Stal St. Wola - Zagłębie S. 03.09. 14.40 mecz w Gorzycach

Dyskusje o wszystkim co dotyczy piłkarskiego Zagłębia Sosnowiec
http://zaglebie.sosnowiec.pl

Moderatorzy: flex, turku, Landryn, Smazu, krzysiu, LucasUSA, swiezy52

Postprzez Przemek26 2006-09-04, 8:24 am

Lepszy 1 punkt niż 0.
Tak jak to Wojtek napisał to nie jest łyżwiarstwo zeby sie zachwycać strona artystyczną meczu. Za Tochela grali czasami brzydko nudnie ale 3 pkt były.
Co do Berka wszedł z ławki i cos tam pobiegał . Ale gdyby to podanie w pole karne zostało wykorzystane ( Malina z Folcem sie zaplątali kto ma uderzyć) to pewnie wtedy Berensztajn byłby bohaterem meczu.
Jak to ktos napisał chyba reprezentant że wyglądają na zamulonych bez przygotowania. I tu ma chyba rację . Ktoś kiedyś wkleił link o Białku gdzie pisało że chłop nie ma pojęcia o motoryce o fizjonomii. I to chyba była prawda.
Przemek26

Postprzez mdc dg 2006-09-04, 8:27 am

Przeczytałem wypowiedź trenera Dworczyka i jestem w szoku.On nam ciśnie kit że zawodnicy zostawili dużo serca na boisku :shock: Gdyby zostawiali tyle serca co w knajpach to o wyniki bym się nie martwił.Następne zdanie o tym że nie stać naszych najemników na rozegranie dwóch dobrych spotkań w ciągu tygodnia :shock: To po c.uj te mocarne zapowiedzi o awans do 1 ligii skoro nie jest stać tych kopaczy o wygrywanie meczy.Może warto wprost powiedzieć nam kibicom że nie dacie rady awansować bo jesteście słabi, a nie co mecz te same wymówki że tak naprawde nie graliśmy źle, że mieliśmy sytuacje stuprocentowe.Ogólnie zero zaangażowania ze strony najemników po rundzie jesiennej powinno się z kilkoma pożegnać.
mdc dg

Postprzez warchlak 2006-09-04, 11:14 am

jedynym plusem tego meczu jest to że od dawien dawna nie straciliśmy bramki :shock: niestety nawet Hosic sie dostosował do poziomu całej drużyny. dzieki niemu Stalówka miała 2 groźne sytuacje. Berek może raz dobrze podał ale wiecej było tych złych zagrań i licznych strat. temu gościowi nawet troche pobiegac po boisku sie nie chce. jedyny zawodnik który wczoraj dobrze zagrał to był Adaś Bensz skazywany w poprzednim sezonie przez kibiców na gre co najwyżej w rezerwach. widać że wiekszość z Was sie pomyliła 8)
warchlak
Prowokator

Postprzez milka 2006-09-04, 11:52 am

warchlak napisał(a):jedynym plusem tego meczu jest to że od dawien dawna nie straciliśmy bramki :shock: niestety nawet Hosic sie dostosował do poziomu całej drużyny. dzieki niemu Stalówka miała 2 groźne sytuacje. Berek może raz dobrze podał ale wiecej było tych złych zagrań i licznych strat. temu gościowi nawet troche pobiegac po boisku sie nie chce. jedyny zawodnik który wczoraj dobrze zagrał to był Adaś Bensz skazywany w poprzednim sezonie przez kibiców na gre co najwyżej w rezerwach. widać że wiekszość z Was sie pomyliła 8)

co do adama bensza nie mam zastrzeżeń ale po jego jednym błedzie też mógł paśc gol dla Stalowej Woli....
milka

Postprzez PTAQ84 2006-09-04, 12:17 pm

a dokładniej w pierwszej połowie wypluł nieszczęśliwie piłke pod nogi napastnika Stali na szczęście nie trafił celnie z ostrego konta..poza tym wystep Bensza bardzo dobry..osobiście wole jego w bramce jako nr 1 !!
PTAQ84
WOJKOWICE

Postprzez reprezentant 2006-09-04, 12:39 pm

A ja wole Gąsińskiego.Mam wrazenie ze on mial lepszy wplyw na postawe druzyny.Nie umniejszajac przy tym dobrej grze Adama.Widac ze Ci mlodzi sprowadzeni zima naprawde wzieli do serca to jaka szanse dostali trafiajac do Zaglebia.Brawo chlopaki.Mysle ze tak owacyjnie witany przed sezonem Wierzchowski ma juz najmniejsze szanse wrocic do bramki Zaglebie! I dobrze!Niech to bedzie ostrzezenie dla innych przedsezonowych "pewniakow"
reprezentant

