August napisał(a):Zdaje się, że pomysł powrotu "starych" zawodników był ppomysłem Prezesa (niech mnie ktoś poprawi, jeśli się mylę), ale fakt, że Pierścionek nie był w stanie przebić się ze swoimi koncepcjami nie do końca dobrze o nim jako o trenerze świadczy bo to on w pierwszej kolejności odpowiada za wyniki.
Wydaje mi się, że sam pomysł Pierścionka jest dobry. W każdej formacji doświadczony zawodnik, który na boisku będzie kierował młodszymi kolegami, a na treningach będzie ich uczył gry. Natomiast same personalia to chyba wspólne dzieło trenera i Hytrego. Pierścionek bardzo chciał Lachę i Dżenana, natomiast przypominam, że zależało mu też na takich nazwiskach jak Gierczak, Sobczak, czy Żbikowski. Z kolei wystarczy prześledzić wypowiedzi Hytrego w prasie, żeby się zorientować, że kilka nazwisk jest też ewidentnie przeforsowanych przez niego.
A Pierścionek to raczej niewiele ma tu do powiedzenia bo jest osobą, nazwijmy to, bardzo koncyliacyjną. Jak znajdziesz jedną jego wypowiedź, w której w jakikolwiek sposób krytykuje zarząd, czy właściciela, to masz u mnie piwo