Moderatorzy: flex, turku, Landryn, Smazu, krzysiu, LucasUSA, swiezy52
p@r@ napisał(a):Czy ktoś nie wie gdzie można zobaczyć bramki z meczu ze śląskiem wrocław,bo ostatnio cieniutko z nimi na głównej stronie :)
warchlak napisał(a):jak chcesz miec aviki zaraz po meczu to moze sam zaczniesz robić :?: bedą wkrótce(znów sprawy techniczne chyba) :wink:
*c*i*c*h*y* napisał(a):warchlak napisał(a):jak chcesz miec aviki zaraz po meczu to moze sam zaczniesz robić :?: bedą wkrótce(znów sprawy techniczne chyba) :wink:
Spokojnie :roll: ty też niepamiętasz wszystkich bramek z meczu i się podczas meczu Zagłębie-Śląsk cały czas pytałes o wynik :wink:
warchlak napisał(a):*c*i*c*h*y* napisał(a):warchlak napisał(a):jak chcesz miec aviki zaraz po meczu to moze sam zaczniesz robić :?: bedą wkrótce(znów sprawy techniczne chyba) :wink:
Spokojnie :roll: ty też niepamiętasz wszystkich bramek z meczu i się podczas meczu Zagłębie-Śląsk cały czas pytałes o wynik :wink:
czy ja cos pisze o tym ze nie pamietam? gościu sie spytał kiedy bedą aviki a ja mu odpowiedziałem.ponownie ci to cichy powtarzam- jak nie umiesz czytac to lepiej się nie odzywaj :evil:
ps. nie pamietam bramek bo byłem zbyt zaangażowany w doping i z chęcią je zobacze jak bedą ale nikogo nie poganiam :!:
Użytkownicy przeglądający ten dział: novack