Zagłębie : Polonia Słubice musi być wygrana

Dyskusje o wszystkim co dotyczy piłkarskiego Zagłębia Sosnowiec
http://zaglebie.sosnowiec.pl

Moderatorzy: flex, turku, Landryn, Smazu, krzysiu, LucasUSA, swiezy52

Postprzez Gość 2003-10-06, 2:00 pm

A może pan Mucha źle od kogoś usłyszał :?: :?: :?:
Gość

Postprzez ewryk 2003-10-06, 3:03 pm

Wally no wiesz zdziwisz sie ale Legi w slubicach niestety jest malo - zreszta mozna znalezc u nas przedstawicieli wszystkich klubow jak by dobrze poszukac:))) pewnie juz wkrotce powstanie jakis GROCLIN fan club (podobno wisiala flaga slubice na meczu Herta - Groclin:) bo w koncu zaczyna sie powoli GROCLINOMANIA.

Wracajac do meczu z Wami, rozmawialem dzis z pilkarzami i bardzo im sie podobal doping nie tylko mlyna, oprawa rowniez no i oczywiscie gra Zaglebia, gracie podobno to co oni chca grac z ta roznica ze im nie wychodzi to jeszcze a Wam juz tak. Oby i nam zaczelo.

pozdrowionka i powodzenia w dalszych meczach
ewryk

Postprzez grzechu 2003-10-06, 7:17 pm

Kto ogladal dzisiejszy GOl na tvp3?
Bylo pokazane jak nasi zawodnicy po meczu z Polonia Slubice razem z trenerem spiewaja i bawia sie w szatni :) Bardzo sympatycznie to wygladalo :) Prawie sie do lez wzruszylem.. :D
grzechu

Postprzez krzywy 2003-10-06, 7:21 pm

Krzysiu Tochel moglby na nastepnym meczu poprowadzic doping :lol:

BRAWA DLA PILKARZY !!! milo patrzec na takie obrazki :!: 8)
krzywy

Postprzez Monti 2003-10-06, 7:39 pm

grzechu napisał(a):Kto ogladal dzisiejszy GOl na tvp3?
Bylo pokazane jak nasi zawodnicy po meczu z Polonia Slubice razem z trenerem spiewaja i bawia sie w szatni :) Bardzo sympatycznie to wygladalo :) Prawie sie do lez wzruszylem.. :D

Nie ogladałem gola ale chyba wiem o czym piszesz . Takie zachowanie ma miejsce po każdym meczu. Autentyczna radość po wygranycg i skandowanie "Zagłębie" . I po ewentualnych przegranych widać na zapleczu autentyczny smutek i wsciekłość . Dlatego zawsze jak ktoś mówi że Zagłębie to my kibice a nie piłkarze bo oni gerają za kase nie godzę sie z tymi opiniamu. Tak samo jest z trenerami i wszystkimi którzy są w Zagłębiu.
Monti
Moderator

Postprzez Kabi 2003-10-06, 8:31 pm

TVP3 zaplusowala u mnie strasznie,spiewy naszych zawodnikow trwaly chyba dobre 5 min a Krzysztof faktycznie niezle prowadzil spiew:))£ezka pojawila sie w oku ale i tak nie omieszkalem zaspiewac mojego ulubionego kawalka "Zydorowicz to jest ch..."
Kabi

Poprzednia strona

Powrót do Piłka nożna

Kto przeglÄ…da forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: novack