Moderatorzy: flex, turku, Landryn, Smazu, krzysiu, LucasUSA, swiezy52
gargamele napisał(a):Sytuacja jest przeciez jasna,a inne zespoły juz zaczęły,albo za chwilę zaczną trenować.Czekać miał do kiedy???Poza tym deklarował chęć pozostania,a poszło nie tylko o pieniadze.Nie rozumiem was..
Lars napisał(a):Podobno Lachowskiemu zaproponowano 7tys zamiast 8 tys. W tym momencie jesli chodzi o 1 tys zł
tiktak napisał(a):Tu nie chodzi o tysiąc złotych. Kluczem są słowa Lachowskiego o "braku wizji"-czytaj:braku perspektyw na awans (czyli podwyżkę) i ryzyko kolejnej obniżki po sezonie. Lachowski jest zawodnikiem ocenianym przez trenerów jako przerastający tą klasę rozgrywkową. Taki zawodnik nie może ryzykować tułaczki w dolnych rejonach tabeli mając możliwość gry co najmniej klasę wyżej. Adamczyk proponując obniżkę zawodnikowi mogącemu grać za kilkanaście tys. miesięcznie zastosował celowy zabieg, wiedząc że nie będzie na to zgody Lachowskiego.
Poza tym przestańcie już z tą miłością, przywiązaniem itp. Gracze mają się wykazywać lojalnością wobec pracodawcy. I tu Lachowskiemu nie można nic zarzucić.
Lars napisał(a):od mojego ostatniego posta jestem bogatszy o istotną informację. Podobno Lachowskiemu zaproponowano 7tys zamiast 8 tys. W tym momencie jesli chodzi o 1 tys zł nie rozumiem tym bardziej:
django napisał(a):Lars napisał(a):od mojego ostatniego posta jestem bogatszy o istotną informację. Podobno Lachowskiemu zaproponowano 7tys zamiast 8 tys. W tym momencie jesli chodzi o 1 tys zł nie rozumiem tym bardziej:
Tylko jeszcze powiedz, czy swoją wiedzę czerpiesz z anonimowego komentarza na stronie 90minut.pl. Bo jeśli tak,to chyba trochę mało wiarygodne źródło, żeby od razu robić raban na forum.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Adam1906