Moderatorzy: flex, turku, Landryn, Smazu, krzysiu, LucasUSA, swiezy52
August napisał(a):Ja wiem, że większośc może. I więkoszośc tak robiła. W tym ja i mój 9-letni syn. I nawet dłużej niz parę minutJeszcze dzisiaj mam chrypę. I nic mi oprocz tego nie ubyło.Ale nie wysyłajmy od razu do wszystich diabłów tych, którzy nie śpewają.
August napisał(a):Tak refleksja i zarazem ewentualna prośba do organizatorów nas przyszłość. To, że przy okazji deszczu robi się od strony krytej błoto co sprawia, że się jest mnie więcej w Mysichpipkach, powiat Kozietyłki gdzieś za Chełmem a nie w Sosnowcu to jedno. Tu oczywiście minus dla Drążkiewiczów, Baczyńskich i im podobnych przedstawicieli właściciela obiektów. Ja mogę stać po kostki w błocie, królewna szwedzką nie jestem, nie rozpłynę się od razu. Natomiast byliśmy z kumplem z dziećmi. Prosiłem w związku z tym ochroniarzy od bramy vipowskiej o ewentualne wpuszczenie własnie ze względu na dziecie. Niestety szanowny pan ochroniarz pokazał mi palcem wejscie w błocie. Na szczęście kibice nas przepuscili (szacunek). Mam prośbę na przyszłość, przynajmniej dla osób, które wykupiły bilety na sektor rodzinny o mozliwość przejścia przez tę bramę. Własnie ze względu na dzieciaki.
Sarmat napisał(a):Chciałbym aby mój syn ( którego jeszcze nie ma na tym świecie ) też śpiewał na Ludowym i mógł być dumny z tego że może nosić Nasze barwy , wielki szacunek dla Ciebie za takie , a nie inne wpajanie wartości maluchowi.
Ja wiem, że większośc może. I więkoszośc tak robiła. W tym ja i mój 9-letni syn. I nawet dłużej niz parę minutJeszcze dzisiaj mam chrypę. I nic mi oprocz tego nie ubyło.Ale nie wysyłajmy od razu do wszystich diabłów tych, którzy nie śpewają.
RysioLubicz napisał(a):To nie tylko na tym meczu... Na PP z Pogonią było to samo że jakiś debil stanął na dole i wszyscy przez niego musieli wstawać i dar morde jakby na młynie był...
Nosz ku.rwa to idź do teatru,korona z głowy Ci nie spadnie jak pośpiewasz chyba parę minut i wesprzesz piłkarzy dopingiem? Wyślij zażalenie do klubu i proś o zwrot za bilet. Pajac
August napisał(a):Wkraczamy w XXI wiek ! Będzie żuzel zamiast błota:
Redakcja sosnowiec.info.pl otrzymała kilka e – maili i telefonów ws. „błota po kostki” przed kasą od strony zachodniej Stadionu Ludowego. W sobotę przed meczem z Zawiszą Bydgoszcz kibice dosłownie grzęźli w tym miejscu w błocie.
Skontaktowaliśmy się z Leszkiem Baczyńskim, kierownikiem Stadionu Ludowego z ramienia Miejskiego Ośrodka Sportu i Rekreacji, który zapewnił nas, że podobna sytuacja się nie powtórzy. Już dziś trwa wysypywanie żużla, który na pewno poprawi stan nawierzchni w tym miejscu.
http://www.sosnowiec.info.pl/informacje ... ,1,4,17192
Krzysztof_Ju napisał(a):August napisał(a):Tak refleksja i zarazem ewentualna prośba do organizatorów nas przyszłość. To, że przy okazji deszczu robi się od strony krytej błoto co sprawia, że się jest mnie więcej w Mysichpipkach, powiat Kozietyłki gdzieś za Chełmem a nie w Sosnowcu to jedno. Tu oczywiście minus dla Drążkiewiczów, Baczyńskich i im podobnych przedstawicieli właściciela obiektów. Ja mogę stać po kostki w błocie, królewna szwedzką nie jestem, nie rozpłynę się od razu. Natomiast byliśmy z kumplem z dziećmi. Prosiłem w związku z tym ochroniarzy od bramy vipowskiej o ewentualne wpuszczenie własnie ze względu na dziecie. Niestety szanowny pan ochroniarz pokazał mi palcem wejscie w błocie. Na szczęście kibice nas przepuscili (szacunek). Mam prośbę na przyszłość, przynajmniej dla osób, które wykupiły bilety na sektor rodzinny o mozliwość przejścia przez tę bramę. Własnie ze względu na dzieciaki.
Poszło pismo w tym temacie, media też zostały poinformowane a to jedyny skuteczny bat na tych nieudaczników Drążkiewiczów itd![]()
http://www.zaglebiedabrowskie.org/news.php?readmore=919
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników