Nie będzie biletów w sklepie "Kibica Zagłębia"

Dyskusje o wszystkim co dotyczy piłkarskiego Zagłębia Sosnowiec
http://zaglebie.sosnowiec.pl

Moderatorzy: flex, turku, Landryn, Smazu, krzysiu, LucasUSA, swiezy52

Re: ??

Postprzez DaMi 2004-07-29, 4:55 pm

^m@rcin^ napisał(a):A kto powiedzial ,ze przed Ruchem i Widzewem nie bedzie przedsprzedazy ?

Marcin ale narazie nie ma i to był taki przykład a Ty już się czepiasz :evil: :wink:
DaMi

Re: ??

Postprzez Gość 2004-07-29, 6:53 pm

^m@rcin^ napisał(a):A kto powiedzial ,ze przed Ruchem i Widzewem nie bedzie przedsprzedazy ?

Jestem gotów sie z Toba zalozyc ze nie bedzie.......
Gość

Postprzez SSA'BlackMan 2004-07-29, 8:34 pm

DaMi napisał(a):Pewnie się wkurzył że my ( FB ) zarabiamy złotówke na bilecie

Dzięki stary za podkreślenie tematu, bo po tym forum dużo nie dowiarków chodzi i pisze mi, że sieję ploty. To będą mieli ploty już niebawem. A co do tych złotówek to 100% racji. Panu Dyrektorowi to najlepiej by pasowały same takie "Pikniki", które nic nie wnoszą do oprawy meczu tylko te pasiate szaliczki. Ja poza biletam to nawet były by to ostatnie grosze to zawsze daje na oprawe do puszki.
SSA'BlackMan

:)

Postprzez ^m@rcin^ 2004-07-29, 8:42 pm

SSA'BlackMan napisał(a):

A co do tych złotówek to 100% racji. Panu Dyrektorowi to najlepiej by pasowały same takie "Pikniki", które nic nie wnoszą do oprawy meczu tylko te pasiate szaliczki. Ja poza biletam to nawet były by to ostatnie grosze to zawsze daje na oprawe do puszki.

Jak to nic nie wnosza do oprawy ? Race kupowali i odpalali :)
^m@rcin^
ULTRAS ZAGŁĘBIE

Postprzez WOJTEK 2004-07-29, 8:45 pm

JA NIE KUMAM PO CO TEN TEMAT.MASZ KOLEGO COŚ DO RUDEGO,WALISZ DO KLUBU I MU MÓWISZ.A TY SIĘ KRYJESZ ZA MONITORKIEM I WALISZ OSKARŻENIAMI.ZACZYNASZ DZIAŁAĆ MI NA NERWY.
WOJTEK
Adventure Group

Re: :)

Postprzez SSA'BlackMan 2004-07-29, 8:47 pm

Jak to nic nie wnosza do oprawy ? Race kupowali i odpalali :)[/quote]

Aha! Zapomniałem! Zwracam honor! :D
A tak serio to naprawde mnie Pan Rudy wkur... :evil:
SSA'BlackMan

Postprzez WOJTEK 2004-07-29, 8:49 pm

SSA'BlackMan napisał(a):Jak to nic nie wnosza do oprawy ? Race kupowali i odpalali :)

Aha! Zapomniałem! Zwracam honor! :D
A tak serio to naprawde mnie Pan Rudy wkur... :evil:
ŻÓŁTA KARTKA.
WOJTEK
Adventure Group

Postprzez WAB 2004-07-29, 8:54 pm

SSA'BlackMan napisał(a):

Dzięki stary za podkreślenie tematu, bo po tym forum dużo nie dowiarków chodzi i pisze mi, że sieję ploty. To będą mieli ploty już niebawem. A co do tych złotówek to 100% racji. Panu Dyrektorowi to najlepiej by pasowały same takie "Pikniki", które nic nie wnoszą do oprawy meczu tylko te pasiate szaliczki. Ja poza biletam to nawet były by to ostatnie grosze to zawsze daje na oprawe do puszki.

Ja bym sie tam nie chwalil, ze daje ostatnie grosze. To swiadczy tylko o twojej kreatywnosci, w przeciwienstwie do kreatywnosci wysmiewanych "Pikników". A z drugiej strony to rzeczywiscie wal do Rudego, bo szkoda oczu dla wypocin nastepnego pokrzywdzonego przez system. Kupujesz karnet i po temacie. Moze juz czas na odrobine samodzielnosci?
WAB

Postprzez DaMi 2004-07-29, 8:56 pm

WAB nie każdy pracuje i stać go na kupno karnetu
DaMi

Postprzez SSA'BlackMan 2004-07-29, 8:57 pm

WOJTEK napisał(a):ŻÓŁTA KARTKA.

No ale widzisz Wojtas. Pan Rudy już o tym wie doskonale, że kibice, a przede wszystkim chyba Ultrasi są nie zadowoleni jego decyzją i potwierdzają to co pisze. A przecież nie odnoszę się obraźliwie wprost na pana Rudego, tylko pisze co myśle o jego postanowieniach na najbliższy czas.
SSA'BlackMan

Postprzez SSA'BlackMan 2004-07-29, 9:02 pm

WAB napisał(a):Ja bym sie tam nie chwalil, ze daje ostatnie grosze. To swiadczy tylko o twojej kreatywnosci, w przeciwienstwie do kreatywnosci wysmiewanych "Pikników". A z drugiej strony to rzeczywiscie wal do Rudego, bo szkoda oczu dla wypocin nastepnego pokrzywdzonego przez system. Kupujesz karnet i po temacie. Moze juz czas na odrobine samodzielnosci?

To jak jesteś taki bogaty to mi strzel taki karnecik. I co ma samodzielność do biletów. Przcież żaden z kibiców z mamusią na mecze nie chodzi. Przemyśl troche swoją następną odpowiedź.
SSA'BlackMan

Postprzez WOJTEK 2004-07-29, 9:02 pm

SSA'BlackMan napisał(a):
WOJTEK napisał(a):ŻÓŁTA KARTKA.

No ale widzisz Wojtas. Pan Rudy już o tym wie doskonale, że kibice, a przede wszystkim chyba Ultrasi są nie zadowoleni jego decyzją i potwierdzają to co pisze. A przecież nie odnoszę się obraźliwie wprost na pana Rudego, tylko pisze co myśle o jego postanowieniach na najbliższy czas.
JUŻ NAPISAŁEM.PRETENSJE? W OCZY I NA ŻYWO.DLA TWEGO DOBRA ZAMYKAM TEMAT.
WOJTEK
Adventure Group

Postprzez WAB 2004-07-29, 9:03 pm

DAMI- kupno karnetu jest inwestycja, która sie oplaca. I tak to nalezy traktowac. I jak ktos da 16 razy po 12 zlotych, to równie dobrze moze dac 160. Przeciez mój brat na karnet zbieral od poczatku czerwca, a ma 15 lat. tylko o to mi chodzilo.
WAB

Poprzednia strona

Powrót do Piłka nożna