Janusz Kudyba - były trener Zagłębia Sosnowiec

Dyskusje o wszystkim co dotyczy piłkarskiego Zagłębia Sosnowiec
http://zaglebie.sosnowiec.pl

Moderatorzy: flex, turku, Landryn, Smazu, krzysiu, LucasUSA, swiezy52

Re: Janusz Kudyba - były trener Zagłębia Sosnowiec

Postprzez Raul75 2009-04-17, 10:50 pm

Blajpios napisał(a):
Tadeusz Wisniewski napisał(a):Wszyscy Ci najwierniejsi myslą o swoim Klubie, ja sadzilem ze Pan Janusz dostał 1,5 roku
na zbudowanie druzyny, a tu masz babo placek - zwolniony, ale zachowal sie jak Gość bez
szumu - a nasi wodzowie jak zwykle brak profesjonalizmu, totalny brak a przeciez jeszcze
nie dawno wrzeszczeli o AWANSIE.
Po mezcu z Pogonią na Ludowym - przestałem myslec o awansie a po drugie po zwolnieniu
zawodnikow którzy zarabiali duzo wg własciciela Klubu.
Teraz chciałbym , aby sie utrzymali, i moze nowy sezon rozpoczac sensownie z nowym
profesjonalnym trenerem stawiam pytanie do wszystkich sensownych kibiców CZY DAROWALIBYSMY
naszemu Zagłebiowskiemu trenerowi i przyjeli go jako trenera ponownie - mam na mysli KT?
Ja osobiscie musze przespac sie z ta myslÄ….
Ciekaw jestem jak interpretujecie dzisiejsza wiadomość iz Pan Prezes G.lato szykuje
niespodzianke i chce darowac winy, grzechy wszyskim Klubom upackanym w korupcji przed
2005 r.- nie mam pojecia jak to moze wygladac w praktyce.-
Pozdrawiam Tadeusz

no w życiu chamów nie chcę tu widzieć!!! Zesrało się odwołanie poprzez zaniechanie terminu to teraz pokuta na Zagłębiu całą mocą i tyle w temacie. Cierpliowści do trenerów ten diabeł to nigdy nie miał; same straty z tego powodu, do dziś mi szkoda Copjaka ale takie życie; kto sobie klub kupił to sobie pracowników zatrudnia
Raul75

Postprzez emdżej 2009-04-27, 12:10 pm

Janusz Kudyba zastąpił Jarosława Pedryca na stanowisku trenera piłkarzy Miedzi Legnica. W poniedziałkowe popołudnie decyzję tą zatwierdzi zarząd klubu.

- Jestem po słowie z działaczami Miedzi. Podpisałem umowę na dwa miesiące, do końca sezonu. Zadanie jest jasne - utrzymanie drużyny w 2. lidze. Gdy zostanie ono zrealizowane będziemy rozmawiać na temat dalszej współpracy - powiedział nowy szkoleniowiec Miedzi Janusz Kudyba.

Janusz Kudyba zastąpił na ławce trenerskiej Miedzi Jarosław Pedryca, pod wodzą którego legnicka drużyna w ośmiu wiosennych spotkaniach zdobyła zaledwie siedem punktów.

Janusz Kudyba ma 48 lat. Prowadził takie jak drużyny jak: Orzeł Ząbkowice Śląskie, Gawin Królewska Wola i Zagłębie Sosnowiec. Jako piłkarz reprezentował Motor Lublin, Śląsk Wrocław i Zagłębie Lubin. Z tym ostatnim w 1991 roku zdobył mistrzostwo kraju. W sumie w ekstraklasie rozegrał 164 mecze. Strzelił w nich 37 bramek.

W poniedziałek popołudniu Kudyba spotka się z piłkarzami Miedzi i poprowadzi trening.

źródło: Lca.pl
emdżej

Postprzez August 2009-04-27, 12:15 pm

emdżej napisał(a):
Janusz Kudyba zastąpił Jarosława Pedryca na stanowisku trenera piłkarzy Miedzi Legnica. W poniedziałkowe popołudnie decyzję tą zatwierdzi zarząd klubu.

- Jestem po słowie z działaczami Miedzi. Podpisałem umowę na dwa miesiące, do końca sezonu. Zadanie jest jasne - utrzymanie drużyny w 2. lidze. Gdy zostanie ono zrealizowane będziemy rozmawiać na temat dalszej współpracy - powiedział nowy szkoleniowiec Miedzi Janusz Kudyba.

Janusz Kudyba zastąpił na ławce trenerskiej Miedzi Jarosław Pedryca, pod wodzą którego legnicka drużyna w ośmiu wiosennych spotkaniach zdobyła zaledwie siedem punktów.

Janusz Kudyba ma 48 lat. Prowadził takie jak drużyny jak: Orzeł Ząbkowice Śląskie, Gawin Królewska Wola i Zagłębie Sosnowiec. Jako piłkarz reprezentował Motor Lublin, Śląsk Wrocław i Zagłębie Lubin. Z tym ostatnim w 1991 roku zdobył mistrzostwo kraju. W sumie w ekstraklasie rozegrał 164 mecze. Strzelił w nich 37 bramek.

W poniedziałek popołudniu Kudyba spotka się z piłkarzami Miedzi i poprowadzi trening.

źródło: Lca.pl

No to będzie okazja się zobaczyć z trenerem Kudybą za niespełna 2 tygodnie. Jestem ciekawy jak nasze grajki podejdą do meczu z Legnicą.
Divina favente clementia Romanorum imperator semper Augustus
August

Postprzez August 2009-05-02, 6:55 am

Byłem w piątek u kolegi na jego działce już na terenie świętokrzyskiego. Wpadł mi tam do ręki wtorkorkowe kieleckie wydanie gazety "Echo Dnia" (odpowiednik naszego DZ), a w nim dodatek "Korona". 2 kartki formatu a-5, 4 strony, z których na ostatniej była tylko reklama. W dodatku rozmowa z Prezesem, bramakrzem. Informacje typu o kontuzji Sobolewskiego , artykuł o meczu z Opolem, informacja o otwarciu kolejnego punktu sprzedaży biletów i gadżetów. Na pierwszej stronie reklama "podmiotów wspierających" (naliczyłem ich ponad 20). I informacja o tym, że osoby, które przyjda na sobotni mecz z Opolem, a urodziły się 3 maja, dostaną prezent-niespodziankę. W sumie niby nic wielkiego, ale jest.
August

Postprzez emdżej 2009-05-02, 10:54 am

Chyba nie ten temat August. Jak to siÄ™ ma do Kudyby? ;)
emdżej

Postprzez August 2009-05-02, 3:13 pm

emdżej napisał(a):Chyba nie ten temat August. Jak to się ma do Kudyby? ;)

Cholera , chyba mam miażdżycę :redface: ę. Miało być w Marketingu. Jesli można przenieść...
August

Postprzez neti 2009-05-10, 11:34 am

Za przygotowanie do rundy wiosennej odpowiada nie kto inny jak sam Kudyba, więc nie pierniczcie głupot, że zespół jest słaby a Kudyba dobry trener. Miedz nie była przygotowywana do wiosny przez Kudybę tylko przez innego trenera. Kudyba jest tam od tygodnia. Więc co on może wiedzieć o zawodnikach i jak może mówić, że tamci mają charakter a nasi nie (puknij się facet w głowę).Gość nie umie się przyznać do winy, że zrobił wiele złego w Zagłębiu, a wszystko zgania na zawodników. Jeśli wina to na połowę (przynajmniej) panie trenerze .
neti

Postprzez Przemek26 2009-05-10, 7:55 pm

neti napisał(a):Za przygotowanie do rundy wiosennej odpowiada nie kto inny jak sam Kudyba, więc nie pierniczcie głupot, że zespół jest słaby a Kudyba dobry trener. Miedz nie była przygotowywana do wiosny przez Kudybę tylko przez innego trenera. Kudyba jest tam od tygodnia. Więc co on może wiedzieć o zawodnikach i jak może mówić, że tamci mają charakter a nasi nie (puknij się facet w głowę).Gość nie umie się przyznać do winy, że zrobił wiele złego w Zagłębiu, a wszystko zgania na zawodników. Jeśli wina to na połowę (przynajmniej) panie trenerze .

Jeśli jak to piszesz że zrobił wiele złego w Zagłębiu, to Szatan i Hytry powinni zostać ukatrupieni w samym centrum Sosnowca za zniszczenie klubu.
Przemek26

Postprzez KalF92 2009-05-10, 8:10 pm

Jeśli jak to piszesz że zrobił wiele złego w Zagłębiu, to Szatan i Hytry powinni zostać ukatrupieni w samym centrum Sosnowca za zniszczenie klubu.

z tym ukatrupieniem ciekawy pomysł, chociaż lepiej byłoby po porstu nakłonić ich od odejścia.
KalF92

Poprzednia strona

Powrót do Piłka nożna

Kto przeglÄ…da forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników