Moderatorzy: flex, turku, Landryn, Smazu, krzysiu, LucasUSA, swiezy52
petromar napisał(a):najgorsze jest to ,że w tej ogórkowej lidze skonczą na miejscu barażowym i odleciany Marek zostanie na stanowisku - mam chociaż nadzieje ,że jak po przerwie zimowej dostaną plecy i spadną poza baraże wypierdolą go momentalnie
to nie jest taktyka zmieniać trenera co 3 miesiące a konsekwencja słabości trenera. Nie wiem na co ty liczysz ale po spadku dostał praktycznie nowa drużynę i nie zrobił nic żeby dało się to oglądać... Nawet jak strzelimy 1 bramkę to jest cofka i liczenie na kontry, tak nie gra poukładana drużyna.. Zobacz beniaminkow, nie znane nazwiska a leją jak leci jakaś qrwa pogoń Grodzisk.. Co to jest??? Jest trener mający konkretną wiedzę i podejście do zawodników. Pokaz mi za prawie 2 rundy jakaś choćby taktykę, zarys funkcjonowania drużyny i przypomnij sobie jak grało zagłębie w latach 2015-2017.... Poza tym ja jestem ciekaw czy wreszcie ktoś zrobi audyt w tym klubie i oby się okazało że nie jesteśmy 2 piastę Gliwice....robus1906 napisał(a):petromar napisał(a):najgorsze jest to ,że w tej ogórkowej lidze skonczą na miejscu barażowym i odleciany Marek zostanie na stanowisku - mam chociaż nadzieje ,że jak po przerwie zimowej dostaną plecy i spadną poza baraże wypierdolą go momentalnie
I to jest twoja logika funkcjonowania klub zmieniać trenera co 3 miesiące już w tym klubie rządzili debile co zwalniali
Trenerów co 3 miesiące i wiecznie płaciliśmy kontrakty i sportowo jesteśmy w 2 lidzie widzę że masz takie same myślenie jak Jaroszewski i Aleksander
robus1906 napisał(a):petromar napisał(a):najgorsze jest to ,że w tej ogórkowej lidze skonczą na miejscu barażowym i odleciany Marek zostanie na stanowisku - mam chociaż nadzieje ,że jak po przerwie zimowej dostaną plecy i spadną poza baraże wypierdolą go momentalnie
I to jest twoja logika funkcjonowania klub zmieniać trenera co 3 miesiące już w tym klubie rządzili debile co zwalniali
Trenerów co 3 miesiące i wiecznie płaciliśmy kontrakty i sportowo jesteśmy w 2 lidzie widzę że masz takie same myślenie jak Jaroszewski i Aleksander
robus1906 napisał(a):petromar napisał(a):najgorsze jest to ,że w tej ogórkowej lidze skonczą na miejscu barażowym i odleciany Marek zostanie na stanowisku - mam chociaż nadzieje ,że jak po przerwie zimowej dostaną plecy i spadną poza baraże wypierdolą go momentalnie
paw25 napisał(a):robus1906 napisał(a):petromar napisał(a):najgorsze jest to ,że w tej ogórkowej lidze skonczą na miejscu barażowym i odleciany Marek zostanie na stanowisku - mam chociaż nadzieje ,że jak po przerwie zimowej dostaną plecy i spadną poza baraże wypierdolą go momentalnie
Zapamiętaj człowieku że głównym winowajcą w tym kurwidołku są osoby bawiące się w klub amatorzy Chęciński ,Jaroszewski z tylniego siedzenia i pożyczkobiorca Książek .Dopóki oni będą nic się nie zmieni.Dziwi mnie że są osoby na forum którego tego nie widzą .Zapytaj lepiej cara kiedy klub zostanie sprzedany prywatnemu właścicielowi nigdy bo audyt wykrył by wiele nieprawidłowości mówił o tym Collins i ten co był dyrektorem sportowym z Ukrainy .Dlatego dalej będziemy pośmiewiskiem i z drugiej ligi szybko się nie wygrzebiemy, nie z tymi ludźmi OTWIERAMY OCZY HALLO...
Adam1906 napisał(a):petromar, ale przecież paw25 odpisywał robus1906 a nie Tobie...
paw25 napisał(a):robus1906 napisał(a):petromar napisał(a):najgorsze jest to ,że w tej ogórkowej lidze skonczą na miejscu barażowym i odleciany Marek zostanie na stanowisku - mam chociaż nadzieje ,że jak po przerwie zimowej dostaną plecy i spadną poza baraże wypierdolą go momentalnie
Zapamiętaj człowieku że głównym winowajcą w tym kurwidołku są osoby bawiące się w klub amatorzy Chęciński ,Jaroszewski z tylniego siedzenia i pożyczkobiorca Książek .Dopóki oni będą nic się nie zmieni.Dziwi mnie że są osoby na forum którego tego nie widzą .Zapytaj lepiej cara kiedy klub zostanie sprzedany prywatnemu właścicielowi nigdy bo audyt wykrył by wiele nieprawidłowości mówił o tym Collins i ten co był dyrektorem sportowym z Ukrainy .Dlatego dalej będziemy pośmiewiskiem i z drugiej ligi szybko się nie wygrzebiemy, nie z tymi ludźmi OTWIERAMY OCZY HALLO...
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników