DLACZEGO KIBICE ZAGŁEBIA NIE SZANUJĄ SIĘ

Dyskusje o wszystkim co dotyczy piłkarskiego Zagłębia Sosnowiec
http://zaglebie.sosnowiec.pl

Moderatorzy: flex, turku, Landryn, Smazu, krzysiu, LucasUSA, swiezy52

Postprzez Gość 2003-05-18, 6:32 am

Kibicu wyp....laj ze swoją polemiką na forum LZS-u Swędziwory Dolne....
Gość

Re: nie wiem kto jeszcze chodzi z puszką po stadionie

Postprzez Ader 2003-05-18, 8:10 am

kibic nie tylko Zagłębia napisał(a):nie będę z tobą polemizował bo osobiście widziałem to zdarzenie jak również bójkę trzech kibiców przy bramie w czasie wychodzenia z meczu.
na tym kończę ten temat i więcej do niego nie wracam. mam zbyt dużo szacunku dla Zagłębia .aby na forum dalej o tym pisać

jesli chodzi ci o mecz z odra opole to bylo tak MOJ TATA I PUZON POSZLI DO 3 GOSCI KTORZY NIESLI ZE SOBA MALA FLAGE ZAGLEBIA TEN CO TRZYMAL DOSTAL 2 RAZY Z PLASKACZA I RAZ Z BUTA I NA WYMIENIE SLOW oto byla wielka bojka jaka widziales
Ader
ULTRAS ZAGŁĘBIE

Postprzez fabian 2003-05-18, 12:37 pm

fajnego masz tate ;) Pozdro
fabian

Postprzez Cygan - nie zalogowany 2003-05-19, 11:34 am

WOJTEK napisał(a):WEĹšCIE GO BO JEBNĘ :lol: :lol: :lol: NADAJESZ SIĘ NA FORUM PIOTRCOVII.
OSKAR ZA NAJGŁUPSZE TEMATY.A JUŻ MYŚLALEM,ŻE NAJGŁUPSZY JEST CYGAN I PEDRO PEDALLO.ALE WAM KONKURENCJA WYROSŁA.

Gościu, widze, że usilnie starasz się sprowokować mnie na forum (vide wpisy o oskarach itp.). Ale powiem ci, ze twój subiektywizm mnie nie interesuje (ani tym bardziej twe rzekomo wyższe wykształcenie - jakbyś miał skończoną naprawde "poważną" szkołę, to byś nie musiał się tym chwalić). Fakt, że już z Bankierem się nie wyzywasz, tylko sobie "uprzejmości" wymieniacie, więc pozostało ci tylko prowokowanie innych. Ale pamiętaj: poprzez forum to nigdy nie wiesz, kogo prowokujesz... Wiem, ze wpis mój nie zostanie bez komentarza twego, bo takie jest twe prawo jako narcyza, zadufanego w sobie i w swej osobowości skrzywionej... Możesz pisać co chcesz. Więcej bez komentarza
Cygan - nie zalogowany

Postprzez WOJTEK 2003-05-19, 12:43 pm

Cygan - nie zalogowany napisał(a):
WOJTEK napisał(a):WEĹšCIE GO BO JEBNĘ :lol: :lol: :lol: NADAJESZ SIĘ NA FORUM PIOTRCOVII.
OSKAR ZA NAJGŁUPSZE TEMATY.A JUŻ MYŚLALEM,ŻE NAJGŁUPSZY JEST CYGAN I PEDRO PEDALLO.ALE WAM KONKURENCJA WYROSŁA.

Gościu, widze, że usilnie starasz się sprowokować mnie na forum (vide wpisy o oskarach itp.). Ale powiem ci, ze twój subiektywizm mnie nie interesuje (ani tym bardziej twe rzekomo wyższe wykształcenie - jakbyś miał skończoną naprawde "poważną" szkołę, to byś nie musiał się tym chwalić). Fakt, że już z Bankierem się nie wyzywasz, tylko sobie "uprzejmości" wymieniacie, więc pozostało ci tylko prowokowanie innych. Ale pamiętaj: poprzez forum to nigdy nie wiesz, kogo prowokujesz... Wiem, ze wpis mój nie zostanie bez komentarza twego, bo takie jest twe prawo jako narcyza, zadufanego w sobie i w swej osobowości skrzywionej... Możesz pisać co chcesz. Więcej bez komentarza
POWINIENEŚ BYĆ DUMNY,ŻE PAMIĘTAM O TOBIE. :lol: :lol:
WOJTEK
Adventure Group

Poprzednia strona

Powrót do Piłka nożna