ZAGŁĘBIE SOSNOWIEC - TS PODBESKIDZIE 7.11.

Dyskusje o wszystkim co dotyczy piłkarskiego Zagłębia Sosnowiec
http://zaglebie.sosnowiec.pl

Moderatorzy: flex, turku, Landryn, Smazu, krzysiu, LucasUSA, swiezy52

Postprzez warchlak 2004-11-08, 6:58 pm

Morpheus napisał(a):
Warson napisał(a):Dokłądnie jestem za tym, juz teraz gowno da to zwyciestwo, niech chociaz sproboje, ale jestem za tym zebyw Ataku wszedł sobie chociaż na 45 Minut SZATAn co ten koles wyprawia na rezerwach to mi szczena opada!!!

A w obronie niech wystąpi Z. Kowalski. Na rezerwach wszystko zawsze "czyści" z tyłu a ostatnio według mnie wygrał konfrontację z Drzymontem :) :D

jeszcze bym proponował W. Włosowicza :lol: równiez dobry zawodnik a na pewno lepszy od Antka :wink: w sumie w meczu z Kszokami( :D ) można poeksperymentować i wystawić młodych zdolnych a nasze gwiazdeczki posadzić na ławe :twisted:
warchlak
Prowokator

Postprzez fabian 2004-11-08, 8:15 pm

Moi mili fani rezerw, co daje Wam pewność, że gwiazdy ligii okręgowej sprawdzą się w drugiej lidze? Pamiętajcie, że te rozgrywki dzieli przepaść!
fabian

Postprzez Gość 2004-11-08, 8:39 pm

Fabian przyjdź choć raz na mecz rezerw. Zobacz co wyczyniają ( w pozytywnym tego słowa znaczeniu) niektórzy zawodnicy, a zrozumiesz skąd w nas taka pewność. :)

Pozdrawiam!
Gość

Postprzez SOSNOWIEC* 2004-11-09, 11:23 am

Moze te 2 klasy rozgrywkowe dzieli przepasc, ale jestem przekonany w 100 % ze wlasnie ta mlodziez z A klasy, nie przeszla by kolo meczu jak wiekoszosc wyżelowanych panienek ( ligowcow ), oni sa mlodzi i chcieliby sie pokazac, zostawili by serce na boisku!!!
SOSNOWIEC*

odp

Postprzez zag23 2004-11-09, 11:57 am

A nie mówiłem. Trenerze Tochel niech pan czyta forum to bedą lepsze wyniki, trzeba było mnie posłuchać a takto 4 porażka z rzędu !!! Chciałbym zobaczyć zdziwione miny slawojki i zredosa, którzy mnie tak besztali. Jestescie zerami !!!
zag23

Re: odp

Postprzez Krawiec 2004-11-09, 4:19 pm

zag23 napisał(a): Chciałbym zobaczyć zdziwione miny slawojki i zredosa, którzy mnie tak besztali. Jestescie zerami !!!

:shock: :? :x
Krawiec

Postprzez dziejus 2004-11-09, 4:34 pm

fabian napisał(a):Moi mili fani rezerw, co daje Wam pewność, że gwiazdy ligii okręgowej sprawdzą się w drugiej lidze? Pamiętajcie, że te rozgrywki dzieli przepaść!
Czego przykladem jest Pitry z v-ligowej Iskry Pszczyna ?
dziejus

...

Postprzez Krawiec 2004-11-09, 4:51 pm

Sytuacja jest b. trudna bo np. taki Szatan moze się pogubić w Ostrowcu i znowu będzie płacz, że w tak ważnym meczu Tochel robi eksperymenty.

Z kolei na wiosne po przyjściu kilku mam nadzieję klasowych graczy trudno będzie testować kogokolwiek z rezerw w pierwszym składzie.

