Taka chujowa pogoda, ludzie przyszli bo liczyli, że zobaczą chociaż zwycięstwo. Już c*** ze stylem gry, byleby punkty zdobywać, a tu dupa. Nasi "kochani" piłkarze zrobili nas w chuja, trener i zarząd robią nas w trąbę już od ładnych paru lat! :| Co to jest kuurwa? ja się pytam! Co tu robi jeszcze ten pożal się Boże pseudotrenerek?! Co te modelki w naszym składzie robią? Piłka to sport dla facetów, a nie dla bab, które się non stop przewracają! Co to ma być k***a?! Macie sku******y walczyć na maksa, a nie przewracać się przy każdej nadażającej się okazji :| Trzeba rozpierdolić te jebane układy w tym klubie! Rudy i Dworczyk wynocha i więcej na oczy mi się nie pokazywać! A piłkarzom bym przywalił takie kary finansowe żeby się posrali! Albo niech nam zapłacą za bilety na meczu z Lechią Gdańsk!Może wtedy bardziej będą szanować nas i te pieniądze, których chuje mają za dużo i ich przez to pierdoli ten awans! Za dobrze się u nas mają, 2 liga też może być dobra, zarobki pierwszoligowe, spokój mają nawet jak lecą z nami w chuja! Więc jak oni się mają k***a starać o to OE jak oni już mają to OE w swojej kieszeni..!! NIestety nie widzę pryzsłowiowego światełka w tunelu dla nas... : (
Ale musimy coś k***a zrobić! Gieksa potrafiła się zebrać i zrobić pikietę w centrum miasta, więc my też tak możemy!
Wyznaczyć termin i jazda wszyscy najpierw pod klub i nie dać spokoju skur******m, a potem pod UM do tego chuja Górskiego, bo jakby był stadion na OE to byłoby lepiej z tym, a tak widzę, że wszyscy mają to w dupie i nikt się nie stara :| I po zaplanowaniu tego zgromadzenia i walczenia o nasze Zagłębie jeszcze trzeba zadzwonić do tvp3 żeby przyjechali do nas i nagrali to jak nam zależy na tym klubie.
Z mojej strony tyle, życzę wszystkim mocniejszych niż stalowe nerwy, bo przy tych patałachach nawet takie mogą nie wytrzymać!!