Zagłębie Sosnowiec - Heko Czermno 4 września, 15:30

Dyskusje o wszystkim co dotyczy piłkarskiego Zagłębia Sosnowiec
http://zaglebie.sosnowiec.pl

Moderatorzy: flex, turku, Landryn, Smazu, krzysiu, LucasUSA, swiezy52

Postprzez Leyton 2005-09-04, 6:00 pm

Gra dobra. Dość łatwo Zagłębie stwarzało sobie sytacje strzeleckie, szczególnie w 1 połowie. Ambicji i walki nie można chłopakom odmówić. Ale po dzisiejszym meczu już dawno się tak nie wk.... Pięć 100% sytuacji bramkowych !!!
I powtarzam Panie Trenerze: szkoda Wolańskiego czy to w środku (jak dzisiaj) czy w ataku (jak w poprzednich meczach). Kilka razy wszedł na pozycję prawego pomocnika i od razu było gorąco pod ich bramką. Z całym szacunkiem dla Dawida, ale na jego pozycji powinien grać Wolański.
Może warto spróbować ustawienia z wiosny z Morasiem jako defensywnym, Wolańskim na prawej i teraz ze zdrowym już Lachą ofensywnym. W ataku można ewentualnie pokombinować.
Na remisach daleko nie zajedziemy.
Leyton

Postprzez tomas1906 2005-09-04, 6:04 pm

gra dzisiaj im sie ukaladla w miare ale skutecznosc gorsza niz w okregowce jak dla mnie powinny sie posypac kary finansowe ja nie karal bym tylko Hosicia i teresy bo oni zagrali przyzwoicie
tomas1906

Postprzez gothblack 2005-09-04, 6:18 pm

Prawda jest taka,że bez rezerwowych ktorzy mogliby coś wnieśc do gry to my nic nie zdziałamy.Pytam się co zrobił Chwalibogowski????On niestety już nic nie zrobi.Ciekawy jestem kto będzie grał jak posypią się kartki lub niedaj boże kontuzje.Musimy dograc te rundę i zdobyć tyle punktów ile się da i na wiosnę muszą być jakieś wzmocnienia inaczej będziemy walczyć o utrzymanie.Ten skład jakby się wypalił....Mam oczywiście nadzieję,że sie mylę i drużyna się przebudzi........
gothblack

Postprzez elziaros 2005-09-04, 6:24 pm

Skutecnzosc godna pożałowania , lepiej nie komentowac , a swoja droga sedziowanie zwlaszcza w koncowce bez komentarza, a co do Heko jak maja tyle szczescia co dzis to nie dziwie sie ze zdobywaja tyle punktow.
elziaros

Postprzez kwachu 2005-09-04, 6:25 pm

Heko - tak słabego zespołu nie widziałem na Ludowym już dawno.

Zagłębie - tak nieskutecznego zespołu nie widziałem na Ludowym już dawno.

Z grą nie było tak źle, zwłaszcza w pierwszej połowie, tylko ta skuteczność... O awans to w tym roku mogą powalczyć, ale rezerwy.
kwachu

Postprzez musztra 2005-09-04, 6:26 pm

Panowie w co wy gracie tyle sytuacji by wystarczyło na wysoką wygraną a tu zero goli parodia.Druga sprawa jest taka że chłopaki(szczególnie Pitry i Lacha) chcą wejść z piłką do bramki.Pozdro oby teraz było tylko lepiej.
musztra

Postprzez MrCricket 2005-09-04, 6:27 pm

Ten remis boli bardziej niż porażka. Powiem więcej, to jedna z największych kompromitacji Zagłębia w ostatnich kilku latach. Napastnicy strzelili sobie samobója. Jestem pewien, gdybyśmy wykorzystali którąś z setek w pierwszej połowie, to Heko dostałoby ze 3 w dupe. Niestety, to tylko moje gdybanie. Marzenia o awansie topnieją z meczu na mecz :(
Moja naiwność ciągle karze mi wierzyć w poprawę i zwycięstwa, ale niewiele na to wskazuje. Wyróżnianie któregokolwiek zawodnika, za taki wynik to parodia(może z wyjątkiem bramkarza Heko) . Nie pozostaje nic, tylko zalać się w trupa i utopić ten żal. :evil:

Ten wynik to KATASTROFA !!!
MrCricket

Postprzez August 2005-09-04, 6:29 pm

Za coś takiego klub powinien wszystkim obecnym na meczu kibicom oddać pieniądze za bilety, a przy oddawaniu wszyscy ci, którzy dzisiaj grali, powinni pocałować każdego kibica rękę i głośno powiedzieć przepraszam. To co widziałem dzisiaj na pewno nie nadaje się n I ligę.
August

Postprzez Lars 2005-09-04, 6:32 pm

:?

