MIEDĹš LEGNICA

Dyskusje o wszystkim co dotyczy piłkarskiego Zagłębia Sosnowiec
http://zaglebie.sosnowiec.pl

Moderatorzy: flex, turku, Landryn, Smazu, krzysiu, LucasUSA, swiezy52

Postprzez goorool 2004-03-22, 1:22 am

Dajcie spokój, erazmus nie wiem co ci da stawanie po którejś ze stron, chyba że zaczynasz lizać już dupe zagłębiu :( Caly dzień się kłócicie, co wam z tego, jeszcze niejeden przkręt zdarzy się w lidze. Ręki w moim mniemaniu nie było, dlatego też uważam że sprawiedliwy byłby wynik 1-1. erazmus a zobaczysz ten gol może przesądzić o tym że nie awansujecie i tego wam z całego serca życze !
goorool

Postprzez Erazmus 2004-03-22, 6:56 am

Goorol dzięki że trzymasz za nas kciuki :) Jak na razie mamy 4 punkty straty do Zagłębia , mecz w Sosnowcu i 14 kolejek do końca i nie pozostaje nic innego niż wiara że rywalizacja jest fair. Wiem jak to jest być skręconym bo w tym sezonie pare razy próbowali nas czarni kręcić . Raz w meczu w Rozwojem przekręcili nas na amen - 2 czerwone kartki i karny z powietrza . Na meczu z Miedzianką nie byłem ale po obejrzeniu avi ze strony Zagłębia nie można powiedzieć że nie było ręki. Oczywiście moje zdanie jest subiektywne bo przecież jako kibicowi Śląska nie zależy mi na tym żeby Zagłębie gubiło punkty :D
Erazmus
Wrocławianin

Postprzez Wally 2004-03-22, 8:24 am

No i co miedziaki, nawet wasi ziomale mówią, że karny się należał :P Odwiedziłem wasze forum.
Widze, że tam strasznie kozaczy niejaki "esco". Co chwila pisze o nas "wieśniaki" :shock: Tylko, że ostatnie 20km w drodze do naszego miasta, w przeciwienstwie do Legnicy to nie są pola kukurydziane. Pisze też, że mamy stadion na peryferiach, do którego prowadzi wiejska droga :shock: Tylko, że takich bloków jakie są na os.Piastów pewnie na oczy w Legnicy nie widział :lol: jeszcze szydził z naszego młyna, że łebki, że papierosy i piwo w ręcę :shock: Dobrze, że u was jest spokojny młyn, co po pierwszej połowie meczu kurczy sie do 15-20 osób :D Esano pozdrów tego debila!
Gdy istniało jeszcze 3liganet.forum, to zawsze najwięcej kozaczyli kibice miedzi. Dobrze, że od następnego sezonu nie będziemy mieli z tymi burakami kontaktu. Internetowi napinacze,a słoma z sandałów wystaje :twisted:
Wally

Postprzez CharoN^ 2004-03-22, 8:53 am

Czego można się dowiedzieć na forach piłkarskich. Podsumowując : jesteśmy wieśniakami ; mamy stadion na peryferiach z wiejską drogą dojazdową ; rzucamy butelkami i innymi rzeczami w cieszących się piłkarzy z Legnicy ; nie było ręki w polu karnym ---> były opinie że piłka trafiła w klatke piersiową lub głowę piłkarza :shock:. Nie chcę już więcej wypisywać, aby nie upokarzać kibiców Miedzi. Proponue im naprawdę zastanowić się nad tym co piszą i gdzie piszą. Podobnie jak Sosnowiecka część AG proponuje obejrzeć sobie avi na porządnym programie i przyjżeć się, a nawet zastopować w momencie zetknięcia piłki z wg mnie i innych ręką piłkarza.
CharoN^
Zagłębiak

Postprzez CZaRnYY 2004-03-22, 2:10 pm

Ogólnie to już wszystko zostało napisane, wiele prawdy i nieprawdy, nad czym się tu sprzeczać - każdy wie swoje, po co mamy się kłócić z kimś kto nawet w Sosnowcu nie był, a się wypowiada, że ludowy leży w lesie - jałowe dyskusje...

P.S
Za niedługo następna kolejka...
CZaRnYY

Poprzednia strona

Powrót do Piłka nożna

Kto przeglÄ…da forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników