Tomcjo napisał(a):Ja tu czegos nie rozumiem . Im dluzej interesuje sie pilka tym mniej wiem . Sprzedajemy mlodego zdolnego bramkarza ktory za kilka sezonow osiagnie poziom ekstraklasy i moglby stac sie legenda klubu jak kilku innych hanysow w Sosnowcu . Mlodziak mial charyzme i po jakims spektakularnym meczu stalby sie zawodnikiem na ktorego przychodzi sie na mecze . Czyli pozbylismy sie zlotodajnej kury . Pewnie braki w kasie , kiepski mial kontrakt itp. Drugi bramkarz pokazal w ostatnim meczu ze II liga to jeszcze nie dla niego . Do kompletu sciagamy zawodnika ktory nie gral . Ja pamietam jak do ekstraklasy wrocil z Bayeru Leverkusen Matysek . Lawka w bundeslidze i szmata za szmata wpuszczana na polskich boiskach. Struski potrzebuje roku zeby wrocic do formy . Mamy tyle czasuA teraz do Sarmacji idzie grac Adam Bensz . Nie wiem w jakiej jest formie ale z dwuch bramkarzy bez formy ja dalbym szanse temu ktory juz dla nas gral . I wystarczy mu tydzien zeby w Sosnowcu poczuc sie jak w domu . Ale ja sie nie znam . I na pewno tak nie bedzie ze to co nam Kudła uratowal tylki to nowi nam zawalà. Ale ja sie nie znam .
To ja pamiętam jak latał na wypożyczeniu Mierzejewski i nic u nas nie pokazał, tak samo za swoich czasów był przymierzany Błaszczykowski jak grał w Czestochowie i tez sie nie spodobał... A przyszedł młody Małecki na wypozyczenie i robił rożnice.. Wiadomo klasa klasą ale decyduje zawsze trener i on odpowiada za wyniki.. Pozdrawiam