KSZO Ostrowiec Św. - Zagłębie Sosnowiec 09.06.2007

Dyskusje o wszystkim co dotyczy piłkarskiego Zagłębia Sosnowiec
http://zaglebie.sosnowiec.pl

Moderatorzy: flex, turku, Landryn, Smazu, krzysiu, LucasUSA, swiezy52

Postprzez adas 2007-06-11, 5:33 pm

novack napisał(a):
adas napisał(a):
novack napisał(a):Byłem w Gdańsku , Krakowie, Legnicy, Janikowie, Ostrowcu a nawet w Łomży i wiem napewno,że piłkarzyki z Sosnowca powinni mieć fioletowe sukienki z czerwonymi torebkami! Oni nie zasługują na to by za nimi jeździć, Ozi byłeś dzisiaj boski! Olej tych frajerów!
Ciekawe, że byłeś w Łomży. To był bardzo ciekawy mecz, podobnie zresztą jak ten w Bydgoszczy. Nasz super snajper Walkower w obu tych spotkaniach po 3 bramki strzelił. Może jeszcze w Zabierzowie też byłeś? Na pewno - a nie napewno!

Pisząc o Krakowie miałem właśnie na myśli mecz z Kmitą i frajerską porażkę od stanu 2:0 do 2:3. Nie wiesz, że stadion w Zabierzowie nie uzyskał licencji?
Odnośnie mojego pobytu w Łomży to powinieneś chłopcze wiedzieć, że do ostatniej chwili nie wiadomo było czy i gdzie ten mecz się odbędzie. Była opcja Łomży, następnie Mławy aż w końcu mecz odwołano. Rozumiem, że mogło Cię to nie interesować wszak żadnej bitki tam nie było. Była jednak grupa kibiców, w której i ja miałem zaszczyt uczestniczyć, grupa, która jednak wybrała się na mecz nie mając pewności czy w ogóle się odbędzie (nie tak jak Ty). Przejechałem ponad 1 000 kilometrów i meczu nie widziałem, ale nie żałuję. Dla mnie liczy się piłka i jej piękno, oraz dobro drużyny, której kibicuję od czasów, gdy Ciebie jeszcze na świecie nie było, a dla takich „znafcuf” jak Ty piękny był sierpowy Gąsińskiego osłabiający Zagłębie w dramatycznym momencie. Nie pouczaj mnie, więc w temacie Zagłębia szczególnie, że to co tu wypisujesz to często twórczość przez duże TWU! Pamiętam jak informowałeś o sensacyjnym aresztowaniu Tomka Łuczywka, że o sześciu meczach kary dla Twojego idola nie wspomnę. Ile w tym było prawdy każdy wie.
Czepianie się o północy braku spacji to małostkowość cechująca ludzi, którym jak Tobie brak argumentów. Trochę więcej pokory młody człowieku. Proszę nie wysilaj się już na jakąkolwiek polemikę ze mną, bo ja już takową Cię nie zaszczycę.
Już wiem, dlaczego większość opuszcza to forum!
Jeśli chcesz się licytować, kto w tym sezonie był na większej ilości meczów Zagłębia to przegrałeś. Fakt "bitki" mnie nie interesują i nigdy nie interesowały. O karze dla mojego jak to powiedziałeś idola, informację akurat nie ja pisałem, a ja ją sprostowałem, o aresztowaniu Łuczywka- owszem ja, informacja była nieścisła co nie znaczy, że nie prawdziwa, jednak Ty się tego nigdy nie dowiesz. Co do odpowiedzi na ostatnie zdanie Twojego postu, proponuję poczytaj temat w dziale "Nie tylko o Zagłębiu" i dostosuj się do prośby jednego z forumowiczów.
adas

Poprzednia strona

Powrót do Piłka nożna