Bartos napisał(a):a ja przy okazji spytam "Ultrasów" o to samo o co pytałem po meczu z Ruchem...
gdzie byla oprawa na ktora caly czas i wszedzie zbieraja?
ostatni mecz z oprawa to ... pierwszy mecz na "Ludowym" z Wisłą ... później już na żadnym meczu nie było oprawy ani na Lechu ani na Odrze ... ani na Ruchu!! ... a na Legii to jedyna oprawa były serpentyny :D i ... to co Legia sama zorganizowała czyli race i sektorówke "Turysci".
po cholere zbieracie kase jak nic z tego nie ma!
po za płatną (jednorazową) oprawą taką jak: pirotechnika, kartoniada, baloniki, jednorazowe transparenty, serpentyny - są też oprawy wielokrotnego użycia jak sektorówka (3 lata zbierania i 3 razy rozłożona), mniejsze flagi sektorowe, flagi na kijach ....
co sie z tym wszystkim dzieje?
gdzie sie podziała zebrana kasa?
kto się zajmuje tą oprawa, której nie ma?
jaki jest problem ze zrobieniem kartoniady (po za wiatrem, ktory hulał na Ruchu), np. 100 balonow w danym kolorze mozna kupic juz za 8 zl z kawałkiem (np. http://www.allegro.pl/item325662385_naj ... _slub.html ) po 100 balonow czerwonych, zielonych i białych to koszt ... 25 zl a chyba tyle sie uzbierało przez te kilka m-cy.
Sorry ale nie mam już zamiaru dorzucać sie do oprawy, której nigdy nie ma
Z tego co pamiętam to była informacja że oprawa będzie na meczu z Craxą i Górnikiem
A co do kasy Łachy im nie robisz.