Urodziny Marcina Lachowskiego

Dyskusje o wszystkim co dotyczy piłkarskiego Zagłębia Sosnowiec
http://zaglebie.sosnowiec.pl

Moderatorzy: flex, turku, Landryn, Smazu, krzysiu, LucasUSA, swiezy52

Postprzez olo69 2004-01-05, 9:30 pm

Najlepszego
olo69

Postprzez :) 2004-01-26, 1:05 am

Zebys nie musial uciekac do klatek schodowych spacerujac po Opolu :)
:)

Lachociąg

Postprzez odra opole 2004-01-26, 9:36 am

hheheh sam nie wiem po co on ucieka,sam prowokuje zeby go gonić,ale po huja to ruszać?kiedyś płakał jak odra przegrywała,całował herb,mówił ze z odrą do końca,a potem przyjeżdża na stare śmieci i skacze pod niebiosa ciesząc się z wygranej nad swoim 'niby' ukochanym klubem , a potem na mieście jak widzi szale odry to dostaje padaczki i nie wie gdzie się chować hehe (sma byłem świadkiem jak się wypulał nagle z ze sklepu a wszyscy umarli ze śmiechu ). Lacha więcej luzu nikt cie nie ma zamiaru bić ani nic w tym stylu,ale w oderce już sobie nie pograsz i jeszzce tego będziesz żałował,to pewne.A po za tym dlaczego już nie raczysz nas swoimi wpisami na NC ? heheh pewnie teraz tu się zalogowałeś z partyzanta :D.
odra opole

Postprzez odra opole 2004-01-26, 9:38 am

WOJTEK napisał(a):ZADAM PRZEWROTNE PYTANIE: CZY MARCIN TO CZYTA? BO JA MYŚLĘ,ŻE ...

czyta czyta,i to pewnie częściej niż się spodziewacie :D
odra opole

Postprzez WOJTEK 2004-01-26, 9:49 am

odra opole napisał(a):
WOJTEK napisał(a):ZADAM PRZEWROTNE PYTANIE: CZY MARCIN TO CZYTA? BO JA MYŚLĘ,ŻE ...

czyta czyta,i to pewnie częściej niż się spodziewacie :D
SKORO TAK MÓWISZ TO CHYBA WIESZ.ALE CHCĘ SIĘ TEŻ USTOSUNKOWAĆ DO TEGO CO PIESZECIE (MAM NA MYSLI CHŁOPAKÓW Z OPOLA).TAK TO BYWA W ŻYCIU,ŻE PANOWIE PIŁKARZE ZMIENIAJĄ UPODOBANIA.I NIE TYLKO PIŁKARZE.U NAS TEŻ BYLI TACY,KTÓRZY PO PRZEJŚCIU DO INNEGO KLUBU ZAPAŁALI WIELKĄ MIŁOŚCIĄ DO INNYCH BARW.A DEKLAROWALI WCZEŚNIEJ CO INNEGO.PODAM TYLKO JEDEN ,OSTATNI PRZYKŁAD - M.JÓZEFOWICZ.PO BRAMCE PODBIEGAŁ DO NASZEGO SEKTORA I CAŁOWAŁ HERB.A NA KONIEC SEZONU OKAZŁO SIĘ ,ŻE MIAŁ"INNE PLANY".WIADOMO KASA.ALE NIE ZAWSZE KASA JEST NAJWAŻNIEJSZA.PRZYKŁADEM MOGĄ BYĆ NA PRZYKŁAD KOWAL,TOMEK WIESZCZYCKI , SŁAWEK WOJCIECHOWSKI CZY ŁUKASZ ZAŁUSKA ,KTÓRZY ODMÓWILI GRY W KLUBIE ,ZA KTÓRYM,DELIKATNIE MÓWIĄC,NIE PRZEPADAJĄ.DLATEGO JA ROZUMIEM WASZE ZNIESMACZENIE.POZDR!
WOJTEK
Adventure Group

Postprzez kamilos 2004-01-28, 11:23 pm

wszystkiego naj
kamilos

Postprzez W@llace 2004-01-31, 3:06 pm

kamilos to było dobre..Marcin obchodził urodzinki 5 stycznia a ty piszesz post 29 :P

poZdrO
W@llace

Postprzez Sebastian 2004-01-31, 4:57 pm

spóźnione ale na 100% szczere :lol:
Sebastian

Poprzednia strona

Powrót do Piłka nożna