Mimo wszystko ja bym zaryzykował i zagrał max odważnie, na 3 pkt. albo 0. Tak jak w Bełchatowie. Trener po ostanim meczu i wizycie w barze wie , że kibice są w stanie wybaczyć porażki ale muszą widzieć jaja zawodników tzn. maksimum zaangażowania, ambicji i dążenia do wygranej.
Krawiec

Postprzez fabian 2004-11-09, 5:05 pm

Gwoli wyjaśnienia. Ja nie widziałem meczu rezerw, dlatego zapytałem naszych "fachowców". To nie była złośliwość tylko pytanie.
fabian

Postprzez kuźnia 2004-11-09, 7:25 pm

jestem nowy na tym forum , ale chodzę na wszystkie mecze i czasami dziwię sie niektórym komentarzom, zadam kilka pytań.
1.ile razy G.Kurdziel wybronił mecze dla zagłębia ? - mnóstwo
2. ile razy Ujek zdecydował o wygranych ? na ostatnim meczu w 3lidze cały stadion darł się " zostań z nami " ( może jeszcze troche zaufania ?)
3. Lacha to gość który prędzej da się znieśc na noszach niż odpuści , nie zasłużył na opieprz od kibiców nawet po przegranej - sam meczu nie wygra.
4. wszyscy jęczą ,że miasto nie pomaga , prezydent ma klub w d.. itp
ZAPRASZAM NA NASTĘPNE WYBORY parę tysięcy wyborców na meczach widziałem, mamy szansę wysłać rajców na narty (teraz będą mieli gdzie)
5. nie przypominam sobie żeby ktoś przed jesienią obiecywał , pierwszą trójkę w tabeli , K.Tochel mówił: na jesień określimy sobie cele. jest do kitu , cel - utrzymanie bez barażu , przebudowa ,wzmocnienia latem AWANS NA STO LAT KLUBU!
OGLĄDAM PUCHAR KSZO - Lech 1-0 do ostrowca z taktyką na remis
uwaga na gościa z 19.
kuźnia

Postprzez mały 2004-11-09, 7:33 pm

Kużnia POPIERAM W 100 % .
mały

...

Postprzez Krawiec 2004-11-09, 8:45 pm

Kuźnia popieram twoje myślenie ale mam obawy czy nowi rajcy bedą lepsi o0d starych. Mam cały czas w pamięci to co lider PO (Winiarski) powiedział na temat stadionu.

Nie liczmy na polityków, jacy by oni nie byli trzeba ich naciskać.
Krawiec

Postprzez żabomiro 2004-11-09, 10:55 pm

Krawiec co ty tak bronisz tego górskiego????. Będzie kilku kandydatów nie tylko oni
żabomiro
Żółta kartka

Postprzez dziejus 2004-11-09, 10:55 pm

KUZNIA NA PREZYDENTA![Sosnowca].Powaga.
dziejus

Postprzez bankier 2004-11-09, 11:38 pm

Kużnia - w Zagłębiu nie gra się za zasługi... one nam punktów nie przyniosą! A tych niestety nam brakuje. Odniosę się do opisanej przez Ciebie trójki zawodników:

1/ Grzegorz Kurdziel - druga liga to niestety dla niego zbyt wysokie progi. Przy niepewnie grajacych obrońcach wpuszcza wszystko co nie leci wprost w niego - o Bielsku już nie wspomnę. Nie przypominam sobie meczu żeby to on był bohaterem spotkania - jak np. Marek Bęben po meczu z gieksą (0:0) w pierwszym sezonie po awansie do ekstraklasy. Nie jest indywidualnością w bramce - w chwilach słabości całego zespołu nigdy nie udźwignie ciężaru odpowiedzialności za wynik (moja opinia).

2/ Mariusz Ujek - wielki potencjał zaprezentowany w III lidze nie znalazł pokrycia na zapleczu ekstraklasy. Może kontuzja z początku sezonu pokrzyżowała jego boiskowe plany - jednak napastnicy rozliczani są ze strzelonych bramek... a Ujo ma na koncie tylko jedno trafienie (ŁKS). Mam nadzieję jednak, że po solidnie przepracowanym okresie przygotowawczym odnajdzie zagubioną gdzieś forme i swoimi bramkami przyczyni się do utrzymania Zagłebia na drugoligowych boiskach.

3/ Marcin Lachowski - jeden z całej trójki do którego nie mam żadnych zatrzeżeń - a co więcej - obawiam się, iż znajda się chętni aby zatrudnić tego gracza u siebie. Ambicja i zaangażowanie z jednej strony - solidne umiejętności piłkarskie z drugiej - potwierdzaja, iż transfer Lachy do Zagłebia był jednym z najlepszych zakupów sosnowieckich działaczy w ostatnich latach. Szkoda, że w naszej drużynie nie ma jeszcze 5-6 takich zawodników.

8)
bankier

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Piłka nożna