XIV Memoriał im. Włodzimierza Mazura

Dyskusje o wszystkim co dotyczy piłkarskiego Zagłębia Sosnowiec
http://zaglebie.sosnowiec.pl

Moderatorzy: flex, turku, Landryn, Smazu, krzysiu, LucasUSA, swiezy52

Re: XIV Memoriał im. Włodzimierza Mazura

Postprzez mariusz76 2010-01-15, 11:19 am

Kurcze piszę bo już mnie nudzą drużyny grające na tym turnieju. Szkoda że nie da się zorganizować turnieju z jakimiś naprawdę dobrymi drużynami (markowymi)np,Śląsk Wrocław czy no nie wiem ŁKS czy nawet GKS (i bez napinki , daje tylko przykład) ???? i nie chodzi mi tu o kibiców przyjezdnych bo zapewne było by bez ich udziału (podobnie jak na hokeju)ale miło by się spędziło w tedy dzień na hali a tak to nie wiem czy w tym roku się w ogóle tam pojawię bo to już jest naprawdę nie ciekawe. (Nie obrażając drużyn z naszego regionu ale dla mnie to żadna rewelacja)... Sorrki jeżeli kogoś tym uraziłem... ;)
mariusz76
Żółta kartka

Postprzez Gilardino 2010-02-17, 4:45 pm

django napisał(a):Tak na szybko.
Z przyjemnych rzeczy: bardzo emocjonujący półfinał i finał, uhonorowanie Józefa Gałeczki - dobrze, że pamiętano o legendzie sosnowieckiej piłki.
Z mniej przyjemnych: obecność A.i T., nieobecność nikogo z zarządu klubu. I w jednym i w drugim przypadku wstyd.

Tak sobie odświeżyłem ten temat ze względu na zbliżający się małymi krokami kolejny (jubileuszowy) Memoriał.

No i nasuwa się, naturalną koleją rzeczy, pytanie - jak ma się do powyższego niesmaku - obecności niejakich Panów A. i T. - fakt, że obecnie w naszej drużynie występuje Marcin Lachowski ??? Jak to jest przewrotnie w naszym pięknym kraju, że przed ostatnim Memoriałem Pan Dyrektor Lula podnosił wielkie larum, a nawet zbojkotował tak szczytny Turniej. A nie miał problemów z zakontraktowaniem Lachy ??!!!???
Oczywiście nie dotykam to kwestii win korupcyjnych, bo o ile wiadomo to żadnego z nich jeszcze nie skazano prawomocnym wyrokiem. Zresztą Panu Luli i tak chodziło wtedy tylko o ich "związek" z aferą korupcyjną. A może się zdarzyć tak, że na tegorocznym Memoriale wystąpi Lacha w Zagłębiu... a na przeciw Teresa i Antek. :twisted: :twisted:

Ot, taki dziwny jest ten świat...

Pozdrawiam
Gilardino

Postprzez Darian 2010-02-25, 3:18 pm

Frekwencja będzie z pewnością "powalająca" na tym turnieju jak się weźmie pod uwagę że w poniedziałek i wtorek są zaplanowane arcyważne mecze półfinałowe Zagłębia z Cracovią na Zimowym.

"Gratuluje" tym samym organizatorom tego turnieju tj. działaczom piłkarskiego Zagłębia i MOSIR-u rozeznania w czasie. Może kiedyś będą brali pod uwagę terminarz kibica Zagłębia. Bo tak zawsze ten turniej pozostanie turniejem dla rodzin,vip-ów i nielicznych zapaleńców piłki halowej.
Darian

Postprzez bonus11 2010-02-25, 3:32 pm

Ale masz problem.Bilet wstepu nie jest drogi.Kibicom nigdy nie pasuje termin,ciągłe narzekania.
bonus11

Postprzez emdżej 2010-02-25, 7:19 pm

Na plakacie napisano tak: "14:00 eliminacje, mecze o konkretne miejsca, półfinały."

A nie wiadomo może, o której dokładnie rozpocznie się faza pucharowa?
emdżej

Postprzez swiezy52 2010-02-25, 11:31 pm

emdżej napisał(a):Na plakacie napisano tak: "14:00 eliminacje, mecze o konkretne miejsca, półfinały."

A nie wiadomo może, o której dokładnie rozpocznie się faza pucharowa?

o 9.00 maja rozpoczac sie rozgrywki oldbojow...
swiezy52
100% Zagłębie

Poprzednia strona

Powrót do Piłka nożna