Moderatorzy: flex, turku, Landryn, Smazu, krzysiu, LucasUSA, swiezy52
kibic nie tylko Zagłębia napisał(a):nie będę z tobą polemizował bo osobiście widziałem to zdarzenie jak również bójkę trzech kibiców przy bramie w czasie wychodzenia z meczu.
na tym kończę ten temat i więcej do niego nie wracam. mam zbyt dużo szacunku dla Zagłębia .aby na forum dalej o tym pisać
WOJTEK napisał(a):WEĹšCIE GO BO JEBNĘ :lol: :lol: :lol: NADAJESZ SIĘ NA FORUM PIOTRCOVII.
OSKAR ZA NAJGŁUPSZE TEMATY.A JUŻ MYŚLALEM,ŻE NAJGŁUPSZY JEST CYGAN I PEDRO PEDALLO.ALE WAM KONKURENCJA WYROSŁA.
POWINIENEŚ BYĆ DUMNY,ŻE PAMIĘTAM O TOBIE. :lol: :lol:Cygan - nie zalogowany napisał(a):WOJTEK napisał(a):WEĹšCIE GO BO JEBNĘ :lol: :lol: :lol: NADAJESZ SIĘ NA FORUM PIOTRCOVII.
OSKAR ZA NAJGŁUPSZE TEMATY.A JUŻ MYŚLALEM,ŻE NAJGŁUPSZY JEST CYGAN I PEDRO PEDALLO.ALE WAM KONKURENCJA WYROSŁA.
Gościu, widze, że usilnie starasz się sprowokować mnie na forum (vide wpisy o oskarach itp.). Ale powiem ci, ze twój subiektywizm mnie nie interesuje (ani tym bardziej twe rzekomo wyższe wykształcenie - jakbyś miał skończoną naprawde "poważną" szkołę, to byś nie musiał się tym chwalić). Fakt, że już z Bankierem się nie wyzywasz, tylko sobie "uprzejmości" wymieniacie, więc pozostało ci tylko prowokowanie innych. Ale pamiętaj: poprzez forum to nigdy nie wiesz, kogo prowokujesz... Wiem, ze wpis mój nie zostanie bez komentarza twego, bo takie jest twe prawo jako narcyza, zadufanego w sobie i w swej osobowości skrzywionej... Możesz pisać co chcesz. Więcej bez komentarza
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników