Arkadiusz Janusz Chęciński- "właściciel" Naszego Zagłębia.

Dyskusje o wszystkim co dotyczy piłkarskiego Zagłębia Sosnowiec
http://zaglebie.sosnowiec.pl

Moderatorzy: flex, turku, Landryn, Smazu, krzysiu, LucasUSA, swiezy52

Re: Arkadiusz Janusz Chęciński- "właściciel" Naszego Zagłębi

Postprzez kanciak 2024-05-17, 8:10 pm

Adamek182 napisał(a):Dokładnie tak jak piszesz. A każdy który głośno szczękał "nie dla Collinsa" w moich oczach krzyczał "tak, dla pozostawienia starych układów".

Jeżeli tak widzą Twoje oczy, to chyba czas do okulisty.
Byłem na nie dla Collinsa, bo od początku mi to wyglądało na niepoważna zabawę chłoptasia z TV a do ekipy z grilla chętnie bym strzelał.
To komunistyczne podejście kto nie myśli jak jaa ten szlion i wróg.
kanciak

Postprzez petromar 2024-05-17, 9:13 pm

kolego hanson - muszę sprostować - co potrafią jarosz itd... a no potrafią wiele w kwestii finansów - np. taki nasz pożyczkodawca świetnie zarabia z pożyczek udzielonych Zagłębiu:)) taki dzinnikarz świetnie zarabia wciskając szrot do Zagłębia :))))
a tak na poważnie - od początku byłem przeciwnikiem Chmielewskiego - ale to ch chłop napisał - to sama prawda , dzieją się tu takie rzeczy ,że prokurator by się pogubił....ale tam gdzie jest układ prokurator nic nie zrobi.....
petromar

Postprzez paw25 2024-05-18, 4:58 pm

Dożyliśmy czasów w których mamy najbardziej bierną grupę kibicowską ( decyzyjną)w historii tego klubu Girek won Jaroszewski wróc. Po tych transparentach nic więcej nie trzeba wyjaśniać. Wjazd na trening też zaplanowany w porozumieniu z dziennikarzem i narcyzem tyle .W tym mieście nigdy nie będzie piłki na dobrym poziomie a czeka nas kolejna degradacja. Dlatego ja nie udaje że jak plują na mnie to deszcz pada .Po trzydziestu pięciu latach dałem sobie spokój z trybunami i tak uważam że dużo wytrzymałem wiedząc jaki kurwidoł stworzyli ....na dobre i na źle i w każdej lidze....dla naiwnych
paw25

Postprzez petromar 2024-05-18, 7:40 pm

Masz kolego zupełna ,całkowitą rację , bierni po całości ,ale aktywni jak trzeba układ zatrzymać , skurwysyny,manipulanci forumowi, ja akurat już ciut wcześniej dałem sobie spokój z trybunami , nie będę płacił komuś za robienie że mnie idioty równocześnie śmiejąc mi się w twarz.
Nawet już nie chce mi się na forum wypowiadać bo co niektórzy mają to za źle że człowiek pisze prawdę ,
Więc - doczekaliscie się z powrotem rządów dziennikarza z kolesiostwem , kasa będzie ,wyjazdy będą, .....wszystko będzie super hiper, c*** z wynikami ,c*** na jakim poziomie rozgrywkowym - ważne że będą układy, wejściówki ,wyjazdy i kasa.
Do usłyszenia w normalnych czasach ,
petromar

Postprzez novack 2024-05-19, 7:52 am

https://dziennikzachodni.pl/list-europo ... 1-18536163

Prezydent "ŚLĄSKIEGO" miasta podpisał apel.
Jest taki skarb na dnie duszy polskiej zakopany, jak wierność sprawie z pozoru przegranej...
novack

Poprzednia strona

Powrót do Piłka nożna

Kto przeglÄ…da forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników