przez Przemek26 2008-11-18, 1:36 pm
No to po kolei:
Maciej Gostomski - terotycznie miał być mega wzmocnieniem, praktycznie zanotował tyle samo kiksów co świetnych interwencji. Wg mnie na 3+ . Bensz w formie pewnie by złapał pare piłek więcej.
Dawid Bartos - Ogólnie ze swojej roli na boisku się wywiązał.Widac że mu zależało i nnie odpuszczał. Szkoda ze niezbyt często podchodził do wolnych. Liczyłem na kilka takich bramek jak na sparingu przed sezonem w Będzinie. Wg. mnie na 4
Rafał Berliński - co pisać. Identyczny gracz co w zesżłym sezonie. Miernie.
Wojciech Białek - Jeden z najlepszych w drużynie. Pozytywenie w obronie i stzrelone bramki po stałych fragmenatch gry, oby został i grał dalej swoje.
Radosław Jacek - Za mało grał by go ocenić.
Arkadiusz Kłoda - Lepiej było mu na prawej obronie niż na skrzydle. Starał sie jak mógł, oby było lepiej jak zostanie.
Adrian Marek - Filar obrony , braki strzzela. Co chcieć więcej.
Krzysztof Bodziony - Liczyłem na więcej po tym graczu z tego co spędził na boisku nie zachwycił choć mogło byc lepiej. Miejmy nadzieje że ziomo popracuje i zagra o klasę lepiej.
Artur Błażejewski - Swoje robił. Doś przecietny gracz, ale u nas chyba wystarczy
Paweł Cygnar - To samo co Berliński.
Adrian Pajączkowski- Dobry gracz, sporo widzi, potrafi wrzucic i wykończyć.
Rafał Pietrzak- Co tu pisać. Numero UNO w Zagłębiu. Musi zostać jeśli myslimy o czym więcej niz obecna pozycja w lidze.
Dawid Ryndak- Niezły młody gracz, nie tak przebojowo wdarł się do zespołu jak Pietrzak ,a le będa z niego ludzie.
Michał Skórski - Czas pokaże, jak dla mnie przeciętniak.
Piotr Smolec- Na sparingach ciorał na skrzydle aż huczało. W trakcie sezonu więcej czasu na ławie niż na boisku. Ale jka juz wszedł to był przydatny i skuteczny.
Tomasz Szatan - Nie grał , po kontuzji. Jak dla mnie zmarnowany talent.
Piotr Wolny - Zawodnik z przyszłością.
Tomasz Łuczywek - Cienizna.
Rafał Bałecki - Miał rządzić a ataku, a tu bramki z karnych bądź dobitek. Zawiódł swoje oczekiwania.
Krzysztof Myśliwy - Gdyby nie Krzychu bysmy walczyli o przedostanie miejsce w tabeli. Jedyny prawdziwy napastnik w zespole.
Daniel Niedzielski - Nieprzydatny.
Paweł Smółka- Również nie przydatny.
Potrzeba 2 prawdziwych napastników, conajmniej takich jak Myśliwy, obrońcę , środkowgo pomocnika, ale co będzie zobaczymy