przez Gabryś_ 2011-09-09, 10:22 am
@ Sonda
Fartownie kierownik druzyny to nie trener, który ma świetny kontakt z drużyną i dodaje im wiary w siebie. Trenera znam osobiście, więc mogę ręczyć, że nawet w przypadku niepowodzenia, nie stwierdzi w mediach, iż drużyna nie jest w stanie poradzić sobie na tym szczeblu rogrywkowym. Jest zbyt mądry.
@ LucasUSA
Możesz się mylić, Przemsza bowiem w PP odpadła już w pierwszej rundzie, a także nie przekładała swojego pierwszego meczu. Przypomnę, iż na prośbę Górnika inauguracyjne spotkanie Zagłębia zostało przeniesione na środę, co spowodowało, iż finalnie w ciągu 15 dni rozegramy 5 spotkań! Pomimo tego dostrzec można zadyszkę w szeregach zespolu z Okradzionowa. Ostatni mecz tylko zremisowali 0:0 ze słabeuszem tej ligi - zespołem z Niegowonic. Tym samym zespołem, który poległ w pierwszym meczu aż 8:0 z zespołem z Góry Siewierskiej. Jak się pewnie świetnie orientujesz Zagłębie swój pierwszy mecz (ale w drugiej kolejce) drużynę KS Góra Siewierska odprawiło 4:1. Dlatego, ja akurat optymistycznie zaopatruję się na niedzielny pojedynek.
Tym bardziej, iż miałem okazję rozmawiać z zawodnikami po przegranym meczu w PP i widać w nich sportową złość. Jak będzie? czas pokaże, jednak trzymajmy kciuki za nasz zespół. ZAGŁĘBIE !