Moderatorzy: flex, turku, Landryn, Smazu, krzysiu, LucasUSA, swiezy52
Albion napisał(a):DaMi napisał(a):Co do naszej liczby w Gliwicach to było nas 250 - 244 liczone przy wejściu na stadion plus kilka osób które przeskoczyły przez ogrodzenie
244? Czyli jedna osoba dołączyła się chyba w Gliwicach?:) W pociągu naliczyłem 243. To tak dla formalności tylko 8)
DaMi napisał(a):Albion napisał(a):DaMi napisał(a):Co do naszej liczby w Gliwicach to było nas 250 - 244 liczone przy wejściu na stadion plus kilka osób które przeskoczyły przez ogrodzenie
244? Czyli jedna osoba dołączyła się chyba w Gliwicach?:) W pociągu naliczyłem 243. To tak dla formalności tylko 8)
Takie info dostałem od Wojtka to ja już nie wiem sam i już nie zabieram głosu w tej sprawie :wink:
Goscioo napisał(a):Albion napisał(a):co to za napis widnieje pod ksywą tego ślunzaka? Nieźle się uśmiałem, gratuluje pomysłu ale goscioo`wi, to się chyba nie spodoba:)
prawda w oczy kole i zabolala jakiegos moderatora a co do tego przypisu jaki mi dol to powiem krotko:
lepiej z pizdy nie wychodzic niz w sosnowcu sie urodzic
WOJTEK napisał(a):I KOLEGA ZAKOŃCZYŁ BURZLIWĄ ALE KRÓTKA KARIERĘ NA NASZYM FORUM.POZDRAWIAMY !!
Albion napisał(a):DaMi napisał(a):Albion napisał(a):DaMi napisał(a):Co do naszej liczby w Gliwicach to było nas 250 - 244 liczone przy wejściu na stadion plus kilka osób które przeskoczyły przez ogrodzenie
Takie info dostałem od Wojtka to ja już nie wiem sam i już nie zabieram głosu w tej sprawie :wink:
A Wojtek dostał te info odemnie:D.......
OK, koniec tematu. Napewno było 243 osoby , w pociągu tylko!
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników