Spiker w ramach oszczędności ponoć zwolniony.
1. Co w pierwszym składzie na mecz robili Cygnar, Bodziony , Smółka.
2. Pajączkowski marnuje się grając na obronie.
3. Myśliwy od początku w każdym meczu bo to obecnie najlepszy gracz Zagłębia
Moderatorzy: flex, turku, Landryn, Smazu, krzysiu, LucasUSA, swiezy52
Tadeusz Wisniewski napisał(a):Nie wiem czy w dobrym miejscu ale wale TUTAJ. W naszej sytuacji kadrowej
nie jest tak łatwo zestawic dobra, najmocniejsza jedenastekę. Pamietajcie o
przepisie ze 2 małolatów w składzie wyjsciowym.
Bramkarz Gostomski (Małolat)
Obroncy Bartos Białek Marek Luczywek
Pomoc Kłoda Błazejewski Berlinski Pajączkowski
Alternatywa Smolec (Ryndak -małolat)
Napastnicy Bałecki Mysliwy Niedzielski (małolat)
Moja opinia jest taka iz powinno sie grac Gastomskim i Niedzielskim jako młodzi
bo Pajaczkowski lewe skrzydło w sporej czesci spełnia role napastnika (strzela
bramki) , Arek Kłoda na prawym skrzydle a nie w srodku pomocy. Zdejmujac
Pajączkowskiego osłabiamy sile ognia w napadzie. Brak typowego rozgrywacza.
Ciekaw jestem waszych propozycji.
Pozdrawiam tadeusz
Bartos napisał(a):PawełK napisał(a):kriss68 napisał(a):Spiker w ramach oszczędności ponoć zwolniony
Dementuje
to kiedy wróci (o ile wróci) stary spiker i co się z nim stało?
nie było go na Kotwicy i nie było go na Lechii
django napisał(a):neti napisał(a):Myśliwy ponoć ma ławę grzać bo Juszczak chce wstawić za niego Smółkę (wiem z pewnego zródła), to jest nieprawdopodobne żeby najlepszy napastnik siedział na ławie. On sam jest lepszy niż Bałecki ze Smółką razem wzięci. Czyżby układy w klubie?
Nazwałbym to "układem Małopolskim". Po meczu bodajże z Nielbą, Pierścionek w szatni rozpływał się nad Myśliwym i wychwalał go za bardzo dobrą grę. Następny mecz Myśliwy zaczął na ławce, a w pierwszym składzie wyszedł Smółka. Piłkarze wiedzą o sztamie między Juszczakiem, a Smółką. Obaj są z Małopolski i trzymają się razem. Juszczak od początku mocno forsował Smółkę, a miał duży wpływ na decyzje kadrowe Pierścionka. Dlatego miałem nadzieję, że razem z Pierścionkiem odejdzie z klubu jego asystent. To nie jest człowiek z Sosnowca i jak widać bardziej niż na Zagłębiu zależy mu na własnym interesie. Oby tylko Copjak jak najszybciej ogarnął całą sytuację, bo Myśliwy jest coraz bardziej sfrustrowany ( nie wiem czy zwróciliście uwagę na jego reakcję po asyście do Bałeckiego dzisiaj) i niedługo może się okazać, że stracimy naprawdę dobrego piłkarza
gala85 napisał(a):django napisał(a):neti napisał(a):Myśliwy ponoć ma ławę grzać bo Juszczak chce wstawić za niego Smółkę (wiem z pewnego zródła), to jest nieprawdopodobne żeby najlepszy napastnik siedział na ławie. On sam jest lepszy niż Bałecki ze Smółką razem wzięci. Czyżby układy w klubie?
Nazwałbym to "układem Małopolskim". Po meczu bodajże z Nielbą, Pierścionek w szatni rozpływał się nad Myśliwym i wychwalał go za bardzo dobrą grę. Następny mecz Myśliwy zaczął na ławce, a w pierwszym składzie wyszedł Smółka. Piłkarze wiedzą o sztamie między Juszczakiem, a Smółką. Obaj są z Małopolski i trzymają się razem. Juszczak od początku mocno forsował Smółkę, a miał duży wpływ na decyzje kadrowe Pierścionka. Dlatego miałem nadzieję, że razem z Pierścionkiem odejdzie z klubu jego asystent. To nie jest człowiek z Sosnowca i jak widać bardziej niż na Zagłębiu zależy mu na własnym interesie. Oby tylko Copjak jak najszybciej ogarnął całą sytuację, bo Myśliwy jest coraz bardziej sfrustrowany ( nie wiem czy zwróciliście uwagę na jego reakcję po asyście do Bałeckiego dzisiaj) i niedługo może się okazać, że stracimy naprawdę dobrego piłkarza
Użytkownicy przeglądający ten dział: novack