Korupcja-Karac czy darowac?

Dyskusje o wszystkim co dotyczy piłkarskiego Zagłębia Sosnowiec
http://zaglebie.sosnowiec.pl

Moderatorzy: flex, turku, Landryn, Smazu, krzysiu, LucasUSA, swiezy52

Korupcja-Karac czy darowac?

Postprzez koniu1906 2008-07-27, 7:57 pm

Jako ze nie wiem czy sie da lub nie umie zalozyc ankiety (mam nadzieje ze moderator zrobi z moim tematem porzadek i umiesci go tam gdzie trzeba) zapytam tutaj Odpowiedzcie i podajcie krotki argument swojej odpowiedzi Czy bylbys za cofnieciem kary degradacji dla Zaglebia a co za tym idzie za zaprzestaniem karania klubow za korupcje?
koniu1906

Postprzez kalic_1906 DG 2008-07-27, 8:15 pm

po pierwsze karac tych co daja i biora łapówki w pierwszej kolejnosci.ja mam takie zdanie bo zawsze jest tak ze predzej czy pozniej ta tym cierpi caly klub co za tym idzie także KIBICE !
kalic_1906 DG

Postprzez STS_1906DG 2008-07-27, 8:27 pm

Oczywiście że karać. I denerwuje mnie że jak to było dawno, to można darować. Nawet jeśli to było przed naszą erą a są na to papiery to należy ukarać. Ale jak wszyscy to wszyscy. Nie ma że my tak, Widzew nie, Lubin tak, Korona ..... Kalic, masz racje że w pierwszej kolejności należy karać nie kluby, a ci to w tym brali udział, ale niestety dla klubu ni ma zmiłuj się, bo gdyby nie kupowane mecze dany klub nie grałby tam, gdzie gra. Np Lubin w ogóle nie mógłby marzyć o Mistrzostwie Polski, a Korona zapewne nigdy nie była jednym z czołowych polskich klubów. Rozumiem że cierpią też kibice, ale nie ma zmiłuj się - trzeba ukarać winnych.
STS_1906DG

Postprzez Asja13 2008-08-05, 10:39 pm

ja osobiscie jestem za cofnieciem kary dla Zagłębia skoro inni zostali ulaskawieni ;]
ale ogolem kary musza byc poniewaz w innym przypadku zrobilo by sie jeszcze wieksze bagno niz jest .. w Polskiej Piłce Nożnej...
Asja13

Powrót do Piłka nożna

Kto przeglÄ…da forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników