Moderatorzy: flex, turku, Landryn, Smazu, krzysiu, LucasUSA, swiezy52
swiezy52 napisał(a):ja to moze porusze jeden dosyc smutny temat...
z moich obserwacji kibice ktorzy pozostali przy 2go ligowym Zaglebiu calkowicie zapominaja o druzynie o meczu natomiast skupiaja sie na smiesznej "walce" z zalozycielami kibicowskiego Zaglebia...
moj apel jest dosyc prosty:
mianowicie prosze obie strony o porzucenie wszelakich wasni sporow, ktore jedynie nas dziela z dnia na dzien, zajmijmy sie rzeczywistoscia ktora powinna byc teraz najwazniejsza wspierajmy i dopingujmy swoje druzyny zostawmy na jakis czas "walke" na boku, dajmy chwile spokoju sobie i calej atmosferze!!!
ludzie jutro mecz w Czestochowie temat zalozony 2 dni temu a w nim jedynie kilka postow...
czy dla co poniektorych wazniejsze sa wasnie od jutrzejszego meczu??
tiktak napisał(a):Pewnie nie zauważyłeś że niemal skopiowałeś mój post sprzed meczu z Chrobrym, który został skasowany bo ponoć był nie na temat. Łatwiej byłoby się niektórym skupić na najbliższym meczu, gdyby klu(b)ikowcy nie udowadniali
że są ok i lepsi od ironicznie zwanych "najwierniejszymi".
KalF92 napisał(a):lopez, Jeśli źle Ci z tym że klatka na Rakowie będzie pusta to czemu nie zorganizowałeś wyjazdu? Tak wiele osób się tu dzielnie udziela i podkreśla swoją miłość do Zagłębia i opluwa kolegów że na pewno nie brakłoby im energii na wsparcie piłkarzy na tak bliskim wyjeździe..
Co do samego meczu, to niestety ja nie wierzę w zwycięstwo. To dlatego że Raków gra młodzikami już kolejny sezon wiec ich młodzież jest zgrana i doświadczona. Poza tym Zagłębia nie stać na 3ligę i jeśli można myśleć o przetrwaniu to spadek jest konieczny.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników