Przemek26 napisał(a):Qba napisał(a):porazka!!! z taka gra to mozemy w 3 lidze sobie egzystowac, z takimi kelnerami trzeba jechac jak z wozem gnoju!!! wg mnie wygralismy fartem, w 2 polowce Heko wizualnie lepsze i trzeba Bogu dziekowac, ze nam nie wsadzili bramy, nie wiem jak to bedzie wygladalo w przyszlosci, ale trzeba cos zmienic, bo daleko tak nie zajedziemy....
pozdro
Przegrywają źle , wygrywają też źle.To co mają w końcu robić według ciebie?
Jest taka zasada - wygranych sie nie sądzi . A skoro mówisz że to kelnerzy to musisz także powiedzieć że cała II liga może za wyjatkiem ŁKS-u powinna wylecieć do III ligi. A przejżyj ich wyniki z jesieni.
Są trzy punkty i koniec tematu.
Drogi Kolego, tak - w obecnej sytuacji jak wygrywaja (odswietnie), czy przegrywaja, to jest zle. Uwazam tak dlatego, ze staram sie myslec perspektywicznie i chcialbym w koncu ujrzec moj ukochany Zespol w pierwszej lidze, a moje marzenie sie nie zisci, dopoki beda prezentowac poziom taki, jak na dzien dzisiejszy. Co tu duzo gadac? nie mamy zawodnikow, mozna tak smialo powiedziec, dziwne wydaje sie tylko to, ze jakos zeszlej wiosny potrafili dobrze kopac pilke, a wolalbym, zeby zagrali dzis z Heko, tak jak grali w rundzie jesiennej, 3 pktow by nie bylo, ale za to styl byl swietny i gra cieszyla oko. Takze sprobuj moze glebiej przeanalizowac to, co napisalem, a narzekac mam prawo, bo place za ten "produkt", ktory jak sie okazuje nie zawsze jest "pierwszej swiezosci".
pozdrawiam