Moderatorzy: flex, turku, Landryn, Smazu, krzysiu, LucasUSA, swiezy52
Obawiam się, że jest jeszcze gorzej. Ten mecz, to zdaje mi się być swoistym testem. Jeżeli D. MIoduski wprost nie nakaże inaczej - to jak pisałem przed Lechem, R. Sa Pinto nie bierze jeńców, nie zatrzymuje się z byle powodu, teraz domaga się stabilizacji i cementowania żelaznej brygady i tylko to będzie go interesować. Możliwa jest więc nawet dwucyfrówka. Jeżeli jej nie będzie - to raczej wyraźny dowód, że interweniował D. Mioduski, by jej nie było; to jednak też nie za ciekawa opcja, bo to znak, że jednak D. Mioduski chce farmę przejmować, choćby w samej szkole, ale jednak wyraźnie związanej: skoro oszczędza Zagłębie przed pogromem, to znaczy, że zależności jest pewien i/lub jest ona dla niego ważna.jackie57 napisał(a):Zaprzyjaźniony klub niekoniecznie okaże nam litość.
Adam1906 napisał(a):Z uwagi na pozytywną diagnozę lekarską oraz ze względu na brak w umowie wypożyczenia klauzuli zabraniającej mu gry przeciwko macierzystemu klubowi w meczu Zagłębia z Legią Warszawa ma zagrać Vamara Sanogo
RUDI napisał(a):Adam1906 napisał(a):Z uwagi na pozytywną diagnozę lekarską oraz ze względu na brak w umowie wypożyczenia klauzuli zabraniającej mu gry przeciwko macierzystemu klubowi w meczu Zagłębia z Legią Warszawa ma zagrać Vamara Sanogo
Tylko podobno może zagrać za wpłacenie na konto Legii sporej kasy ,gdy można było pyknąć słabiutką Legię na początku sezonu nie było potrzeby tego zrobić (podobno) ,teraz gdy są nikłe szanse na dobry wynik zapłacimy
"Teraz sosnowiczanie zdecydowali się zapłacić za występ Sanogo przeciwko Legii. - Francuz leczył ostatnio uraz. Nie podjąłem ostatecznej decyzji, ale na ten moment jest w składzie na czwartkowy mecz - stwierdził Valdas Ivanauskas, trener Zagłębia.
- To drastycznie wysoka kwota - słyszymy w odpowiedzi na pytanie o pieniądze, które trafią na konto Legii. Pewne jest, że to kwota sześciocyfrowa, przekraczająca sto tysięcy złotych. "
https://legia.net/news/sanogo-zagra-zaglebie-zaplaci
Kto kuźwa bogatemu zabroni wyrzucać kasę w błoto tym bardziej nie swoją .
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników