Obrońcy

Dyskusje o wszystkim co dotyczy piłkarskiego Zagłębia Sosnowiec
http://zaglebie.sosnowiec.pl

Moderatorzy: flex, turku, Landryn, Smazu, krzysiu, LucasUSA, swiezy52

Obrońcy

Postprzez Krawiec 2004-02-27, 12:29 am

W zeszłej rundzie , zwłaszcza po meczach ze Śląskiem i Kietrzem wiele zastrzeżeń mieliśmy do naszych obrońców . Jak wiedać w tabeli aż 5 drużyn za nami moze się pochwalić mniejszą ilościa straconych bramek dlatego dziwię się dlaczego testowanie nowych graczy nie odbywa się pod kątem zasilenia przede wszystkim tej formacji.
Krawiec

Postprzez warchlak 2004-02-27, 2:03 am

niestety obrona jest nasza najsłabsza linia.czasami naszym obroncą zdarzają sie dziecinne błedy(nawet często).czasami mamy szczęście ze nie tracimy gola a czasami sie dla nas szczęśliwie nie kończy.warto by było zakupić w czerwcu(bo teraz nikogo nie kupimy bo budzet juz mamy zamknięty)co najmniej 2 dobrych obronców bo na dzien dzisiejszy ta obrona co jest wystarczy tylko na 3 lige :evil:
warchlak
Prowokator

Postprzez krzysiu 2004-02-27, 10:01 am

przecież jajeśniaka testowali na obronie i wypadł bardzo dobrze

poza tym bardziej potrzebny nam środkowy pomocnik, taki typowy rozgrywający. moim zdaniem w obecnej sytuacji moglby na tej pozycji grać stemplewski, jezeli jajesniak go wygryzie z obrony.
krzysiu
HONOROWY CZŁONEK FORUM

Postprzez Gość 2004-02-27, 10:12 am

krzysiu napisał(a):przecież jajeśniaka testowali na obronie i wypadł bardzo dobrze

poza tym bardziej potrzebny nam środkowy pomocnik, taki typowy rozgrywający. moim zdaniem w obecnej sytuacji moglby na tej pozycji grać stemplewski, jezeli jajesniak go wygryzie z obrony.

Krzysiu Bogacza tez testowali w zeszłym sezonie i efekty były mizerne.
Wolałbym żeby sprawadzili typowych, sprawdzonych defensorów.
Gość

Postprzez zgredos 2004-02-27, 1:40 pm

Już kilkanaście razy pisaliśmy o naszej obronie. Jest nowy sezon zajmijmi się nową rundą. Ja rozmawiałem z piłkarzami i wiem że zrobią wszyskto żeby aqwansować.
zgredos

Postprzez Krawiec 2004-02-28, 10:37 am

zgredos napisał(a):Już kilkanaście razy pisaliśmy o naszej obronie. Jest nowy sezon zajmijmi się nową rundą. Ja rozmawiałem z piłkarzami i wiem że zrobią wszyskto żeby aqwansować.

Kilkanaście razy pisaliśmy widząc słabosć tej formacji i nic sie nie zmieniło w sensie kadrowym, ale skoro rozmawiałeś z piłkarzami i wiesz , że będzie dobrze to trzymam Ciebie i ich za słowo :wink:
Krawiec

Postprzez zgredos 2004-02-28, 4:33 pm

Krawiec napisał(a):
zgredos napisał(a):Już kilkanaście razy pisaliśmy o naszej obronie. Jest nowy sezon zajmijmi się nową rundą. Ja rozmawiałem z piłkarzami i wiem że zrobią wszyskto żeby aqwansować.

Kilkanaście razy pisaliśmy widząc słabosć tej formacji i nic sie nie zmieniło w sensie kadrowym, ale skoro rozmawiałeś z piłkarzami i wiesz , że będzie dobrze to trzymam Ciebie i ich za słowo :wink:

A wątpisz???
Ja już dawno pisałem o słabej grze w obronie, ale w ostatnich sparingach widać było postęp. Podobał mi się Jajeśniak. No i Wojtek ma odpowiedz kto będzie strzelał karne. Pozdrowienia
zgredos

Postprzez zgredos 2004-02-29, 10:43 am

Jeszcze jedno po rundzie jesiennej trener Tochel bardzo wysoko ocenił grą obrońców. Poza tym Teresa i Drzymi nie mają zmienników w meczu z Rakowem grali rezerwowi i wypadli bardzo słabo. Jest jeszcze Twardawa oby jak najszybciej wrócił na boisko.
zgredos

Powrót do Piłka nożna