Zagłębie Sosnowiec - Górnik Wałbrzych

Dyskusje o wszystkim co dotyczy piłkarskiego Zagłębia Sosnowiec
http://zaglebie.sosnowiec.pl

Moderatorzy: flex, turku, Landryn, Smazu, krzysiu, LucasUSA, swiezy52

Zagłębie Sosnowiec - Górnik Wałbrzych

Postprzez LucasUSA 2013-05-10, 2:38 am

Tak jakos mi sie przykro zrobilo, ze nawet temat nie powstal.
Gratulacje dla naszego zespolu! Okazale zwyciestwo, ladne bramki, nie ma na co narzekac! Czyzbysmy wreszcie sie doczekali Zespolu? Ja jestem pod wrazeniem pracy trenera. Objal zespol w nieciekawym momencie, a Zaglebie pod jego wodza wyrasta na lidera wiosny. Mozna by gdybac, co by bylo, gdyby gral Lacha, ale jakos druzyna sie pozbierala i gra naprawde dobrze! I malo mnie obchodzi, ze bramki nie zawsze sa strzelane przez napastnikow, wazny jest wynik! Milo popatrzec, ze nawet bramkarz biegnie przez cale boisko cieszyc sie z goli z kolegami. Licze, ze z obecnym trenerem, swoim czlowiekiem wychowanym na Zaglebiu i emocjonalnie zwiazanym z klubem, ta druzyna jeszcze powalczy o wysokie cele.

Czy ktos z forumowiczow w ogole byl na meczu?
LucasUSA

Re: Zagłębie Sosnowiec - Górnik Wałbrzych

Postprzez Anakin 2013-05-10, 7:30 am

Rzeczywiście praca Kmiecia pozwala mieć nadzieję że może będziemy mieć trenera na dłuzej niż kilka miesięcy czy jeden sezon. Ale też nie można zapominac o tym że ta liga zrobiła się beznadziejnie słaba. Bo kto miał awansować to awansowałjka Pogoń czy Zawisza. Być może w przyszłym roku będzie nadzieja na zaatakowanie I ligi bo 5 lat kiszenia się to zdecydowanie za długo.No ale pozostaje pytanie jaka jest kondycja klubu bo o tym nic nie wiemy.
Anakin

Re: Zagłębie Sosnowiec - Górnik Wałbrzych

Postprzez minewra 2013-05-15, 8:53 pm

Miejmy nadzieje że jest dobra i będzie tylko lepiej.
minewra

Powrót do Piłka nożna

Kto przeglÄ…da forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników