Turniej juniorów na Ludowym

Dyskusje o wszystkim co dotyczy piłkarskiego Zagłębia Sosnowiec
http://zaglebie.sosnowiec.pl

Moderatorzy: flex, turku, Landryn, Smazu, krzysiu, LucasUSA, swiezy52

Postprzez fabian 2004-03-24, 4:32 pm

zgredos napisał(a):Skopo ten cio wszwdł jest synem J Urbana to musi uczyć zię bardzo wiwele
O kurcze w przeciagu paru godzin tak sie nastukac :D :D :D Gratuluje ;)
fabian

Postprzez zgredos 2004-03-24, 4:42 pm

Fabian jeli widziałeś jego oja to wiesz o co mi chodzi brak mu walii i zaangażowania w grę przeciętny zawodnik nie to co ojciec. Ale masz racje jest młody może się nauczyć
zgredos

Postprzez *c*i*c*h*y* 2004-03-24, 7:27 pm

az tak Ubran żle niegrał, bez przesady , patrząc na cały zespół zagrał całkiem dobrze. Oczywiście najlepszym zawodnikiem był Cywka i Burkhardt który większość akcji konstrułował i mu to nawet wychodziło :wink: nie to co Korzym który wytrzymał 70 minut gry a potem dostał skurczy i niemógł grać ,a po meczu siedział w szatni i niedawał autografów :lol: ale i tak mam autografy kilku innych zawodników np: Białkowskiego , Burkhardta , Urbana,Bochenka,Wociała ,Wojtowicza , Czarneckiego i Fojuka :wink:
*c*i*c*h*y*

Postprzez CharoN^ 2004-03-24, 8:43 pm

Dojechałem dopiero pod koniec pierwszej połowy i sporo mnie ominęło, jednakże 2 część spotkania była przyzwoita w wykonaniu Polskich juniorów. Oczywiscie najsłabszą formacją była obrona i golkiper, chociaż napad (osamotniony Korzym) i pomoc także nie zachwycały. Mecz można określić w pewnym sensie piknikiem kibicowskim :wink: i dobrym spędzeniem czasu. Najlepszym zawodnikiem biało-czerwonych był Filip Burkhardt, który potrafił przetrzymać piłkę, dryblować, dokładnie podać i uderzyć, sądze jednak że miał za mało wsparcia ze strony kolegów. Maciek Korzym nie zachwycił, lecz może ostatnio zabardzo naciskany jest przez media i nie może skoncentrować się na grze. Te wszystkie spekulacje, wyjazdy badania potrzebne dla Lonydńskiej potęgi futbolu napewno zrekompensowały się na jego psychice.

Ps. Zgredos wydaję mi się że fabianowi chodziło o ortografie :lol:, ale treść Twojej opinii popieram, młody Urban musi się jeszcze uczyć od ojca.
CharoN^
Zagłębiak

Postprzez warchlak 2004-03-25, 8:27 pm

niestety dzisiaj polska zaprzepaściła wszystkie swoje szanse na awans do mistrzostw przegrywając 2-1z turcją.w drugim meczu grupy serbia-włochy padł wynik 1-1.przewazali włosi ale skuteczność ich zawodziła.wg mnie najlepszym zawodnikiem całego meczu był zawodnik nr 9(włochy)nie wiem jak się nazywa ale gość ma talent: jest bardzo szybki,dobrze wyszkolony technicznie.wystarczy ze nabierze troche doświadczenia a moze być za pare lat czołową postacią reprezentacji włoch.mecz był rozgrywany w okropnych warunkach pogodowych przy padającym najpierw deszczu a potem deszczu ze śniegiem.murawa po 80min wygladała tragicznie i wogóle nie dało sie grac.

ps.ci włosi strasznie sie podniecali i co chwile cos krzyczeli i wstawali z miejsc(czasami tańcząc :D ).serbowie tez troche nad pobudliwi :wink:

ps.2-dzisiaj na mecz sie pofadygował listek przyłaząc na ostatnie 20 min meczu
warchlak
Prowokator

Postprzez *c*i*c*h*y* 2004-03-25, 8:44 pm

niestety Polska reprezentacja U-17 przegrała mecz we włodzisławiu i niema juz szans na nic i gra o przysłowiową "pietruszke" :lol: . Drugi mecz pomiędzy Serbią a Włochami mógł się podobać. były ładne ciekawe akcje które jak na 17-latków mogły się bardzo podobac. widac ze włosi są dobrze wyszkoleni technicznie ,jak i kondycyjnie i biegowo. Włoski zawodnik z numer 9 grał bardzo dobrze i za kilka lat moze wzmocnic czołowy zespół serii A ja kdobrze sie rozwinie 8) takiego zawodnika mogło by kupić Zagłębie , napewno by nieżałowali :wink:
*c*i*c*h*y*

Postprzez Martii88 2004-03-25, 9:41 pm

Nie wiem jak on sie nazywa ale słyszałem że jest w młodzieżówce Milanu i jest przez nich zaklepany
Martii88
ULTRAS ZAGŁĘBIE

Poprzednia strona

Powrót do Piłka nożna