Takie reklamy można spotkac w całej częstochowie ... Wiadomo juz ilu kibiców zagłębia jedzie na mecz do częstochowy

Moderatorzy: flex, turku, Landryn, Smazu, krzysiu, LucasUSA, swiezy52
KalF92 napisał(a):Zapowiada się ciekawy mecz pod względem kibicowskim a i piłkarsko też nie powinno być źle.
Mam nadzieję że Zagłębie wygra mecz w Częstochowie, po ładniej grze.
Mam też nadzieję że niedysponowani zawodnicy Zagłębia wrócą do formy bo będą bardzo potrzebni.
KalF92 napisał(a):fronasis ma 100% racji forum to nie jest dobrze miejsce do wyliczania i chwalenia się kto jedzie ilu i którędy. Na dodatek wątek dotyczący tego meczu znajduje się w dziale "Piłka nożna" a nie "kibice'', wiec piszmy raczej na temat aspektów piłkarskich tego spotkania, a kibicowskie traktujmy raczej jako taki bonus
Co do meczu to oczywiście liczę na 3pkt. , pomocna w zdobyciu ich powinna być pewność siebie jakiej nabrali nasi piłkarze po ostatnich zwycięstwach. jeśli do pełnej dyspozycji powrócą piłkarze których zabrakło w meczu z Polonią, mecz powinien na prawdę ładnie się dla nas ułożyć,marzy mi się też wejście Koźmińskiego chociaż na 20minut.
SeboL1916 napisał(a):Można się zapisywać na wyjazd i kupic bilet w dniu wyjazdu?
Bo z Warszawy troche mam :D
Legia & Zagłębie!
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników