Czarni wywalczyli awans.
Poznajmy naszych pszyszłych rywali

i Pogratulujmy Czarnym

Moderatorzy: flex, turku, Landryn, Smazu, krzysiu, LucasUSA, swiezy52
gregor napisał(a):August , zapominasz o tem że na Alejach był matecznik Zagłębia , które przeprowadziło się na nowy
stadion Ludowy , mentalnie jak dla mnie jest nie do przyjęcia rola gospodarza na Ludowym - Czarnych , czy innej zagłębiowskiej drużyny .
asvel82 napisał(a):AKS Niwka - Czarni Sosnowiec
Czarni wywalczyli awans.
i Pogratulujmy Czarnym
Kingwiner napisał(a):asvel82 napisał(a):AKS Niwka - Czarni Sosnowiec
Czarni wywalczyli awans.
i Pogratulujmy Czarnym
Tak w woli wyjaśnienia i sprostowania (bo zauważyłem że wiele osób jest w błędzie)to z Czarnymi derby Sosnowca jeszcze nie teraz.
Nawet jeżeli Zagłębie przegra baraże(a tak się nie stanie) to Zagłębie będzie w III lidze, natomiast Czarni wywalczyli awans do IV ligi, także żadnych derbów nie będzie w przyszłym sezonie.
Kingwiner napisał(a):asvel82 napisał(a):AKS Niwka - Czarni Sosnowiec
Czarni wywalczyli awans.
i Pogratulujmy Czarnym
Tak w woli wyjaśnienia i sprostowania (bo zauważyłem że wiele osób jest w błędzie)to z Czarnymi derby Sosnowca jeszcze nie teraz.
Nawet jeżeli Zagłębie przegra baraże(a tak się nie stanie) to Zagłębie będzie w III lidze, natomiast Czarni wywalczyli awans do IV ligi, także żadnych derbów nie będzie w przyszłym sezonie.
LukaszB napisał(a):Tak w woli wyjaśnienia i sprostowania (bo zauważyłem że wiele osób jest w błędzie)to z Czarnymi derby Sosnowca jeszcze nie teraz.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników