Puchar Polski, Puchar Ligi (sezon 2007/2008)

Dyskusje o wszystkim co dotyczy piłkarskiego Zagłębia Sosnowiec
http://zaglebie.sosnowiec.pl

Moderatorzy: flex, turku, Landryn, Smazu, krzysiu, LucasUSA, swiezy52

Postprzez Sir 2007-12-05, 11:40 pm

DZISIAJ uśmiechnęło sie poraz kolejny do nas szczęście.

GRAĆ KICHE i wygrać w dodatku strzelic 3 bramki to jest coś!

ADZEM, CIesielski, Kozubek ----- wielka kicha...

Berlinski jeszcze chyba w ataku i na bramce nie gral:)...gdyby kazdy z nich mial tyle ambicji i woli walki co nasz kapitan byloby dobrze...

Co do OZiego..to walczy i biega...ale zeby potrafil minąc lub celnie podac...to jakos nei zauwazylem....moze przysnąłem:P

Co do ataku..to jakby FOLC się COFAŁ W ROZWOJU....nie poznaje go. Ostatnie mecze BARDZO BARDZO MIZERNE w jego wykonaniu
Sir

Postprzez Sachi 2007-12-05, 11:44 pm

NIE ROZUMIEM ZACHWYTÓW trenera na temat BIAŁKA...DLA MNIE PRZECIĘTNY zawodnik...nawet BARDDZO przeciętny. Nie mieścil sie w Górniku...

A zdajesz sobie sprawę, że to nie jest TEN Białek? xd
Sachi

Postprzez Lars 2007-12-05, 11:46 pm

Sir - nie myl Wojtka Białka z Jarosławem Białkiem...
...ale może sie nie znam, ten pierwszy równie przecietny, ale jak to sie mówi z papierami na granie, tak? ileż już takich talenów było na tym świecie
MOJE SERCE JEST CZERWONO ZIELONO BIAŁE
Lars

Postprzez Sachi 2007-12-05, 11:57 pm

Już zdążyliście go skreślić? Tak samo jak Grześka, który dziś wyrównał na 2:2 ;3
Sachi

Postprzez Lars 2007-12-06, 12:04 am

Sachi napisał(a):Już zdążyliście go skreślić? Tak samo jak Grześka, który dziś wyrównał na 2:2 ;3

Ja naprawde nikogo nie skreślam, ani Grześka ani Wojtka. Poprostu chciałbym, żeby nasi trenerzy i całe Zagłebie dążyło do ideału, którym jest pozyskiwanie maxymalnie najlepszych piłkarzy w obecnych uwarunkowaniach.
a to że Kmiecik zagrał dziś jak zwykle, z chwilą przebłysku - i chwała mu za to, oraz to że Wojtek zagrał poprawnie czyli nie - nadzwyczajnie, jest już oceną tego co dziś widziałem.
Kmiecik to dla mnie taka c*** jest. Chłop jak dąb, technika jest, gra 1 na 1 jest. więc chłopie, tylko chęci, tylko chęci ...a jeszcze zdążysz do 30stki sie dorobić na grze w piłce.
MOJE SERCE JEST CZERWONO ZIELONO BIAŁE
Lars

Postprzez Sir 2007-12-06, 6:19 pm

Sachi napisał(a):
NIE ROZUMIEM ZACHWYTÓW trenera na temat BIAŁKA...DLA MNIE PRZECIĘTNY zawodnik...nawet BARDDZO przeciętny. Nie mieścil sie w Górniku...

A zdajesz sobie sprawę, że to nie jest TEN Białek? xd

Po napisaniu posta zdalem sobie sprawę, że o innego Bialka chodzilo...ale ten "inny" Białek wcale mnie na kolana nie powalił...

Ktoś napisał o KMIECIKU....On jest napastnikiem I MUSI strzelac bramki...NAJLEPIEC CO MECZ....a widze niektorzy ze jak strzelil JEDNA bramke po tylu dniach ze slabym Górnikiem..SAM NA SAM ...to się zaczynają ekscytyowac....kubel zimnej wody.

Dla mnie mecz przeciwko Gornikowi POKAZAŁ JAK SŁABE MAMY ZAPLECZE...i nie tylko zaplecze
Sir

Postprzez PaprykarZ19 2007-12-07, 10:01 am

Oj słabe mamy zaplecze i młodzi piłkarze wcale nie są utalentowani tak na prawdę i powinni liście grabić..
Graliśmy półrezerwowym składem, przeciwko półrezerwowemu składowi Górnika i wygraliśy, więc chyba nie jest tak najgorzej, patrząc po pozycji w tabeli,ilości zdobytych punktów i zasobności klubowej kasy...
Z resztą to był mecz w PE, każdy na te rozgrywki leje i nie wiem dlaczego oczekujecie od naszych pięknej technicznej piłki, jak nie mamy do tego piłkarzy. A wg mnie pokazali w meczu jaja i nie zagrali bo musieli..
Ta bramka Kmiecika na 2:2, po bardzo ładnej akcji. Podanie za linię obrony, Grzesiu ładnie wyszedł na pozycję i piękna bramka! To wcale nie było takie proste jak niektórzy tu piszą, mocna piła z powietrza, brawa dla Grzesia.
PaprykarZ19

Postprzez JDKO E-g 2007-12-08, 3:12 pm

Szkoda ze nie ma poruzumienia miedzy klubowego pomiedzy Olimpia a Zagłębiem...Olimpia walczy o utrzymanie w 3 lidze i przydali by sie kopacze o słabszej dyspozycji... POZDRO DLA ZIOMKÓW Z SOSNOWCA !!!
JDKO E-g

Postprzez Adams1906 2007-12-09, 6:22 pm

JDKO E-g napisał(a):Szkoda ze nie ma poruzumienia miedzy klubowego pomiedzy Olimpia a Zagłębiem...Olimpia walczy o utrzymanie w 3 lidze i przydali by sie kopacze o słabszej dyspozycji... POZDRO DLA ZIOMKÓW Z SOSNOWCA !!!

Takiemu Kmiecikowi by się sprzydało pogranie sezonu w 3 lidze albo i 4 , uświadomił by sobie że wcale nie jest taką gwiazdą za jaką się uważa :]
Adams1906

Postprzez Blajpios 2007-12-12, 9:23 pm

Wracając jeszcze do ostatniego meczu, z Bełchatowem, w pomeczowej wypowiedzi O. Lenczyka, warto chyba zauważyć niezwykły w ostatnim czasie ton wobec Zagłębia, wypowiedź kurtuazyjną - ale może coś więcej niż sama kurtuazja. Ralne spojrzenie - i odcięcie się od modnych ostatnio "wycierań sobie gęby". W dodatku, realizm, nie patrzenie z pozycji tych, co od paru lat grają w ekstraklasie i mają kasę, tylko uznanie uwarunkowań biedniejszego, przy pamiętaniu zresztą o dawnej przeszłości, o tym, że Zagłębie nie wyskoczyło znikąd dwa lata temu.
Blajpios

Poprzednia strona

Powrót do Piłka nożna