Moderatorzy: flex, turku, Landryn, Smazu, krzysiu, LucasUSA, swiezy52
GrubyPerez napisał(a):nie sądzisz chyba,ze lekceważę czynnik ekonomiczny. Ale od tego są inne miejsca niż "piknikowskie " forum.
Tadeusz Wisniewski napisał(a):Ale gdyby zastosowano taki wariant, iz zadłuzenie przejmie na siebie Własciciel
Klubu, zawodnicy grali by dobrze a AWANS byłby na wyciagnięcie ręki - to mysle że
SPONSOR mógłby prędzej zawitac na Kresową 1.
django napisał(a):W tej chwili gra nie idzie o to, żeby awansować, tylko o to, żeby przetrwać
django napisał(a):Gorące głowy powinien ostudzić świeży przykład Gryfa Wejherowo. Ani awans, ani nawet 1/4 finału PP nie sprawiły, że pojawili się sponsorzy. Na chwilę obecną Gryf jest bliski wycofania się z ligi.
dardawsz1 napisał(a):Wstyd, wstyd i jeszcze raz wstyd, i z kim ma sie tu liczyć Górski
August napisał(a):dardawsz1 napisał(a):Wstyd, wstyd i jeszcze raz wstyd, i z kim ma sie tu liczyć Górski
Nie no Darku, załamany jestem. Uważasz, że wystarczy kik wygranych meczy aby ludzie, ktrzy byli lata okłamywani, tak szybko wrócili na łono klubuCzepianie się ludzi za to, że mieli dość, jest nie fair. Zamiast pretensji, potrzebny jest skuteczny marketing
dardawsz1 napisał(a):Pamietając zapełnione trybuny Ludowego w latach 70/80 jest mi cholernie przykro ,że z Sosnowca fatyguje sie na mecz 400 osób, podczas gdy przed laty z samego Mecu jeździło nas ponad 2 setki.
I nie zrzucałbym całej winy na brak marketingu czy lata przekrętów.
Ja też byłem okłamywany a jednak pogoda czy dojazd 30 km nie jest dla mnie żadną przeszkodą.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników