25.09.2004. godz. 15.30 Zagłębie Sosnowiec vs Szczakowianka

Dyskusje o wszystkim co dotyczy piłkarskiego Zagłębia Sosnowiec
http://zaglebie.sosnowiec.pl

Moderatorzy: flex, turku, Landryn, Smazu, krzysiu, LucasUSA, swiezy52

Postprzez Puzon 2004-09-26, 1:18 pm

Zajebisty mecz Tomka Łuczywka i Teresy. Dziwią mnie niektórzy pisząc ,że Zagłębie zagrało słabą drugą połowe. Prowadząc, więcej uwagi poświęca się obronie . I z tego założenia zawodnicy wywiązli się znakomicie. W drugiej połowie Szczakowianka nie stworzyła żadnej sytuacji bramkowej.
Nie mam pojęcia co robi w Zagłębiu Bugaj. Może i zostanie królem strzelców w A klasie, ale w pierwszej drużynie wogóle się nie sprawdza. Po prostu za wysokie progi.

P.S. Na temaat atmosfery na trybunach jest założony inny wątek w innym dziale !!
Puzon
Adventure Group

Postprzez dziejus 2004-09-26, 3:08 pm

wracajac do rzutu karnego.O ile sobie przypominam byl to chyba 6 spieprzony karny na naszym stadionie.Proponuje po raz kolejny aby nastepnego karnego strzelal GRZEGORZ KURDZIEL.To ze beda nastepne karne nie watpie bo sedziowie beda je przyznawac dla jaj.Mysle ze wlasnie Grzegorz moze odwrocic pechowa karte bo to facet ktory mocno stapa po ziemi i wie czego chce.Wiem to bo jestem jego sasiadem.
dziejus

Postprzez twari 2004-09-26, 3:22 pm

No trzeba przyznac ze Teresa wymiatal! Byl wszedzie i robil to co trzeba! Drzymont tez mial dobry mecz! Praktycznie bez zadnej wpadki! Łuczywek od poczatku powinien grac w 1 skladzie! Naprawde poprawil gre w porownaniu z ostatnim sezonem! No i Lachowski... :)
twari

Postprzez twari 2004-09-26, 4:26 pm

Jeszcze cos- bo jak narazie nikt tego nie poruszyl! Czy nie wydaje wam sie (kieruje te slowa do FB) ze nalezaloby pomyslec nad "dopracowaniem" fali?? Bo wstyd przed przyjezdnymi! Sami sobie pieprzymy opinie! Nie wiem czy wszyscy slyszeli spiew Szczakowej po naszej fali: "Pol stadionu robi fale, pol stadionu robi fale..."! Czy tak ciezko by bylo gdyby ktos z FB poszedl na lewo (od mlyna) i "poderwal fale od lewej?? Bo juz raz doswiadczylem co to za bol gdy jest sie OLANYM! Chodzi mi o to ze raz siedzialem na lewo od mlyna... i poszla fala... bez 2 sektorow! Podkreslam to jeszcze raz - WSTYD! Potem sie czyta na forach jak to z nas Szczaxa brechta ze pol stadionu robi fale a potem ostro spiewamy "tak sie bawi, tak sie bawi Zagłębie..."
twari

Postprzez Cygan 2004-09-26, 6:01 pm

twari napisał(a):Łuczywek od poczatku powinien grac w 1 skladzie! Naprawde poprawil gre w porownaniu z ostatnim sezonem!

Zauważcie tylko, że Łuczywek zagrał na pozycji lewego obrońcy z zadaniem wymieniania sie pozycjami z Chwalibogowskim.Lecz wiekszość meczu grał na pozycji Roberto Carlosa
Cygan

Postprzez WOJTEK 2004-09-26, 6:49 pm

dziejus napisał(a):wracajac do rzutu karnego.O ile sobie przypominam byl to chyba 6 spieprzony karny na naszym stadionie.Proponuje po raz kolejny aby nastepnego karnego strzelal GRZEGORZ KURDZIEL.To ze beda nastepne karne nie watpie bo sedziowie beda je przyznawac dla jaj.Mysle ze wlasnie Grzegorz moze odwrocic pechowa karte bo to facet ktory mocno stapa po ziemi i wie czego chce.Wiem to bo jestem jego sasiadem.

NIEZŁY TEKST Z TYMI KARNYMI. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
WOJTEK
Adventure Group

Postprzez twari 2004-09-26, 9:12 pm

POWTARZAM PYTANIE! Czy ktos z FB moze sie odniesc do mojego poprzedniego postu?? Panowie- nie bagatelizujmy tego bo jesli na Ruchu i Widzewie bedzie podobnie to przyjezdni tymbardziej beda mieli powody do wysmiewania nas - a ich bedzie jednak wiecej niz tych z Jaworzna! I na necie zrobi sie o wiele glosniej - a wtedy bedzie juz za pozno!
twari

!!!

Postprzez ^m@rcin^ 2004-09-26, 9:18 pm

twari napisał(a):POWTARZAM PYTANIE! Czy ktos z FB moze sie odniesc do mojego poprzedniego postu?? Panowie- nie bagatelizujmy tego bo jesli na Ruchu i Widzewie bedzie podobnie to przyjezdni tymbardziej beda mieli powody do wysmiewania nas - a ich bedzie jednak wiecej niz tych z Jaworzna! I na necie zrobi sie o wiele glosniej - a wtedy bedzie juz za pozno!

A czy fala jest najwazniejsza ? :) Zreszta na Ruchu nie trzeba bdzie nikogo namawiac do spiewania i robienia fali !!
^m@rcin^
ULTRAS ZAGŁĘBIE

Re: !!!

Postprzez twari 2004-09-26, 9:31 pm

^m@rcin^ napisał(a):
A czy fala jest najwazniejsza ? :) Zreszta na Ruchu nie trzeba bdzie nikogo namawiac do spiewania i robienia fali !!

Wymijajaca odpowiedz! Wiadomo ze rzecz nie najwazniejsza ale kapa jak przyjezdni spiewaja takie tetxy! A potem na necie na kazdym kroku nam to wypominaja!

Przeciez Ci wszyscy na lewo od mlyna TEZ chca brac udzial w fali! Skoro wymaga sie spiewania od calego stadionu to dajmu szanse calemu stadionowi sie bawic!
Jesli mlyn przeniesie sie jeszcze 2 sektory w prawo to falka bedzie na 1 sektorze!
A wystarczy zeby jedna osoba poszla na lewo i tam rozpoczela fale!!
Skoro potrafimy naklonic caly stadion do kartoniady to nie wierze zeby nie dalo sie do fali ludzi naklonic!!
twari

:)

Postprzez ^m@rcin^ 2004-09-26, 9:52 pm

Ok Fala bedzie od poczatku :D
^m@rcin^
ULTRAS ZAGŁĘBIE

Re: :)

Postprzez twari 2004-09-26, 10:08 pm

^m@rcin^ napisał(a):Ok Fala bedzie od poczatku :D

Trzymam za slowo! :D
twari

Postprzez Uwielbianyprzezwszystkich 2004-09-26, 10:18 pm

Poprostu jak powiedział na meczu ze Szczakowianką jeden z forumowiczów na skrajnym sektorze po lewej od młyna siedzą kibice zainteresowani tylko wynikiem.
Uwielbianyprzezwszystkich
Adventure Group

re

Postprzez Qba 2004-09-26, 10:34 pm

Twari a tak bardzo Cie to boli co pisza w internecie?? widze, ze tak.. no coz.. brak slow..
Qba

Postprzez xXx_1906 2004-09-26, 10:47 pm

A po co nam te fale, baloniki i inne pierdoły jak doping jest do dupy? Zawsze myślałem, że najważniejszy jest głośny śpiew, ale widać się nie znam. Teraz tylko te fale, kartoniki c*** wie co jeszcze a doping z meczu na mecz słabszy. Wiem, że na Ruchu młyn będzie konkretny wiekowo, ale szkoda, że tylko na kilka meczy u siebie potrafimy się zmobilizować :?
xXx_1906

Postprzez krzysiu 2004-09-27, 7:16 am

twari napisał(a):POWTARZAM PYTANIE! Czy ktos z FB moze sie odniesc do mojego poprzedniego postu?? Panowie- nie bagatelizujmy tego bo jesli na Ruchu i Widzewie bedzie podobnie to przyjezdni tymbardziej beda mieli powody do wysmiewania nas - a ich bedzie jednak wiecej niz tych z Jaworzna! I na necie zrobi sie o wiele glosniej - a wtedy bedzie juz za pozno!

co prawda nie jestem z FB, ale zabiore w tym temacie zdanie.
Patrzac z trybuny "krytej" fala wyszła bardzo fajnie. Moze jedynie na tym malym sektorze oraz na miejscach stojacych wyszla troszke gorzej, ale to zrozumiale, bo tam bylo mniej ludzi.
krzysiu
HONOROWY CZŁONEK FORUM

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Piłka nożna