ZAGŁĘBIE - FINISHPARKIET 22.04.06 godzina 16.00

Dyskusje o wszystkim co dotyczy piłkarskiego Zagłębia Sosnowiec
http://zaglebie.sosnowiec.pl

Moderatorzy: flex, turku, Landryn, Smazu, krzysiu, LucasUSA, swiezy52

Postprzez Wuzel 2006-04-24, 9:45 am

Wuzel
ŚRODULAK

Postprzez rossoneri 2006-04-24, 2:07 pm

nedza, nedza i jeszcze raz nedza ,Panie Bialek ,gdzie jest ten trzon druzyny na przyszly sezon ,bo ja tylko widze 3-4 graczy(Hosic,Trescinski,Skrzypek i moze ktorys z bramkarzy no i oczywiscie LACHOWSKI JAK SIE WYKURUJE) ,a reszte do wymiany ale ogolnie nie jest zle ,powinnismy sie utrzymac ,a przeciez o to nam chodzilo, choc do dzisiaj paru chorych fanatykow uwaza, ze gramy o awans, z czym do ludzi, panowie nie pijcie tyle alkoholu to co oni graja to nie wiem czy wystarczylo by do awansu z 3 ligi do 2 ale chyba nie przejrzyjcie na oczy zenada
rossoneri

Postprzez Przemek26 2006-04-24, 2:15 pm

rossoneri napisał(a):nedza, nedza i jeszcze raz nedza ,Panie Bialek ,gdzie jest ten trzon druzyny na przyszly sezon ,bo ja tylko widze 3-4 graczy(Hosic,Trescinski,Skrzypek i moze ktorys z bramkarzy no i oczywiscie LACHOWSKI JAK SIE WYKURUJE) ,a reszte do wymiany ale ogolnie nie jest zle ,powinnismy sie utrzymac ,a przeciez o to nam chodzilo, choc do dzisiaj paru chorych fanatykow uwaza, ze gramy o awans, z czym do ludzi, panowie nie pijcie tyle alkoholu to co oni graja to nie wiem czy wystarczylo by do awansu z 3 ligi do 2 ale chyba nie przejrzyjcie na oczy zenada

Gadaj se zdrów. Prawdziwi kibice wierzą i będą wierzyć do ostatniego gwizdka .
Idź pokaż jak sie gra. Owszem nie był to dobry mecz ale liczą sie 3 pkt. A jest cos takiego jak zwycięsców się nie krytykuje . A w awans wierzę i inni wierzą na trzeźwo.
Przemek26

Postprzez mike79 2006-04-24, 3:11 pm

Ja "po Drwęcy" od siebie tyle:
Z KAŻDYM KOLEJNYM MECZEM POWIĘKSZA SIĘ GRONO ZAWODNIKÓW KTÓRZY "COŚ CHCĄ" I KTÓRYM "NA CZYMŚ ZALEŻY"(pokazują to swoją grą,zaangażowaniem na boisku, wypowiedziami i zachowaniem po meczu). I JEŚLI NA POCZĄTKU RUNDY MOŻNA BYŁO "WYRÓŻNIĆ" 1-2 ZAWODNIKÓW(zazwyczaj Teresa albo Hosić), TAK TERAZ TYCH POZYTYWNYCH AKCENTÓW JEST CORAZ WIĘCEJ(zwłaszcza w ofensywie).
Przykładowo:coraz ciekawiej prezentuje się Tyc(zaakcentował to bramką z Drwęcą), skutecznością i dobrą grą w Czermnie błysnął Wolański, z meczu na mecz coraz lepiej na skrzydle radzi sobie Bednar, bardzo dobre zmiany na lewej stronie daje Chwalibogowski, stara się jak może Paczkowski. Do tego solidność i stabilność Kłody,Teresy,Hosica i Piętki.Gdyby jeszcze na "środku" ktoś wybił sie ponad przeciętność ?!?!

Każdy widzi to jednak jak chce(chociaż mam wrażenie że niektórzy to wiele nie widzą) ale jak dla mnie SĄ SPORE SZANSE NA TO, ŻE W TYM SEZONIE MOŻE BYĆ JESZCZE BARDZO CIEKAWIE...
mike79

Lokalizacja: SOSNOWIEC-piękna okolica gdyby nie WARSZAWA byłaby STOLICA

Postprzez problematyk-ziom 2006-04-24, 9:32 pm

zdecydowanie zgodzę się z przedmówcą... widać ze z meczu na mecz wygląda to coraz lepiej... może jeszcze nie ma extra wyników... ale TYC walczył bardzo ambitnie (dlaczego on nie grał wcześniej od pierwszej minuty?), KŁODA charował ciężko... Teresa i Hosic na swoim niezłym poziomie... Bednar na prawej pomocy szarpał a Chwalibogowski dał naprawde niezła zmiane co wcześniej raczej żadko mu się zdawało... jak mawiał KT "ten chłopak świetnie prezentuje się na treningach a gdy przychodzi mecz nie wiem co się z nim dzieje" a w ostatnim spotkaniu pokazał się naprawde z bardzo dobrej strony!
problematyk-ziom

Postprzez Arek W 2006-04-25, 12:11 am

WOJTEK napisał(a):Wygrali ?? Wygrali...
To czego jeszcze chcecie ???
TO JEST 2 LIGA POLSKA A NIE HISZPANIA !!!

Z taką marną grą nawet wygrana nie zawsze cieszy!
Trzy punkty są ale drużyny nadal nie ma
Arek W

Poprzednia strona

Powrót do Piłka nożna