"pokaż mi ławke a ja ci powiem jaki masz zespół" - K.T
Trenerze ty nie masz ławki.
:?
MOJE SERCE JEST CZERWONO ZIELONO BIAŁE
Lars

Postprzez kret75 2005-09-04, 6:36 pm

Wiocha i tyle, Zagłebie miało jeden mokry prysznic i chyba czeka na drugi :( Czemu Tochel nie wypuszcza ustawienia 1-3-5-2 lub 1-3-4-3 na taki mecz :?: jak nie umieją strzelać to niech wejdą z tą piłką do bramki :!:
kret75
Osiedle Piastów

Postprzez rossoneri 2005-09-04, 6:42 pm

zmieniamy plany i cele na ten sezon gramy o utrzymanie i o unikniecie barazy i nadal zastanawia mnie stwierdzenie Ujka ze Zaglebia nie stac na 1 lige i na pilkarzy na poziomie 1 ligi i chyba troche prawdy w tym jest co widac po zakupach przed sezonem beznadziejny Butryn i slabiutki Chylaszek i nie zakupienie nikogo w miejsce Ujka przeciez my nie mamy praktycznie ataku Pitry bez formy Zubanovic dno i Malocha i koniec
rossoneri

Postprzez PawełK 2005-09-04, 6:43 pm

Czerwona kartka zasłużona dla Bębna - po jaki ch**j on tam biegł :roll: natomiast dwa nie odgwizdane karne dla Zagłębia po ewidentnych rękach w polu karnym Heko. Sędziowanie - parodia. Ciekawe jaka będzie nota od obserwatora. Co do niewykorzystanych sytuacji to "no comments".
PawełK
pyszałek

Postprzez emdżej 2005-09-04, 6:47 pm

Myślę, że powinniśmy napisać podanie do PZPN o podwyższenie bramke do przynajmniej 2,5m. Trzy poprzeczki w jednym meczu i już sześć w sezonie. Teraz dwa mecze bez Bębna. Ktoś napisał, że w meczu POL - AUT była tylko żółta. Ale przeważnie się daje żółte za faul GK w polu karnym, a poza polem czerwone.

I co najważniejsze! Panowie! "Na dobre i na złe"! Wyluzujcie trochę!
emdżej

Postprzez Cichy 2005-09-04, 6:50 pm

Tak słabego przeciwnika na Ludowym dawno nie widziałem, a że Zagłębie zagrało "wyśmienicie" w ofensywie to już druga sprawa... :cry:
Mecz, jak to niektórzy powiedzieli wygrał sędzia oraz oczywiście nieporadność... Wydaje mi się, że była ręka w polu karnym Heko no i ten niby faul Bębna nie był napewno na "czerwo" :!: Prawda boli ale z taką grą, to czekają nas tylko baraże o utrzymanie, a nie walka o awans... :cry: Napastnicy zagrali "wspaniale" i możemy zanotować kolejny remis oraz stratę kolejnych 2 pkt.
A tak jeszcze wracając do ustawienia graczy, to rzeczywiście - po chusteczkę grać 4-4-2 czy inną jak spokojnie na taki cieniutki zespół jak Heko można zagrać 3-4-3 i zmieść z boiska... Mogło być conajmniej z 5:0, a tak jest remis i ŻENADA :!: Oby to ostatni taki mecz, bo aż coś mnie w sercu ściska jak patrzę na taką nieporadność...
Cichy

Postprzez rossoneri 2005-09-04, 6:52 pm

p.Tochel po co te zapowiedzi o awansie z kim i z czym do 1 ligi
wstyd remis z Heko to poprostu wstyd druzyna ktora miala grac o awans remisuje z najslabsza druzyna jaka grala na Ludowym w 2 lidze ba nawet w 3 lidze chyba nie bylo takiej slabej druzyny kleska az sie nie chce gadac przeciez my nie bedziemy mieli nawet 17 pkt jak w tamtym sezonie po rundzie jesiennej takze tylko pomarzyc mozemy o 1 lidze a gramy o utrzymanie i taka jest okrutna prawda
rossoneri

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Piłka nożna