Zimowe Przygotowania Zagłębia ...!

Dyskusje o wszystkim co dotyczy piłkarskiego Zagłębia Sosnowiec
http://zaglebie.sosnowiec.pl

Moderatorzy: flex, turku, Landryn, Smazu, krzysiu, LucasUSA, swiezy52

Re: Zimowe Przygotowania Zagłębia ...!

Postprzez Fabian_sC 2010-01-19, 9:28 am

o ktorej jest trening zaglebia ? wpadł bym popatrzec jak chłopaki kopia piłe :) :brawo:
Fabian_sC

Postprzez nexus7777 2010-01-19, 10:54 am

sobota, 23.01.2010 godz. 12:30 Sparingi 2009/2010

NA STRONIE WWW.ZAGLEBIE.SOSNOWIEC.PL JEST ZAWSZE INFO O NAJBLIŻSZYCH MECZACH ZS.
nexus7777

Postprzez SO_1906 2010-01-19, 4:34 pm

[quote="nexus7777"]sobota, 23.01.2010 godz. 12:30 Sparingi 2009/2010

NA STRONIE http://WWW.ZAGLEBIE.SOSNOWIEC.PL JEST ZAWSZE INFO O NAJBLIŻSZYCH MECZACH ZS.[/quo
Nie wiedziałem że trening to to samo co sparing :) A co do treningow to spróbuj czatować tak od 17 bo na video widać że już jest ciemno :idea: :)
SO_1906

Postprzez patrios91 2010-01-19, 6:59 pm

SO_1906 napisał(a):
nexus7777 napisał(a):sobota, 23.01.2010 godz. 12:30 Sparingi 2009/2010

NA STRONIE http://WWW.ZAGLEBIE.SOSNOWIEC.PL JEST ZAWSZE INFO O NAJBLIŻSZYCH MECZACH ZS.[/quo
Nie wiedziałem że trening to to samo co sparing :) A co do treningow to spróbuj czatować tak od 17 bo na video widać że już jest ciemno :idea: :)

Wez pod uwage fakt,ze treningi sa 2 razy dziennie ;-)
JAROSZEWSKI I CHĘCIŃSKI MUSZĄ ODEJŚĆ
patrios91

Postprzez nexus7777 2010-01-19, 10:37 pm

Sorki, źle przeczytałem (czytaj zrozumiałem), ale tak jestem spragniony piłki, że sparingi mylą mi się z treningami. Dodatkowo chcę się na własne oczy przekonać czy Irek Gryboś jest naprawdę tak dobry jak pisze większość forumowiczów. Niestety nie miałem możliwości zobaczyć Go w sparingach jesiennych i co sobą prezentował bo sparingi były w środku tygodnia i to w dodatku w południe. Dlatego myślami już jestem przy sobocie przy godzinie 12:30.

Myślę, że nie tylko ja czekam z utęsknieniem na sobotę.
nexus7777

Postprzez Onslow 2010-01-20, 1:44 pm

a ja chce zobaczyc Lilo bo z tego co pamiętam to twardo grał więc trzeba na sparing zobaczyć nowe nabytki
Onslow

Postprzez Adam1906 2010-01-22, 4:37 pm

Treningi czas zacząć!!!

Krzysztof Polaczkiewicz.
Dzisiaj 07:45:22

W pierwszym sparingu Zagłębie zmierzy się z Pelikanem Łowicz. W ekipie z Sosnowca nie zagra Piotr Rocki. Pojawił się za to znów Ireneusz Gryboś. Możliwe, że Ensar Arifović, w przeszłości m.in. gracz ŁKS-u Łódź, wiosną będzie bronił barw Zagłębia.

Po przerwie do zajęć wrócili piłkarze II-ligowego Zagłębia. Do rundy wiosennej przygotowywać się będą na własnym terenie, z krótką przerwą na zgrupowanie w Hiszpanii, na które zespół Piotra Pierścionka wyjedzie 4 lutego. Z drużyną trenują już nowi gracze: Radosław Flejterski oraz Brazylijczyk Lilo. W ekipie z Sosnowca nie zagra za to Piotr Rocki, któremu nie spodobał się fakt, że został zaproszony na testy.

- Chcieliśmy się przyjrzeć jego formie. Nie będziemy brali nikogo w ciemno tylko dlatego, że ma na koncie 300 występów w ekstraklasie. O testach wiedziało Podbeskidzie i jego menadżer, więc może niech z nim sobie wyjaśni tę sprawę. Temat Rockiego jest dla nas ostatecznie zamknięty - mówi Paweł Hytry, prezes Zagłębia.
- Nie jest tak, jak mówi prezes. Byłem z nim umówiony na rozmowę. Słowem nie zająknął się o testach, treningu z drużyną. Wystarczyło o tym wspomnieć, uprzedzić. Nie byłoby problemu. Tak się pewnych spraw nie załatwia - odpowiada niedoszły piłkarz Zagłębia.

Rocki na testy nie przyjechał, w klubie pojawił się za to inny napastnik, Ireneusz Gryboś. Gracz Stali Rzeszów dostał "zielone światło" od władz swojego klubu i rozpoczął treningi z drużyną z Sosnowca. Niespodziewanie pojawił się też Bośniak Ensar Arifović, który był już przymierzany do naszej drużyny latem ubiegłego roku, ale wówczas wybrał ofertę Górnika Zabrze. Być może Bośniak dostanie szansę pokazania się w jutrzejszym meczu sparingowym. Zagłębie pierwszy tegoroczny mecz kontrolny rozegra o 12.30 na boisku ze sztuczną nawierzchnią, które kilka dni temu oddano do użytku. Rywal to Pelikan Łowicz.

Trener Pierścionek ma do dyspozycji niemal wszystkich zawodników. W zajęciach nie mogą brać udziału jedynie kontuzjowani Krzysztof Bodziony i Wojciech Białek.

- Testowani piłkarze dostaną kilka dni na pokazanie umiejętności, zobaczymy co z tego wyjdzie. W sobotę zagramy pierwszy sparing. Dobrze, że mamy już do dyspozycji boisko ze sztuczną nawierzchnią i nie musimy się tułać od miasta do miasta. Na razie wszystko przebiega zgodnie z planem - podkreśla trener Pierścionek.

http://sosnowiec.naszemiasto.pl/artykul ... egoria=679
Adam1906

Poprzednia strona

Powrót do Piłka nożna