Leszek Baczyński

Dyskusje o wszystkim co dotyczy piłkarskiego Zagłębia Sosnowiec
http://zaglebie.sosnowiec.pl

Moderatorzy: flex, turku, Landryn, Smazu, krzysiu, LucasUSA, swiezy52

Re: Leszek Baczyński

Postprzez Blajpios 2009-05-26, 9:33 am

Oczywiście, że z p. Baczyńskim, jak z każdym z nas - są i różne strony medalu. Niemniej na pewno - zaangażowanie, to coś, bez czego Zagłębie nie ocalałoby niegdyś, teraz zresztą też. W tym - należy do czołówki (dla mnie P. Pierścionek na to też ma szanse, o ile go pewniKibice wcześniej nie wykończą). Z tego punktu widzenia i obecnie należałby i do czołówki kandydatów. Niemniej - są i inne strony medalu, które jak napisałem, należy zrozumieć, że są - niemniej przy decyzjach je też należy brać pod uwagę. Żebranie - to też nie jest wszystko a prócz niego ważny jest i styl marketingu, gdzie chyba już p. Leszek tak świetnie nie wychodzi, zwłaszcza jeżeli chodzi o bardziej współczesny styl marketingu sportowego i o to chyba Kol. flex chodziło. Pozostawiając już na boku dalsze pytania - jeżeli chodzi o kwestie relacji z dawnym PZPNem; jeżeli chciałoby się budować już nowy PZPN, postkomunistyczno-korupcyjny, to L. Baczyński choćby silną presję dawnych środowisk, pisząc delikatnie, mógłby zbyt ciężką odczuwać... Tak więc, rzecz naprawdę złożona. Ja raczej widziałbym szansę w nowych środowiskach, młodych, nowowykształconych marketingowców, ale tu też powstają pytania "o inne strony medalu", czy jednak jakieś "rozeznanie w terenie środowiska" nie jest konieczne. Naprawdę, trudno tu gdybać na forum, za mało danych do rozsądnych a kompletnych propozycji decyzji.
Blajpios

Postprzez August 2009-05-26, 9:48 am

Blajpios napisał(a):Ja raczej widziałbym szansę w nowych środowiskach, młodych, nowowykształconych marketingowców

Celna uwaga. Również z dedykacją dla Pana Krzysztofa.
Divina favente clementia Romanorum imperator semper Augustus
August

Postprzez August 2010-03-23, 1:18 pm

Jak się skończył (o ile był) spó sądowy Baczyńskiego z klubem w kontekści zarzutów, o których mowa w słynnym oświadczeniem Rady Nadzorczej a właściwie Przewodniczącego Sławczyka z czerwca 2006 ?
http://zaglebie.sosnowiec.pl/3940,1,osw ... e_sa_.html
Divina favente clementia Romanorum imperator semper Augustus
August

Poprzednia strona

Powrót do Piłka nożna

Kto przeglÄ…da forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: zbych