Zagłębie Sosnowiec-Widzew Łódź 24.10.2004 godz 13 00

Dyskusje o wszystkim co dotyczy piłkarskiego Zagłębia Sosnowiec
http://zaglebie.sosnowiec.pl

Moderatorzy: flex, turku, Landryn, Smazu, krzysiu, LucasUSA, swiezy52

Postprzez mały 2004-10-25, 8:11 pm

twari napisał(a):
dziejus napisał(a):twari napisal'' braklo tez motywacji''. No w morde jeza ; jezeli sie zarabia kase o ktorej moga tylko pomarzyc kibice placacy za bilet; jezeli przychodzi 6000 ludzi ktorzy chca za swoja forse obejrzec dobre widowisko;jezeli pare tysiecy ludzi zdziera gardla zeby pomoc ukochanej druzynie;jezeli jest sie profesjonalista; jezeli..jezeli..jezeli...to jakiej jeszcze do q..nedzy trzeba motywacji??!!!

Zle to ujalem- zabraklo WIARY w sukces!! Chlopcy po 2 bramce poprostu odpuscili co bylo wielkim bledem! Bo gdyby grali na full obrotach to mecz byl do wygrania!

Aha- maly - jestes JEDYNA osoba na forum ktorej nie podob sie gra Dawida! Zastanow sie- czy taki z Ciebie expert ze potrafisz dostrzec wady ktorych ani tysiace kibicow na Ludowym ani Tochel nie potrafi zauwazyc??
Twoj tok rozumowania jest nieco... dziwny! To jest pomocnik! SKRZYDLOWY! Wiec badz tak uprzejmy i jego nie rozliczaj z bramek! Kazdy widzi ze trzon naszej ekipy to Lacha, Ujo (choc ostatnio slabiej) i wlasnie od kilku juz lat Skrzypek!

A ze tak spytam- kogo widzialbys na jego pozycji?? Ciekaw jestem jakiej zmiany oczekujesz na tej pozycji? Bo wedlug mnie to jedna z niewielu pozycji ktora jak narazie nie wymaga wzmocnienia! Ale pewnie jestem zaslepiony i nie widze prawdy... OSWIEC MNIE!
Nie chodzi mi o zmiane zawodnika ale o przemyślenie pewnych spraw przez Dawida , bo wiem , że czyta nasze forum. Jezeli ma najwięcej 100 % sytuacji do strzelenia bramki i nie potrafi tego zamienić na bramkę to jest to powód do zastanowienia. WIĘCEJ WIARY WE WŁASNE SIŁY.
mały

Postprzez bankier 2004-10-25, 8:24 pm

Powiem tak - po lekturze Twoich postów Mały i serii "przemyśleń" - w przyszłym sezonie zagra w Barcelonie...

ps. zastanów się co wypisujesz! :shock:
bankier

Postprzez dziejus 2004-10-25, 8:41 pm

W ostatnich postach najczesciej powtarza sie slowo WIARA.''Brak wiary po utracie 2 bramki'';''Brak wiary w swoje umiejetnosci''.No Panowie czego jak czego ale wiary nie powinno nam brakowac wszak wystepujemy pod szyldem ''WIARA KTORA PRZETRWALA''. Panowie pilkarze bierzcie przyklad z kibicow ktorzy nigdy nie traca WIARY.
dziejus

Postprzez twari 2004-10-25, 10:27 pm

Maly - w jednym temacie narzekasz ze Lacha ma malo asyst a nie doceniasz tego ze strzela bramki! Tu natomiast besztasz Dawida ze nie strzela a nie zauwazasz ile ma asyst! Zdecyduj sie czlowieku na cos! Wedlug Ciebie pomocnik ma strzelac czy asystowac? Bo najwyrazniej ani jedno ani drugie Ci nie pasuje! Albo tez uparles sie aby Lacha z Dawidem zamienili sie rolami! :D Smieszne rzeczy wypisujesz...
A wlasciwie smieszne to one byly na poczatku... bo teraz zaczynaja byc denerwujace! Wiesz jaki z Ciebie ekspert pilki noznej? - MAŁY!! :lol: :lol:
twari

Postprzez zibi 2004-10-26, 8:06 am

Powiem tak jeśli chodzi o Skrzypka to do gry jego nie mam obiekcji robi robotę za dwóch tylko gdy jest już pod bramką to psuje dośrodkowania, piłkę albo się wrzuca idealnie na głowę albo wali się w zdłuż bramki obrońcy będą się bali jej dotknąć by nie wpakować jej do własnej bramki a napastnik zawsze gdzieś może nogę włożyć. Dawid szkoda sił pięknie potrafisz wymanewrować obrone a dośrodkowaniem cały swój wysiłek bierze w łeb.
zibi

Postprzez mały 2004-10-26, 11:48 am

zibi napisał(a):Powiem tak jeśli chodzi o Skrzypka to do gry jego nie mam obiekcji robi robotę za dwóch tylko gdy jest już pod bramką to psuje dośrodkowania, piłkę albo się wrzuca idealnie na głowę albo wali się w zdłuż bramki obrońcy będą się bali jej dotknąć by nie wpakować jej do własnej bramki a napastnik zawsze gdzieś może nogę włożyć. Dawid szkoda sił pięknie potrafisz wymanewrować obrone a dośrodkowaniem cały swój wysiłek bierze w łeb.
i właśnie o tym cały czas mówię . W piłce nie przyznają punktów za walory estetyczne. Czy wy tego nie widzicie?
mały

Postprzez mały 2004-10-26, 11:53 am

twari napisał(a):Maly - w jednym temacie narzekasz ze Lacha ma malo asyst a nie doceniasz tego ze strzela bramki! Tu natomiast besztasz Dawida ze nie strzela a nie zauwazasz ile ma asyst! Zdecyduj sie czlowieku na cos! Wedlug Ciebie pomocnik ma strzelac czy asystowac? Bo najwyrazniej ani jedno ani drugie Ci nie pasuje! Albo tez uparles sie aby Lacha z Dawidem zamienili sie rolami! :D Smieszne rzeczy wypisujesz...
A wlasciwie smieszne to one byly na poczatku... bo teraz zaczynaja byc denerwujace! Wiesz jaki z Ciebie ekspert pilki noznej? - MAŁY!! :lol: :lol:
Za to ty jesteś WIELKIM ekspertem.
mały

Postprzez mały 2004-10-26, 11:56 am

"Bankier" z twoich przmyśleń wnioskuję , że dostajesz niezłą kase za promocję Skrzypka. Wiec jedno , ze poza forum jest wielu ludzi podzielająchy moje spostrzeżenia na temat gry Skrzypka.
mały

Postprzez slawojka 2004-10-26, 12:02 pm

mały, tak dalej, a przegonisz wszystkich z postami...
slawojka

Postprzez Cygan 2004-10-26, 12:05 pm

Do Małego: widzę, że jesteś z typu narzekaczy! Wiesz, na ostatnim meczu Zagłębia ze Śląskiem stałem niedaleko takich niby-kibiców (stare roczniki: koło 60-tki, każdy w złocie), którzy po każdej akcji Zagłębia mówili: ja pier...e, jak oni kór..a grają! Przecież to okregówka, na ch.j ja tu przyszedłem (przepraszam, oni mówili "przyszłem" :lol: ). Ci goście nawet nie cieszyli się z bramek Zagłębia, choć te zamknęły im usta! Wyszli wcześniej, jakieś 15 minut przed końcem. Pewnie ostatni raz na meczu byli z 10 lat temu i nie wiedzą, że inaczej ogląda się mecze i dopinguje Zagłebie! Takich kibiców nam nie potrzeba!!!

Dlatego przemyśl swoje posty i nie narzekaj nam tu wiecej!
Cygan

Postprzez twari 2004-10-26, 12:21 pm

mały napisał(a):
twari napisał(a):Maly - w jednym temacie narzekasz ze Lacha ma malo asyst a nie doceniasz tego ze strzela bramki! Tu natomiast besztasz Dawida ze nie strzela a nie zauwazasz ile ma asyst! Zdecyduj sie czlowieku na cos! Wedlug Ciebie pomocnik ma strzelac czy asystowac? Bo najwyrazniej ani jedno ani drugie Ci nie pasuje! Albo tez uparles sie aby Lacha z Dawidem zamienili sie rolami! :D Smieszne rzeczy wypisujesz...
Za to ty jesteś WIELKIM ekspertem.

Nie jestem ekspertem ale na meczach obserwuje gre naszych a nie koncentruje sie na sloneczniku i dmuchaniu w trabke! Z Twoich wypowiedzi jednoznacznie wynika postawa jaka prezentujesz! No chyba ze (nie obrazajac inwalidow) niedowidzisz! Bo wnioski wyciagasz conajmniej zaskakujace!
PS. Z checia zobaczylbym ta MASE ludzi ktorzy podzielaja Twoje zdanie!
twari

Postprzez mały 2004-10-26, 1:30 pm

Przepraszam wszystkich skonfudowanych forumowiczów moimi postami .
Nie wiem jak mogłem pozwolić sobie na przedstawienia własnych opini i poglądów. Od dzisiaj obojętnie czy chłopcy zagrają dobrze lub źle zawsze będe ich wychwalał.
mały

Postprzez fabian 2004-10-26, 4:00 pm

Cygan napisał(a):Do Małego: widzę, że jesteś z typu narzekaczy! Wiesz, na ostatnim meczu Zagłębia ze Śląskiem stałem niedaleko takich niby-kibiców (stare roczniki: koło 60-tki, każdy w złocie), którzy po każdej akcji Zagłębia mówili: ja pier...e, jak oni kór..a grają! Przecież to okregówka, na ch.j ja tu przyszedłem (przepraszam, oni mówili "przyszłem" :lol: ). Ci goście nawet nie cieszyli się z bramek Zagłębia, choć te zamknęły im usta! Wyszli wcześniej, jakieś 15 minut przed końcem. Pewnie ostatni raz na meczu byli z 10 lat temu i nie wiedzą, że inaczej ogląda się mecze i dopinguje Zagłebie! Takich kibiców nam nie potrzeba!!!

Dlatego przemyśl swoje posty i nie narzekaj nam tu wiecej!

Cygan, trochę przesadzasz. Na meczu, pełna zgoda, powinniśmy dopingować do ostatniej minuty, ale nie widzę potrzeby udawania na forum, że piłkarze zagrali świetnie i ze są bogami piłki noznej.
fabian

Postprzez dziejus 2004-10-26, 5:28 pm

Fabian-trafione w sedno.A Ty Cygan przypatrz sie mlodym rocznikom - zamiast zlota tatuaze a przeklinaja nie gorzej niz stare zgredy. Tylko ze ta gra rzeczywiscie przypominala okregowke a stare roczniki maja inna skale porownawcza z racji swoich lat.
dziejus

Postprzez Cygan 2004-10-27, 1:01 pm

fabian napisał(a):Cygan, trochę przesadzasz. Na meczu, pełna zgoda, powinniśmy dopingować do ostatniej minuty, ale nie widzę potrzeby udawania na forum, że piłkarze zagrali świetnie i ze są bogami piłki noznej.

A czy ja mówię o potrzebie udawania, że mamy świetnych zawodników??? Ja tylko mówie o narzekactwie, jakie jeden koleś tu robi: najpierw na lachę, teraz Dawid, zaraz bedzie Tochel?!!!! Zarejestrował sie 3 dni temu, a narzeka jak by tu był 2 lata! Ok. jeśli naprawdę trafił by w sedno i powiedział, że Morawski gra słabo, to bym sie zgodził, ale w tym przypadku to przesadził!
Cygan

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Piłka nożna