Postprzez the djinn 2006-09-04, 3:02 pm

PTAQ84 napisał(a):ostrego konta.. !!

może bankowego

zubanowi w celnośći pomógłby jeszcze jeden "heniek" w farmacji
the djinn

Postprzez Solano 2006-09-04, 3:11 pm

ZGODZE się z Wojtkiem że lepiej by zagrało kilkunastu chłopaków z A-klasowej drużyny, poprostu to było żenada, ślamazardztwo, itd itd,!
Solano

Postprzez problematyk-ziom 2006-09-04, 3:34 pm

Tadeusz Wisniewski napisał(a):Po przerwie nasza druzyna nie miala skrzydel wogole -gdzie byl Bartek
a gdzie byl Dawid ?

hmm... Bartek? na ławce albo w szatni... bo na boisku przebywał tylko w pierwszej połowie :lol:

mezo napisał(a):Nie wiem co poniektorzy chca od Dzenana !! Nie rozumiem.... Panowie on byl ponownie jedna z bardziej wyrozniajacych sie postaci an boisku. !! Tylko na tle druzyny jego gra wygladala slabo gdyz w drugiej polowie musial na siebie wziasc ciezar gry.

jeden ze słabszych na boisku, 2 (jak mawiają piłkarze) "wielbłądy" w obronie i kilka kiksów :roll:
problematyk-ziom

Postprzez Przemek26 2006-09-04, 8:30 pm

MOgliśmy wygrać nie wygraliśmy. BYło minęło. Przed nami kolejny mecz a tu sie juz zbyt użalamy
Przemek26

Postprzez mezo 2006-09-04, 9:47 pm

mezo napisał(a):Nie wiem co poniektorzy chca od Dzenana !! Nie rozumiem.... Panowie on byl ponownie jedna z bardziej wyrozniajacych sie postaci na boisku. !! Tylko na tle druzyny jego gra wygladala slabo gdyz w drugiej polowie musial na siebie wziasc ciezar gry.

jeden ze słabszych na boisku, 2 (jak mawiają piłkarze) "wielbłądy" w obronie i kilka kiksów :roll:[/quote]

Nie zdgodze sie ponownie. Jesli chodzi o jego gre z pewnoscia lepiej zaprezentowal sie anizeli Trescinski. Tak to wygladalo z mojej perspektywy a staralem sie zwracac szczegolna uwage na gre linii defensywy. Niejednokrotnie uprzedzal napastnikow Stali. Moze nie zagral rewelacyjnie, tak jak juz sie do tego przyzwyczailismy ale zagral taka pilke, ktora mimo kilku katastrofalnych kiksow pozwolila mu wyjsc (wedlug mnie) na pozycje postaci wyrozniajacej sie , zaslugujacej na pochwaly, walczacej do ostatku sil, z zaangazowaniem , amibicja i wola walki. Gdyby , teraz mozna gdybac , nasza druzyna zagrala z taka determinacja jak on w tym meczu mielibysmy teraz 2 pkt wiecej na swoim koncie.
mezo

Postprzez zag23 2006-09-05, 11:49 am

Niech mi ktoś powie jakim cudem Sławek Pach, który dostał czerwoną kartkę w meczu z Ruchem Chorzów grał w meczu ze Stalą Stalowa Wola. Chyba będzie walkower dla Stali?
zag23

Postprzez Blaszany 2006-09-05, 11:58 am

zag23 napisał(a):Niech mi ktoś powie jakim cudem Sławek Pach, który dostał czerwoną kartkę w meczu z Ruchem Chorzów grał w meczu ze Stalą Stalowa Wola. Chyba będzie walkower dla Stali?
wyjasniane bylo to juz 100 razy Pach dostał 2 żólte kartki a pauzuje sie po 4 nie będzie żadnego walkowera polecam czytać regulamin rozgrywek :wink:
Blaszany

Postprzez kwachu 2006-09-05, 11:59 am

zag23 napisał(a):Niech mi ktoś powie jakim cudem Sławek Pach, który dostał czerwoną kartkę w meczu z Ruchem Chorzów grał w meczu ze Stalą Stalowa Wola. Chyba będzie walkower dla Stali?

Pisało to już w kilku wątkach. Trzeba czytać uważnie forum. Pach dostał w tym meczu 2 żółte kartki a nie bezpośrednią czerwoną i dlatego mógł grać w meczu ze Stalą.
kwachu

Poprzednia strona

Powrót do Piłka nożna

Kto przeglÄ…da forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: novack