Nie chodzi mi o zmiane zawodnika ale o przemyślenie pewnych spraw przez Dawida , bo wiem , że czyta nasze forum. Jezeli ma najwięcej 100 % sytuacji do strzelenia bramki i nie potrafi tego zamienić na bramkę to jest to powód do zastanowienia. WIĘCEJ WIARY WE WŁASNE SIŁY.twari napisał(a):dziejus napisał(a):twari napisal'' braklo tez motywacji''. No w morde jeza ; jezeli sie zarabia kase o ktorej moga tylko pomarzyc kibice placacy za bilet; jezeli przychodzi 6000 ludzi ktorzy chca za swoja forse obejrzec dobre widowisko;jezeli pare tysiecy ludzi zdziera gardla zeby pomoc ukochanej druzynie;jezeli jest sie profesjonalista; jezeli..jezeli..jezeli...to jakiej jeszcze do q..nedzy trzeba motywacji??!!!
Zle to ujalem- zabraklo WIARY w sukces!! Chlopcy po 2 bramce poprostu odpuscili co bylo wielkim bledem! Bo gdyby grali na full obrotach to mecz byl do wygrania!
Aha- maly - jestes JEDYNA osoba na forum ktorej nie podob sie gra Dawida! Zastanow sie- czy taki z Ciebie expert ze potrafisz dostrzec wady ktorych ani tysiace kibicow na Ludowym ani Tochel nie potrafi zauwazyc??
Twoj tok rozumowania jest nieco... dziwny! To jest pomocnik! SKRZYDLOWY! Wiec badz tak uprzejmy i jego nie rozliczaj z bramek! Kazdy widzi ze trzon naszej ekipy to Lacha, Ujo (choc ostatnio slabiej) i wlasnie od kilku juz lat Skrzypek!
A ze tak spytam- kogo widzialbys na jego pozycji?? Ciekaw jestem jakiej zmiany oczekujesz na tej pozycji? Bo wedlug mnie to jedna z niewielu pozycji ktora jak narazie nie wymaga wzmocnienia! Ale pewnie jestem zaslepiony i nie widze prawdy... OSWIEC MNIE!