Karnety na Zaglebie

Dyskusje o wszystkim co dotyczy piłkarskiego Zagłębia Sosnowiec
http://zaglebie.sosnowiec.pl

Moderatorzy: flex, turku, Landryn, Smazu, krzysiu, LucasUSA, swiezy52

Postprzez problematyk-ziom 2006-07-22, 11:04 am

jak ktoś zamierza kupić karnet to cena 180 zł nie jest zła... w sumie z moich skromnych wyliczeń wynika że za cały sezon normalnie zapłacił by 204 zł za bilety,.. czyli z karnetam wychodzą 2 mecze gratis :D
problematyk-ziom

Postprzez krzysztof 2006-07-22, 2:27 pm

a dodatkowo nie trzeba stać w kolejkach do kasy przed meczem :)
krzysztof

Postprzez PawełK 2006-07-22, 3:26 pm

Obniżka cen karnetów na całą runde będą po 160 PLN
PawełK
pyszałek

Postprzez problematyk-ziom 2006-07-22, 3:59 pm

no to jeszcze lepiej bo za mecz wychodzi 9 zł 40 gr :D albo jak kto woli są to 4 mecze gratis ;) może teraz będzie więcej stałych bywalców...

a swoją drogą widać że w klubie coś drgneło i sportowej i organizacyjnej... żeby tak miasto się jeszcze zmobilizowało ze stadionem... :roll:
problematyk-ziom

Postprzez Degland 2006-07-22, 4:04 pm

problematyk-ziom napisał(a):no to jeszcze lepiej bo za mecz wychodzi 9 zł 40 gr :D albo jak kto woli są to 4 mecze gratis ;) może teraz będzie więcej stałych bywalców...

a swoją drogą widać że w klubie coś drgneło i sportowej i organizacyjnej... żeby tak miasto się jeszcze zmobilizowało ze stadionem... :roll:

dokładnie
Degland

Postprzez Krzysztof15 2006-07-22, 6:42 pm

problematyk-ziom napisał(a):jak ktoś zamierza kupić karnet to cena 180 zł nie jest zła... w sumie z moich skromnych wyliczeń wynika że za cały sezon normalnie zapłacił by 204 zł za bilety,.. czyli z karnetam wychodzą 2 mecze gratis :D

Karnety obowiązują (chyba) także na drugą strone, gdzie bilety są po 15 zł.
Jeżeli tak, to wtedy do zaoszczędzenia jest prawie stówa (95 zł) :D
Krzysztof15

Postprzez marcin06 2006-07-24, 10:06 am

Czy karnety maja tez waznosc w meczach pucharu Polski?
marcin06

Postprzez PawełK 2006-07-24, 10:11 am

Nie, karnety nie obowiązują na PP tam mają być normalnie bilety ale ceny pewnie mniejsze jak na lige.
PawełK
pyszałek

Postprzez viking 2006-07-28, 2:27 pm

Wczoraj kupywałem karnet na ten sezon - widziałem spory ruch wewnątrz budynku roboty idą pełną para można rzec. WWiele osób się kręci - atmosfera nerwowa. W kazdym razie do rzeczy

Wizyta w klubie nie odbywa się codziennie bo i po co ? Zbliża się początek sezonu więc jak co sezon przychodze i zdaje się już 4 rok z rzędu kupuję karnet. Mówi się że Zagłebie organizacyjnie jest poukłądane - ale o jakiej my organizacji mówimy?

Kobieta w sekretariacie oblężona jest przez Dyrektora, Piłkarzy, ma rzucane kartki do faksowania - gdzies ma dzwonić coś odpisywac tłumaczy coś piłkarzom a ja czyli ten szary kibic stoję w końcie i myślę czy dobrze trafiłem. Kurna przecież to ja powinienem być w kręgu zainteresownaia i do mnie powinna trafić podstawowa informacja - Zamierzam wesprzec kolejny raz klub i wykupić karnet na cąły sezon a jestem trochę jak nieproszony gość. Do tego po zkaupie informuję się czemu mam wejście tylko na sektor F i w ogóle o jakąkolwiek informację ......więc niby są karnety po 180 zł ale to sa imienne ....i koniec gadki ......no ale ja chciałbym kupić a pani że już tych nie ma .......Kurna - dlaczego już ich nie ma.....orzecież odpiero co zaczęła się sprzedaż karnetów osobiście mam karnet z numerem 00002 ?????????

O co tu chodzi - ni ekumam czyżby całą kryta była już zarezerwowana dla dziadków i działączy ????? Czy dla kogoś kto chce kupić choćby przepłacić nie ma żadnej puli biletów??????? To jest jakaś abstrakcja.

Do tego rozumiem że ta pani jest zajęta swoją praca ale żeby wydusić od niej jakies info trzeba powaznie się starać - wczoraj przy tym był obecny Dżenan i jego poprosiła żeby mi wyjaśnił ????? kabaret - rozumiem że może top było żartem - ale jestem załamany informacją i rozprowadzaniem wejściówek i karnetów - TRAGEDIA
viking

Postprzez emdżej 2006-07-28, 2:33 pm

I tak cię to zbulwersowało, że musiałeś napisać o tym w dwóch tematach
emdżej

Postprzez krzysztof 2006-07-28, 2:51 pm

Ja karnet zakupiłem (przez kolegę bo akurat byłem na wakacjach) prawie dwa tygodnie temu na miejsca numerowane. Kolega był 17/07/2006 o 8.00 rano i karnet dostał bez problemu. Także się trochę spóźniłeś. Z tego co wiem to karnetów w postaci bloczku biletów jeszcze nie było.
Ale co się dziwić, że jak się pojawiły to się tak szybko rozeszły. Zainteresowanie meczami Zagłebia jest duże, a liczba miejsc ograniczona.

Jeśli zaś chodzi o sposób postępowania z interesantami w klubie to również mam niezbyt przyjemne doświadczenia. Widocznie część pracowników żyje jeszcze w czasach późnej komuny.
W zeszłym sezonie przed szlagierowym meczem z Jagą, kiedy stałem pod sklepem kibica w kolejce po bilety okazało się, że biletów zabrakło. Wsiadłem więc w samochód i jadę do klubu (do źródła).
W holu na 1 piętrze siedział sobie trener, jego asystent (osobiście do nich nic nie mam bo to nie ich sprawa) no i w sekretariacie Rudy. Pytam się kulturalnie gdzie mógłbym uzyskać informacje nt. biletów. O mało co nie zostałem zjedzony. Czułem się dokładnie jak napisałeś jak intruz.
- Bilety są sprzedawane w sklepie kibica
- Ja: ale właśnie się skończyłyi chciałem się zapytać, czy będzie jeszcze możliwość zakupu
- pytać w sklepie kibica
- Ja:ale z tamtąd wracam i tam tej informacji nie ma
- to nie wiem, będą w kasach
- Ja:od której będą otwarte kasy
- tak jak zawsze
itp..
Na szczęście mecz oglądałem z trybun, ale sposób w jaki klub traktuje interesantów jest trochę dziwny.[/img]
krzysztof

Postprzez Przemek26 2006-07-28, 3:28 pm

Czytam te opowiesci z zakupów karnetów i sie dziwię. Byłem dzisiaj rano w klubie wszedłem do pokoju nabyłem dwa karnety .Całośc zajęła może z pół minutki.( na korytarzu siedział trener Białek widać ze w dobrym humorze) także o wynik meczu można być chyab spokojnym :lol:
Mam tylko jedno pytanko,może idotyczne proszę mnie nie gnoić ale kupowałem karnet pierwszy raz ,dotąd kupowałe,m przed meczem, czy bloczek należy mieć w całości czy mozna go rozebrać i brać ze soba konktertny bilet?
Przemek26

Postprzez viking 2006-07-28, 4:05 pm

I tak cię to zbulwersowało, że musiałeś napisać o tym w dwóch tematach

nie aż tak :), wpisałem najpierw do tamtego tematu i dopiero póxniej luknołem że jest temat o karnetach - więc skopiowałem ale nie wykasowałem - sorry.......

Wracając do karnetów - sęk w tym że nigdzie nie widziałem informacji o dystrybucji wczesniejszej jak kolega Krzysztof pisze 17.07 .....kurna cyzli okazuje się ze sa różne czasy systrybucji karnetów? i to różnych .....

Boli ta sprawa bo w końcu dotyczy kibica który wykupuje bilety wsteu na CAŁY sezo, a wygląda to tak jakbym kupywał bilecik na mecz za tydzien - po prostu usadź się pan i hu.....

Mentalnie klub na razie nie dba o stałych kibiców - po prostu wychodzi się z założenia kto chce ten znajdzie.

Apropo dystrybucja karnetów na sektor F miała się zacząć we wtorek, gdy przyszedłem we wtorek jak poinformowano na stronie Zagłębia Sosnowiec - pani sekretarka powiedziała ze karnetów nie ma bo zawaliła drukarnia niech pan przyjdzie moze w czwartek ......

Pani sekretarka na pewno nie pracowała w czasach komuny.

Po prostu jest od wszystkiego - a nie od dziś wiadomo że jak coś czy ktoś jest od wszystkiego to jest do niczego
:(
viking

Postprzez Grzegorz 2006-07-31, 7:59 pm

Witam i pozdrawiam. Małe pytanko, jak jutro pojade do klubu to dostane jeszcze karnety (bloczek z biletami) te po 160 zeta?. Tylko prosze nie odsyłać mnie do telefonu,bo jest 20:59 i tam już nie pracują - rusz głową i takie tam odzywki. Oczekuje tylko konkretnej odpowiedzi, bo ja muszę wiedzieć do rana.
Grzegorz

Poprzednia strona

Powrót do Piłka nożna