Moderatorzy: flex, turku, Landryn, Smazu, krzysiu, LucasUSA, swiezy52
Martin1906 napisał:
Szczakowianka 1:3 Zagłębie !!!!! Wink
problematyk-ziom napisał(a):(...)
ps. myśle ze powinniśmy wrócić do tradycji... o ile sobie przypominam w zeszłym roku była niezła passa jak Slawojka zakładał tematy :D wiec prosze mi się tu nie lansować... tylko pozostawić sprawy specjalistą :)
:arrow: temat zakłada Slawojka
:arrow: typuje SCORPARO
pozdro(...)
Przemek26 napisał(a):Obserwując Piętkę we wczorajszym meczu coraz bardziej jestem przekonany o daniu szansy któremuś z nowych bramkarzy. Robert znów wczoraj niepewny ten strzał z rzutu wolnego, takie coś to się łapie a tu znów piłka wybita przed siebie , całe szczęście że piłkarze szczaksy są cińcy. Przy straciiegola nie zrobił nic a była to piłka do obrony lub chociaż do reakcji która by bardzo utrudniła strzał. W sumie kolejny mecz na + dużo strzałów i znów tez niecelność . Oby powtórzyli taka skuteczność w sobotę.
problematyk-ziom napisał(a):Przemek26 napisał(a):Obserwując Piętkę we wczorajszym meczu coraz bardziej jestem przekonany o daniu szansy któremuś z nowych bramkarzy. Robert znów wczoraj niepewny ten strzał z rzutu wolnego, takie coś to się łapie a tu znów piłka wybita przed siebie , całe szczęście że piłkarze szczaksy są cińcy. Przy straciiegola nie zrobił nic a była to piłka do obrony lub chociaż do reakcji która by bardzo utrudniła strzał. W sumie kolejny mecz na + dużo strzałów i znów tez niecelność . Oby powtórzyli taka skuteczność w sobotę.
mam pytanie... byłeś na tym meczu?
ps...
Piętke zdecydowanie obwiniam za strate bramki... żle wyszedł... odsłonił prawie cały długi róg... świetnie wudać to na tym filmiku... a już na meczu była troche dziwna ta bramka z dość ostrego kąta...
Przemek26 napisał(a):no i mamy 3:0 .Jest pieknie.
Tylko tak się zastanawiam na wyjeździe w 30 minut potrafimy strzlić 3 bramki a na Ludowym przez 90 minut nie potrafimy trafić do siatki z 5 merów.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników