HISTORYCZNE MECZE ZAGŁĘBIA

Dyskusje o wszystkim co dotyczy piłkarskiego Zagłębia Sosnowiec
http://zaglebie.sosnowiec.pl

Moderatorzy: flex, turku, Landryn, Smazu, krzysiu, LucasUSA, swiezy52

Re: HISTORYCZNE MECZE ZAGŁĘBIA

Postprzez sektorówka 2009-02-25, 7:37 pm

cdn.
Nie masz wystarczających uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego postu.
sektorówka

Postprzez August 2011-02-28, 12:20 pm

Szkoda, że nikt np. z klubu nie pomyślał o tym aby spróbować wyciągnąć z archiwum TVP Katowice choćby relacje ze starych meczy Zagłębia. Ależ byłaby gratka dla młodszych fanów. AKurat coś na trudne czasy.
Divina favente clementia Romanorum imperator semper Augustus
August

Postprzez Blajpios 2011-02-28, 1:08 pm

August napisał(a):Szkoda, że nikt np. z klubu nie pomyślał o tym aby spróbować wyciągnąć z archiwum TVP Katowice choćby relacje ze starych meczy Zagłębia. Ależ byłaby gratka dla młodszych fanów. AKurat coś na trudne czasy.

Obawiam się, że chyba nadmiar optymizmu rozpiera Kol. Augusta. Wychodziłoby na to, że ktoś tu jest w stanie pomyśleć, iż "ludzie z klubu" potrafiliby tak wyjść naprzeciw kibicom, marketingowi, propagandzie, wspominkom, historii, przyszłości?... Gratuluję; mnie to zaskoczyło kompletnie, że ktoś jeszcze może meć takie dobre mniemanie o możliwościach.
Cóż, sarkazm. Tak po prawdzie, pomysł bardzo dobry, o ile udałoby się wydębić, bo skądinąd to bywa to trudne. Ale - to nie jest zadanie klubu wymyślać, jakie mogą być trudności, tylko przeciwnie, pokonywać je. Natomiast na pewno takie projekcje dla młodych mogłyby być motywujące.
Blajpios

Postprzez August 2011-02-28, 1:17 pm

Blajpios napisał(a):Wychodziłoby na to, że ktoś tu jest w stanie pomyśleć, iż "ludzie z klubu" potrafiliby tak wyjść naprzeciw kibicom, marketingowi, propagandzie, wspominkom, historii, przyszłości?...

Może wystarczyłoby zaprosić na początek na dobrą kawę red. Jaroszewskiego, który prywatnie jest kibicem Zagłębia, mieszka prawie obok stadionu i spędza wolny czas na Stawikach ?
Divina favente clementia Romanorum imperator semper Augustus
August

Postprzez Blajpios 2011-02-28, 2:07 pm

August napisał(a):
Blajpios napisał(a):Wychodziłoby na to, że ktoś tu jest w stanie pomyśleć, iż "ludzie z klubu" potrafiliby tak wyjść naprzeciw kibicom, marketingowi, propagandzie, wspominkom, historii, przyszłości?...

Może wystarczyłoby zaprosić na początek na dobrą kawę red. Jaroszewskiego, który prywatnie jest kibicem Zagłębia, mieszka prawie obok stadionu i spędza wolny czas na Stawikach ?

Ależ oczywiście, że to byłby chociaż w dobrym kierunku ruch... Co prawda - do tego chyba też trzeba elastyczności, bo kibicom Zagłębia niektórym też podpadł, bo moim zdaniem to wg nich "nie jest w 100% tylko 99,5 a może nawet 99,2 "jak trzeba". Niemniej - to że to naturalny i dobry ruch, to wiemy my obaj, jeszcze iluś tam. Ja zaś pisałem, że już mi jakoś trudno uwierzyć, by byli w stanie to wiedzieć "ludzie w Klubie", marketingowcy, szkoleniowcy, prezesi czy jak im tam jest. Co znaczy "nie są w stanie" też jest wieloznaczne, może to kwestia układów, mentalności odziedziczonej itp - bo wystarczy przemyśleć, jak to kiedyś pisaliśy, jak to się dzieje, że brani z aktywnych i zaangażowanych kibciów, po kolei rzecznicy prasowi przchodzą w ierunku żenady. Nieminej, z jakichkolwiek racji, raczej nie są w stanie "ludzie z Klubu" tak myślaeć, ja tu piszemy, radzimy, myślimy. Ot, co.
Blajpios

Postprzez kizoj 2011-04-06, 6:51 pm

Nie mogę dodać załącznika zdjęcia drużyny ZAGŁĘBIA!!!!
kizoj

Poprzednia strona

Powrót do Piłka nożna