Zagłębie - Polonia Bytom

Dyskusje o wszystkim co dotyczy piłkarskiego Zagłębia Sosnowiec
http://zaglebie.sosnowiec.pl

Moderatorzy: flex, turku, Landryn, Smazu, krzysiu, LucasUSA, swiezy52

Re: :(

Postprzez PawełK 2004-04-04, 6:10 pm

DaMi napisał(a):
^m@rcin^ napisał(a):Dami nie jestes sam ja tez niestety nie widzialem zadnej bramki :(

Marcin no cóż w końcu mamy taką prace :wink: :D

A ja z racji swojej pracy widziałem wszystkie chociaz troszke dziwnie sie ogląda mecz z płyty boiska.
Ogólnie zagrali dobry mecz i mam nadzieje ze stać ich na dużo więcej! Co do dopingu to jak dopinguje cały stadion wygląda to bardzo kozacko :D wiec Polonia sobie popatrzyła jak sie bawi Zagłębie! a na Śląsku bedzie jeszcze lepiej!!! :twisted:
PawełK
pyszałek

Postprzez IQ 2004-04-04, 7:07 pm

Atmosfera super, doping ekstra, pokazy ultras ....... nie jest źle, ale jest nad czym pracować (mały konkurs - podaj nazwę klubu który nie ma tak jak Zagłębie sektorówki ), jakaś kartoniada może by się przydała na meczu ze Śląskiem (kiedyś przecież się już udało) - w sumie idzie wszystko w dobrym kierunku ale może być jeszcze lepiej. Piłkarze - Lachowski bardzo dobrze najlepszy w sobotę, Stolpa też niezły, Antczak - ogromna praca z niezłym skutkiem, Rak - szkoda go na rezerwy bo jest to piłkarz nawet na II (I ?) ligę, Kurdziel, Treściński, Stemplewski, Skrzypek i Drzymont - też dobra robota, Łuczywek - calkiem, całkiem ale liczę że zacznie się znowu rozwijać, Koźmiński - nieporozumienie w Zagłębiu, Słupecki - nowy nabytek ale na razie nie wiem po co ??. Jeśli nasz doping tak rozruszał piłkarzy to ze Śląskiem powinno być 5:0 :lol: :lol: :lol:
IQ

Postprzez WOJTEK 2004-04-04, 7:18 pm

IQ napisał(a):Atmosfera super, doping ekstra, pokazy ultras ....... nie jest źle, ale jest nad czym pracować (mały konkurs - podaj nazwę klubu który nie ma tak jak Zagłębie sektorówki ), jakaś kartoniada może by się przydała na meczu ze Śląskiem (kiedyś przecież się już udało) - w sumie idzie wszystko w dobrym kierunku ale może być jeszcze lepiej. Piłkarze - Lachowski bardzo dobrze najlepszy w sobotę, Stolpa też niezły, Antczak - ogromna praca z niezłym skutkiem, Rak - szkoda go na rezerwy bo jest to piłkarz nawet na II (I ?) ligę, Kurdziel, Treściński, Stemplewski, Skrzypek i Drzymont - też dobra robota, Łuczywek - calkiem, całkiem ale liczę że zacznie się znowu rozwijać, Koźmiński - nieporozumienie w Zagłębiu, Słupecki - nowy nabytek ale na razie nie wiem po co ??. Jeśli nasz doping tak rozruszał piłkarzy to ze Śląskiem powinno być 5:0 :lol: :lol: :lol:
KOĹšMIŃSKI MUSI BYĆ.BO WYGRAM PRZEZ NIEGO KRATKĘ PIWA (POZDR WAB !!!).A NA POWAŻNIE TO STARAŁ SIĘ I ZA TO MU CHWAŁA.
WOJTEK
Adventure Group

Postprzez DaMi 2004-04-04, 7:21 pm

IQ napisał(a):Atmosfera super, doping ekstra, pokazy ultras ....... nie jest źle, ale jest nad czym pracować (mały konkurs - podaj nazwę klubu który nie ma tak jak Zagłębie sektorówki ), jakaś kartoniada może by się przydała na meczu ze Śląskiem (kiedyś przecież się już udało) - w sumie idzie wszystko w dobrym kierunku ale może być jeszcze lepiej.

A znajdziesz na to wszystko pieniądze ?? Jak tak to się sgłoś do kogoś z FB na gg ( numery gg znajdziesz na www.fb03.boo.pl ) :wink:
DaMi

Postprzez Gość 2004-04-06, 12:20 pm

Moja ocena meczu na chłodno kilka dni po meczu""""""Kurdziel-dobrze,gra wysoko za obroną,pomaga,mobilizuje chłopaków,zyje meczem
Teresa i Drzymont-w sobote na niezłym poziomie,Teresa zagrał 2 razy trochę zbyt nonszalancko.
Antczak-dziwie sie,że trener zdejmuje kapitana w takim meczu?Wszystko jest ok,4 do 0,mógł dac mu zagrac do końca.
Rak-nieżle,bardzo ofensywnie grał,ale wiadomo,to kiedys napastnik,ale nie ustrzegł się błędów w tym meczu w defensywie,a był obrońcą....2 bramki podwyższają jego ocene
Skrzypek iChwalibogowski-w tym meczu niezle,Bartek troche zbyt bojazliwy............
Luczywek-duzo biegał,walczył,ale troche więcej mozna było oczekiwac w konstruowaniu akcji
Stemplewski-No.........chyba na dłuzej na tej pozycji zakotwiczy.Waleczny,wybiegany,brakuje mu techniki i stad wiele niedokładnych zagrań i przyj
Gość

Postprzez Gość 2004-04-06, 12:30 pm

ęc piłki,ale nie narzekajmy..........
Stolpa-Tomek jak zwykle duzo strat,ale znalazł się i strzelił i chwała mu za to,mógłby nabrać ciała bo często go poniewierają
Lachowski-W sobote najlepszy w naszych szeregach,grał lepiej niż w Bytomiu,a od tego Płucienniczaka dostał note 6?,nieporozumienie.Swietnie zastawia i dużo widzi,dobrze gra 1 na 1,tylko bramki zabrakło.......ale jeszcze strzeli,oby ze Sląskiem..................w 94 minucie na 1 do 0 dla nas!!!!!!!!!!

Co zrobi trener Tochel???Czy zagra Ujek w ataku,czy może w pomocy,bo to,że zagra nie ulega wątplwości,w Zaglębiu jest kilku takicj zawodników którzy musza grac,bo bez nich sobie nie wyobrażam tej drużyny!!!?Ja moim skromnym zdaniem postawiłbym na Łuczywka na lewej,a Ujka w środku,za Lachowskim i Stolpą
Gość

Poprzednia strona

Powrót do Piłka nożna