Zagłębie - Łks

Dyskusje o wszystkim co dotyczy piłkarskiego Zagłębia Sosnowiec
http://zaglebie.sosnowiec.pl

Moderatorzy: flex, turku, Landryn, Smazu, krzysiu, LucasUSA, swiezy52

Postprzez fabian 2004-08-26, 8:49 am

Gdyby nie ustawienie defensywne, to bysmy spokojnie dostali kilka bramek wiecej w plecy. Nie chce wchodzic w szczegoly, bo z sektora nie za dobrze bylo widac, ale jedno mozna powiedziec na pewno. Gry naszej druzyny nie musielismy sie wstydzic. Brawo Zaglebie i tylko tak dalej.
fabian

Postprzez Gilardino 2004-08-26, 9:09 am

BRAWO ZAGŁĘBIE !!! :D :D :D :D

Ustawienie dobre i wcale nie takie defensywne bo ofensywnie grających skrzydłowych mozna traktować jak napastników. Zresztą strzelenie dwóch bramek na boisku przeciwnika mówi ze i przy 4-5-1 mozna grać ofens. Zresztą pierwsza bramka dla Ełki to rykoszet więc potworny pech.

Mam nadzieje ze Adam Bała uwierzy w siebie po tej bramce i sprawi ze lewa strona boiska bedzie mocna. Zyczę mu tego i drużynie i nam kibicom.

Czas potwierdzić teraz wzrost formy (mam nadzieje) a przede wszystkim poziomu cech wolicjonalnych w meczu z KUJAWIAKIEM.

ZATAŃCZMY Z NIMI W SOBOTĘ SOSNOWIECKIEGO KUJAWIACZKA HEJ !!! 8)
Gilardino

Postprzez Biker 2004-08-26, 10:12 am

Z ustawieniem na jedndego napastnika na wyjeździe, miałem na myśli, że ostatnio gramy bardzo słabo i trener stawia na ustawienie defensywne, bo przy innym ustawieniu wyjechalibyśmy z wynikiem nie 2-2 tylko przynajmniej 6-2. także gramy o stawkę: "Oby nie dostać w dupę jak najwięcej", a chyba nie o to chodzi! :!:
Biker

Postprzez ufel65 2004-08-26, 11:45 am

Mnie cieszy postawa Zagłębia na wyjeździe 1 punkt urwany przeciwnikowi to i tak dobry wynik chociaz wiadome ze 3 zawsze byly by lepsze!!!!! teraz tylko trzeba czekac az Zaczniemy wygrywac na wlasnym stadionie i mysle ze tak sie stanie w najbliższym meczu !!!!!!!!!
ufel65

Postprzez Wally 2004-08-26, 2:41 pm

Nasi zagrali porządnie, ciekawie co by było gdyby Antczak nie dostał czerwonej kartki. ŁKS strzelił szczęśliwie bramkę na 1:0, a gola na 1:1 nie widziałem,bo byłem się odlać :oops:
Szkoda, że mogliśmy mieć już teraz 9 pkt, a nie 5. Gdyby ten karny był strzelony z Mławą i gdyby udało nam się dowieźć zwycięstwo z ŁKS-em pewnie wielu kibiców inaczej by patrzyło na Zagłębie...
Wally

Postprzez Gość 2004-08-26, 2:51 pm

Gdyby, gdyby, gdyby...
Gdyby babka miała wąsy to by była dziadkiem.
Było minęło, szkoda tracić czasu na gdybanie co by było gdyby. Miejmy nadzieję że chłopaki się teraz pozbierają i z Kujawiakiem pokażą to na co wszyscy czekamy.
I tylko szkoda że mnie najprawdopodobniej przy tym nie będzie :(
Gość

Postprzez Wally 2004-08-26, 2:57 pm

Wiem, że to gdybanie, ale wiele nie brakowało do tego, co wcześniej napisałem :twisted: A do twojego gdybania babcia Tercia ma wąsy i wcale dziadkiem nie jest :P
Wally

Postprzez Kamilsts 2004-08-26, 3:08 pm

Uważaj co piszesz, bo Tereska się dowie i ci wpier...........
Kamilsts

Postprzez Gość 2004-08-26, 3:16 pm

:lol: :lol: :lol: :wink: :lol: :lol: :lol:
Gość

Postprzez the djinn 2004-08-26, 6:19 pm

Biker napisał(a):I cóż tylko jeden punkt. Może gdyby trener ustawił drużynę na dwóch napastników, byłyby 3 punkty, a tak za ustawienie 1-4-5-1 teraz będzie rozliczał zawodników :-> No cóż....a może by tak trener spojrzał na siebie :?: Jesteśmy w sferze spadkowej i gramy na jednego napastnika,o co wogóle chodzi,a może mieliśmy puścić ŁKS i stąd to ustawienie?Sam nie wiem.Z taktyką oby tak dalej a szybko znajdziemy się w III lidze :|

może powinieneś dalej pozostać przy rowerach bo chyba nie ty powinieneś sie wypowiadać na temat ustawienia drużyny
the djinn

Postprzez DaMi 2004-08-26, 7:24 pm

Kamilsts napisał(a):Uważaj co piszesz, bo Tereska się dowie i ci wpier...........

Rary coś o tym wie :D
DaMi

Poprzednia strona

Powrót do Piłka nożna