PUSTY STADION LUDOWY NA RAKÓW 21.05 2011

Dyskusje o wszystkim co dotyczy piłkarskiego Zagłębia Sosnowiec
http://zaglebie.sosnowiec.pl

Moderatorzy: flex, turku, Landryn, Smazu, krzysiu, LucasUSA, swiezy52

Re: PUSTY STADION LUDOWY NA RAKÓW 21.05 2011

Postprzez turku 2011-05-14, 11:34 pm

A ja bym na mecz poszedł. Wywiesił transparent na którym bym napisał co myślę o zarządzie i trenerze. A przez cały mecz zamiast dopingować turlaczy w koszulkach Zagłębia dopingowałbym drużynę Rakowa. Nie chodzi mi tu o jakiś zorganizowany doping tylko o nagradzanie każdej składnej i ciekawej akcji gromkimi brawami.

I jeszcze jedno.

To pomeczowe "chodźcie do nas", może warto raz krzyknąć " Ojrzyński chodź tu do nas!!" . Ciekawe jak wtedy zachowa się trenejro z bożej łaski.

W końcu to chyba on deklarował spotkania z kibicami co jakiś czas.
turku

Postprzez arek 2011-05-15, 10:01 am

A ja nie wiem co o tej całej sytuacji myśleć. Z jednej strony jestem wściekły na zarząd klubu że kolejny rok spędzimy w tym padole, podczas gdy inne kluby nawet jeśli spadały to potrafiły uporać się z tym w ciągu jednego sezonu np. Górnik, Widzew. My będziemy tu tkwili kolejny sezon i słuchali kolejnych obietnic. I znowu będą rozpalane nadzieje a potem dowiemy się że nie wyszło bo zły trener, bo działacze ŚZPN i wojewoda są przeciwko nam, bo kibice stresują młodych zawodników bo mają zbyt duże oczekiwania. Od czasu do czasu czytam o pamiętnym wygranym przez nas meczem ze Śląskiem. Tylko gdzie jest teraz Zagłębie a gdzie Śląsk?
Nie winiłbym tu za bardzo trenera bo za krótko pracował żeby go teraz rozliczać - drużynę buduje się w końcu kilka lat. Ale muszę też powiedzieć że nie widzę żadnej myśli ani pomysłu na tą drużynę. Dodałbym jeszcze że ta liga jest tak beznadziejnie słaba że nawet przeciętny trener powinien dać sobie radę z przejściem przez te rozgrywki. Największy żal do trenera mam o to że oprócz meczu z Zawiszą Zagłębie nie wygrało ani jednego meczu z drużynami z czołówki więc mówienie przez niektórych o szczęściu jest głupie i nie na miejscu.
Odnośnie samej akcji - chyba nie jest ona potrzebna bo większość rozgoryczonych i zmęczonych tym zmarnowanym sezonem osób, podobnie jak ja po prostu nie przyjdzie na ten i na kolejne mecze.
I znowu po kolejnej porcji obietnic i rozdmuchaniu nowych nadziei spotkamy się wszyscy w przyszłym sezonie z wiarą że może tym razem. I znowu wszyscy będziemy podniecać się meczami Zagłębia z przeciwnikami tymu Nielba, Swornica, Skalnik itp
arek

Postprzez Anakin 2011-06-06, 10:36 am

Taka akcja nie jest juz raczej potrzebna. Kogo będzie interesował mecz z Jarotą ? Zapewne i tak już nieliczną garstkę. W sytuacji kiedy rozegrany będzie mecz o nic to klub powinien sprzedawać bilety za symboliczną złotówkę.
Anakin

Postprzez August 2011-06-06, 12:36 pm

Anakin napisał(a):W sytuacji kiedy rozegrany będzie mecz o nic to klub powinien sprzedawać bilety za symboliczną złotówkę.

Niezależnie od ceny jestem ciekaw czy na Jarocin przyjdzie chociaż z tysiąc osób.Ale faktem jest, że na mecz o takim ciężarze gatunkowym :lol: jak z Jarotą, 15 zł na krytą to zdecydowanie za dużo.
Divina favente clementia Romanorum imperator semper Augustus
August

Postprzez peterrabit3 2011-06-09, 10:51 am

August napisał(a):
Anakin napisał(a):W sytuacji kiedy rozegrany będzie mecz o nic to klub powinien sprzedawać bilety za symboliczną złotówkę.

Niezależnie od ceny jestem ciekaw czy na Jarocin przyjdzie chociaż z tysiąc osób.Ale faktem jest, że na mecz o takim ciężarze gatunkowym :lol: jak z Jarotą, 15 zł na krytą to zdecydowanie za dużo.

Zostaliśmy kolejny raz oszukani jedynym normalnym zachowaniem byłby wstep wolny i opuszczone głowy włodarzy piłkarzy piekarzy ...i reszty badziewia z Kresowej
peterrabit3

Postprzez RUDI 2011-06-09, 11:27 am

Według mnie ,normalnym zachowaniem byłby pusty stadion ,nie grali dla nas ,to niech się bawią i fetują udany sezon w swoim gronie .Jak my kibice możemy protestować inaczej ,co transparenty?mają w du... wyzwiska ? w du... to samo fora ,kto z nich czyta,może puste trybuny dałyby tym pseudo działaczom coś do myślenia .
> O KIBICOWANIU WIEM NIEWIELE <
RUDI

Postprzez marcelino 2011-06-09, 11:31 am

Kocham Zagłębie, lecz na mecz z Jarocinem się nie wybieram. Trochę dla protestu wobec nieudolności piłkarzy. Trochę dla protestu wobec totalnej nieudolności działaczy. Myślę że jak nie pójdziemy na mecz z Jarotą to da to do myślenia niektórym "ważnym panom i jednej pani" w klubie. Zorientowani wiedzą kogo mam na myśli. Reasumując -kto pójdzie na mecz z Jarocinem jest frajerem. To osoba, która powinna zastanowić się nad swą dozgonną miłością do klubu. Bo można pierdzielić że "z Zagłębiem na dobre i na złe" albo "Wiara która przetrwała" i tym podobne farmazony. Jednak cierpliwość większości kibiców się wyczerpała. Niech nieudacznicy grają przy pustych trybunach. Większość z nich nawet nie powinna dotykać koszulki z godłem Zagłębia, nie mówiąc nawet o grrze w naszych barwach. To po prostu profanacja... No chyba że ktoś pogodził się z wieczną egzystencją Zagłębia w II (czyli III) lidze i mecz z Jarocinem będzie superatrakcją. Bo w sumie jakie teraz u nas mogą być atrakcje? Dni Sosnowca już się skończyły...
marcelino

Postprzez PawełK 2011-06-09, 4:42 pm

Zamykam
PawełK
pyszałek

Poprzednia strona

Powrót do Piłka nożna

Kto przeglÄ…da forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników