ZAGŁĘBIE Sosnowiec - JAGIELLONIA Białystok 27.05.2005

Dyskusje o wszystkim co dotyczy piłkarskiego Zagłębia Sosnowiec
http://zaglebie.sosnowiec.pl

Moderatorzy: flex, turku, Landryn, Smazu, krzysiu, LucasUSA, swiezy52

Postprzez Wally 2005-05-27, 12:36 pm

Właśnie nie wiedziałem jak postawić w obronie zawodników. Nie patrzcie tak na te składy jak w obraz, bo to tylko moje dywagacje :lol:
Ostatnio edytowano 2005-05-27, 12:40 pm przez Wally, łącznie edytowano 1 raz
Wally

Postprzez zs 2005-05-27, 12:36 pm

emdżej napisał(a):
zs napisał(a):a może tak na lewej obronie ustawić Łuczywka a wpomocy Chalibogowskiego

Też możliwe rowiązanie. A ze względu na kondycję Chwalibogowskiego z pewnością w końcówce zobaczymy na boisku Paczkowskiego

Ja osobiście chciałbym zobaczyć dzisiaj na boisku Skrzypka zamiast Paczkowskiego
zs

Postprzez emdżej 2005-05-27, 12:38 pm

Skrzypek powinien wejść w końcówce, ale Paczkowski to raczej będzie musiał bo jak powiedział Tochel Chwalibogowski ma zdrowie na grę przez 70 minut
emdżej

Postprzez slawojka 2005-05-27, 12:51 pm

http://www.sosnowiec.naszemiasto.pl/sport/480917.html

PIŁKA NOŻNA Odrobić jesienne straty

Piątek, 27 maja 2005r.

Przed meczem powiem chłopakom, że mają odrobić 4-bramkowe straty z jesiennego spotkania w Białymstoku. Jeżeli nie, to będą kary – zapowiedział trener Zagłębia Krzysztof Tochel. Czy żartował? Raczej tak. Wystarczy, że sosnowiczanie wygrają dziś z Jagiellonią. Nieważne w jakich rozmiarach, ważne w jakim stylu.Jesienna klęska w Białymstoku, to najwyższa porażka Zagłębia w tym sezonie. Goście przyjadą w najmocniejszym zestawieniu, o czym donosi „szpieg” Zagłębia – Marcin Warakomski, który był zawodnikiem „Jagi”.

W dużo gorszej sytuacji jest trener Tochel. Oprócz kontuzjowanych Marcina Lachowskiego i Przemysława Pitrego, na liście nieobecnych jest pauzujący za kartki Admir Adżem. Pod znakiem zapytania stoi występ Dżenana Hosicia i Janusza Wolańskiego. Pierwszy w Chorzowie potłukł kolano, ale w środę już trenował, drugi naciągnął ścięgno achillesa. Po dłuższych przerwach spowodowanych kontuzjami do gry wracają Jacek Paczkowski i Dawid Skrzypek. Obaj nieźle prezentują się fizycznie, ale do pełnej formy jeszcze im daleko.

Piłkarze Zagłębia mogli Boże Ciało spędzić w towarzystwie bliskich, gdyż trener Tochel zarządził wolne. Trochę odpoczynku na pewno się przyda. Zwłaszcza, że później rozgrywki znowu nabiorą zawrotnego tempa. W ciągu 16 dni drugoligowcy rozegrają pięć kolejek. A kto wytrzyma finisz, ten w nagrodę rozegra jeszcze dwa mecze w barażach o ekstraklasę. Zagłębie jest jednym z pięciu zespołów, które mają na to szansę.
slawojka

Postprzez emdżej 2005-05-27, 12:54 pm

Nie wiem jak to jest z Wolańskim, ale DĹženan powinien zagrać skoro w środę trenował. Zresztą sam zaraz po meczu w Chorzowie mówił, że to nic poważnego.

A tak w ogóle mój typ to 1:0 dla Zagłębia
emdżej

Postprzez Wally 2005-05-27, 1:21 pm

B.Pikuta nic nie mówił o Hosiciu ani o Wolańskim, więc chyba będą grać :)
Wally

Postprzez Warson 2005-05-27, 2:51 pm

AHA Właśnie Prośba do Ludzi, którzy biorą aparaty Cyfrowe czy coym stylu na Mecz. Oprócz Zdjęć NAGRAJCIE TEZ PARE FILMIKÓW!!! Oprawy Ultrasów itp... Z GÓRY DZIĘKI.
Warson

Postprzez Warson 2005-05-27, 7:00 pm

KAPITALNy mecz w Wykonaniu Zagłebia!! Świetna Gra w Środku Pola, dziś Był Pokaz ZAGŁĘBIA!! Doping Tez Fajny Ogolnie Kapitalne Wrażenia!!!

A teraz dla tych co maj Filmiki:

1. Wejdzcie na Strone: http://www.yousendit.com/
2. Wystarczy Napisca byle Co.
3. Wgrać Plik MAXIMUM 1GB
4. Podac Linka na Forum

I WSZYSCY MZOEMY OGLADAC FILMIKI Z TEGO MECZU. 1LIGA 1 Liga ZAGLEBIE.

Bardzo Żajue Meczu z Radomiakiem zobaczcie na tabele Gdyby Nie On mamy 1Pkt Przewagi Nad Widzewem.

WSZYSCY NA WIDZEW!!
Warson

Postprzez krzysztof 2005-05-27, 7:02 pm

Właśnie wróciłem z moim zdaniem najładniejszego meczu w wykonaniu Zagłębia tej wiosny.
Brawa dla wszystkich zawodników. Nie będę dziś nikogo oceniał indywidualnie, bo uśredniając zagrali na 8 w skali do 10.
Wynik zadawalający chociaż niesprawiedliwy. Powinno być co najmniej 4:0. Zabrakło tylko szczęścia.
Ten stres w końcówce zabrał chyba nie jednemu kibicowi Zagłębia pare dni życia ;-)
krzysztof

Postprzez keff79 2005-05-27, 7:30 pm

Dzisiaj było wszysto - poprzeczki, słupki, bramka, oprawa, dymy, słońce, wygrana! ..nie było wymiany ciosów jak to przewidywałem.. za to my mogliśmy wygrać jakieś 3.. 4 do ZERA, ale cel osiągnięty utrzymanie - cieszy waleczność naszych piłkarzy do końca i każdą piłke, Łuczywek był niesamowity! Zuban ładna brameczka w krótki słupek! Ujo jak zawsze 8) , Bęben kilka świetnych interwencji, Teresa i Hosic - jak zawsze b.dobrze, Warakomski z ambicją chciał coś udowodnić i mu się udało, Wolański to jest I-ligowiec.. ps. - mam nadzieje że nie będzie kar za burdy ale goście przejechali całą Polske i nie potrzebnie ich przytrzymywano przed brama, policjo ucz się na własnych błędach! pozdroo!
keff79

Postprzez Wembley1981 2005-05-27, 7:32 pm

Zacznę od aspektu kibicowskiego.To co robił szanowny kol.KRZYWY przed rozpoczęciem meczu to mistrzostwo świata.Wieki szacunek dla niego za to ze chodził po sektorach i namawiał ludzi aby dołączyli do młyna.
A co do meczu to myślę ze był to najładniejszy mecz w wykonaniu Naszego Zagłębia wiosną :!: Kolejny raz fenomenalny Hosic,bardzo dobra gra Łuczywka,Uja, dobry Zubanovic.Całej drużynie należą sie słowa pochwały.Bardzo dużo okazji dla Zagłebia do strzelenia gola(spojenie słupka z poprzeczką.słupek,poprzeczka).Myślę że piłkarzy Zagłebia do zwycięstwa poprowadził tez doping który stał dzisiaj na bardzo wysokim poziomie oraz oczywiscie wiara,że można ten mecz wygrac.
Jeszcze raz Brawo Zagłebie.Dziękuje za zwycięstwo :!: JESTESCIE WIELCY :!: :!: :!:
Pozdrawiam
Wembley1981

Postprzez kododo 2005-05-27, 7:37 pm

mecz kapitalny ale to co ujęło mnie najbardziej poza gra to oczekiwanie na gosci i zwlekanie z rozpoczeciem swietny gest ciekawy jestem ilu ich pozostało poza trybunami
kododo

Postprzez zs 2005-05-27, 7:48 pm

Super meczyk w wykonaniu naszych kopaczy jedynie Morawski odstałał od reszty.Gdyby nie te feralne metalowe części bramki byłby rewanż za jesień.Trzeba też podkreślić że w jednej sytuacji fenomenalnie obronił Bęben wyjmując piłkę spod poprzeczki.

PS. będą filmiki z tego meczu bo widziałem kamerke przy naszym sektorze
zs

Postprzez Pesto 2005-05-27, 7:48 pm

chwała Zagłębiu !

wygrał lepszy i koniec godki.
Pesto
kumaty

Postprzez warchlak 2005-05-27, 7:51 pm

dobry mecz w wykonaniu naszych graczy. zasłużone zwycięstwo które i tak jest skromne w porównaniu do tego co działo się na boisku. szkoda że 2 razy piłka trafiała w poprzeczke i słupek bo 3-0 to był by rewanż za runde jesienną. Jaga dzisiaj zagrała troche lepiej niż my z nimi na jesień ale i tak ich gra była nie zbyt wysokich lotów jak na ich potencjał.
warchlak
Prowokator

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Piłka nożna