Przyszłość Zagłębia

Dyskusje o wszystkim co dotyczy piłkarskiego Zagłębia Sosnowiec
http://zaglebie.sosnowiec.pl

Moderatorzy: flex, turku, Landryn, Smazu, krzysiu, LucasUSA, swiezy52

Re: Przyszłość Zagłębia

Postprzez novack 2025-07-03, 1:05 pm

Obstawiam, że akcje Zagłębia mogą być taniej wycenione, np. za 1 grosz sto akcji.
Jest taki skarb na dnie duszy polskiej zakopany, jak wierność sprawie z pozoru przegranej...
novack

Postprzez petromar 2025-07-03, 9:16 pm

Czyli akcja poszukiwania powaznych osób zainteresowanych zakupem Zagłębia wreszcie się może skończyc! i co niedowiarki ? :lol: :lol:
a tak na serio to kolega powyżej ma racje - 1 grosz za 100 akcji to adekwatna cena - w szczególności gdy panowie ze zdjęć powyżej będą właścicelami :) :) :) :)
potem się dziwimy , że jesteśmy pośmiewiskiem prawie całej Polski - no może poza naszymi decyzyjnymi kibicami :lol: :lol: :czerwona:
petromar

Postprzez Piotrek34 2025-07-04, 11:52 am

Musi być swój. Przecież nie można dopuścić nikogo z zewnątrz. Trupy w szafach nie mogą ujrzeć światła dziennego!!! Przecież to takie proste. Oj jak ja bym chciał, żeby już to wszystko porządnie jebnęło, a winni znaleźli się tam gdzie ich miejsce czyli na Radosze. Ale jak widać nie zanosi się na to.
Piotrek34

Postprzez GrubyPerez 2025-07-04, 1:08 pm

Piotrek34 napisał(a):Musi być swój. Przecież nie można dopuścić nikogo z zewnątrz. Trupy w szafach nie mogą ujrzeć światła dziennego!!! Przecież to takie proste. Oj jak ja bym chciał, żeby już to wszystko porządnie jebnęło, a winni znaleźli się tam gdzie ich miejsce czyli na Radosze. Ale jak widać nie zanosi się na to.

Piotrek, to zaszło tak daleko- że nie wyjaśni się już nigdy. Zawsze już będzie zostawiony jakiś strażnik.
***[czy jesteś wrogiem czy przyjacielem - zawsze możesz na mnie liczyć. Nigdy o Tobie nie zapomnę***
GrubyPerez

Poprzednia strona

Powrót do Piłka nożna

Kto przeglÄ…da forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników