Elana Toruń - Zagłebie Sosnowiec 3.10.2009

Dyskusje o wszystkim co dotyczy piłkarskiego Zagłębia Sosnowiec
http://zaglebie.sosnowiec.pl

Moderatorzy: flex, turku, Landryn, Smazu, krzysiu, LucasUSA, swiezy52

Re: Elana Toruń - Zagłebie Sosnowiec 3.10.2009

Postprzez August 2009-10-05, 9:19 am

Uwzięliście się na tego Szatana jak diabli. Dajcie już Szatanowi, Pierścionkowi i reszcie dograć resztę rundy w spokoju. Zobaczymy jakie miejsce będą mieli na koniec jesieni. I wtedy będziemy ich rozliczać.
Jak widzę wysoka wygrana z Elaną wobec olbrzymich kłopotów w Toruniu nie jest czymś nadzwyczajnym. Poczekajmy zatem na wykazdy do Częstochowy, Tychów i Żagania. Tam się przekonamy czy rzeczywiście nastąpiła wzwyżka formy.
Divina favente clementia Romanorum imperator semper Augustus
August

Postprzez maniek-75-75 2009-10-05, 9:46 am

Przemek26 napisał(a):
maniek-75-75 napisał(a):
roberto85 napisał(a):przeciesz nie trzeba Szatana ogladac co mecz zeby wiedziec ze on nie prezentuje poziomu

brak mi słów...po prostu już tego czytać nie mogę....nie tak dawno Filipowicz nie miał żadnego poziomu....

Nie porównuj mimo wszytko Szatana z Filipowiczem. I w tym meczu Szatan pokazał że nie potrafi strzelać

ja nikogo nie porównuje.....po prostu już mi się chepie postami na temat co Szatan nie umie a nie tak dawno było co Filipowicz nie umie........w pełni popieram kolegę Augusta
maniek-75-75

Postprzez Blajpios 2009-10-05, 10:43 am

Co więcej, wydaje mi się, że wobec sytuacji, w której w tym sezonie jest jednak zdecydowanie lepiej niż w poprzednim - ci, których umiłowaną zabawą jest deptanie, poniżanie, wbijanie w ziemię "z miłości do Zagłębia" graczy - przenieśli się "na graczy wybranych". Czy T. Szatan strzelić nie umie? - to wydaje mi się, że może być sytuacja jak w zeszłym roku, gdy cały zespół sparaliżowany wyzwiskami i tym podobnymi zagrywkami - bramek strzelać nie umiał. Jakiś czas temu podzieliłem się wrażeniem, że któraś z bramek, chyba z Górnikiem - zaczęła się od przytomnego zagrania T. Szatana. "Oczywiście", w żadnym wypadku nie wpłynęło to na linię dyskusji, która dalej trwała w stylu "ani razu dobrze piłki kopnąć mu się nie zdarza" - choć nie wyglądało, by dyskutanci choćby jakoś sprawdzili, czy aby tak właśnie nie było, że to od niego zaczęła się akcja... Po prostu - jest teza, że należy zniszczyć T. Szatana? Czy też, jak piszę - bardziej to właśnie po prostu potrzeba leczenia frustracji i kompleksów, która nie bardzo może być teraz realizowana wobec całego zespołu - znalazła sobie to ujście? Już nie mówiąc o tym, że wypowiedzi najbardziej skrajne czy częste, jak np. Kol.roberto85 - to nasuwają mi skojarzenie, że chyba nawet np. Leszek Baczyński, gdyby zalogował się - a ma przecież powody do złości z Szatanami - czy ktoś jemu podobny: nie wylewałby tyle jadu i frustracji...
Blajpios

Postprzez Smazu 2009-10-05, 10:48 am

Załóżcie sobie temat o Szatanie i Filipowiczu zamiast pisać o nich w temacie meczu z Elaną ;-)
LEGIA - BIELSKO - ZAGŁĘBIE
Smazu
Moderator

Postprzez Sir 2009-10-05, 12:32 pm

Dziekuje Koledze Blajpiosowi za sprostowanie.

Co do meczu wygrala druwyna bardziej doswiadczona i lepsza pilkarsko. Mam nadzieje ze to 0 3 na wyjezdiie nie bedzie jednorazowym przypadkiem.

PS Pierscionek nie posadzil Bensza na lawie po kilku slabszych wystepach i trzeba go za to pochwalic, bo Bensz ma papiery zeby grac na dobry pôziomie
Sir

Poprzednia strona

Powrót do Piłka nożna