SEZON 2014/15 - NOWY SEZON, STARE NADZIEJE...

Dyskusje o wszystkim co dotyczy piłkarskiego Zagłębia Sosnowiec
http://zaglebie.sosnowiec.pl

Moderatorzy: flex, turku, Landryn, Smazu, krzysiu, LucasUSA, swiezy52

Re: SEZON 2014/15 - NOWY SEZON, STARE NADZIEJE...

Postprzez lesław1 2015-02-02, 12:16 pm

Tomcjo napisał(a):D Z I E K U J E . Ale pozostane przy swoim zdaniu ze bardziej mi odpowiada polityka wladz Rozwoju polegajaca na sciaganiu tanich i przedewszystkim mlodych . A tabela potwierdza moje zdanie .

przypomnę Ci, że my młodych zdolnych mniej lub bardziej dostajemy z Legii za free. TAk wiem nie zarobimy na nich złotówki bezpośrednio jedynie te pośrednie zyski jeśli coś dla nas ugra Warszawska młodzież, ale może dzięki staraniom i nasze Zagłębie wyjdzie kiedyś z czarnej dupy w której obecnie się znajduje i też będzie z naszej szkółki w przyszłości wypożyczać do 2 ligi na ogranie młodzież a potem sprzedawać.
lesław1

Postprzez lesław1 2015-02-02, 1:52 pm

Tomcjo napisał(a):Jak informuje Sport ROW przegral z Polonia Bytom 0-2 a gola strzelil Lachowski . Tymczasem Rozwoj stracil mlodego stopera sprzedanego do Wisly i na jego miejsce testuje 20 latka z Lecha . 190 cm chyba podobnie jak nasz Koprucki . Jakos bardziej podoba mi sie polityka ich prezesa . Oczywiscie moze sie okazac ze Koprucki bedzie gwiazda nie do przejscia i da nam awans i radosc . Ale za rok mlokos moze byc cennym zawodnikiem dla Rozwoju na dlugie lata a o Kopruckim za rok moze wszelka pamiec zaginac . A i finansowo lepiej licza zlotowki w Katowicach . Wydzadza mniej a wprzyszlosci moga sporo zarobic . A my wypozyczamy wydajemy kase a na zarobek raczej nie ma co liczyc . No i w Sosnowcu dostalimy nieliche becki

http://www.90minut.pl/news/245/news2456 ... zwoju.html więc skończ pierdolić że Rozwój jest idealny i bierze tylko zdolną młodzież a Zagłebie tylko dziadków bez perspektyw.
lesław1

Postprzez Anakin 2015-02-02, 3:00 pm

Nikt tu nie twierdzi że Rozwój jest idealny. Tylko że to jest klubik dzielnicowy czy wręcz osiedlowy. I jak na tę chwilę bije nas tym że w takiej sytuacji gdzie miasto ma ich w dupie, górnictwo ma problemy a oni sobie lepiej radzą od nas. ciekaw jakby idolowi klakierów zabrano te trzy bańki na rok a rzucono jakiś chłam jaki dostaje Rozwój. Ciekawe czy aby nie ktoś nie piszczał i nie kwiczał
Anakin

Poprzednia strona

Powrót do Piłka nożna

Kto przeglÄ…da forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników